Widok

gimnazjum

Witam, wiem, że wątek był już poruszany ale interesuje mnie, czy wiadomo już coś w sprawie gimnazjum w byłej sp? Ponieważ w przyszłym roku się wprowadzam do Banina a mam córkę, która od września rozpoczyna edukację w gimnazjum zastanawiam się gdzie ja zapisać. Gdzie teraz chodzą Wasze dzieci, słyszałam że rejonowe jest w Żukowie, ja je oceniacie, czy jest tam jakiś dogodny transport np szkolny bus? Z góry dziękuję za info, pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
@sara
a co teraz nie masz lekarza rodzinnego w Baninie? Gimnazjum chyba jest ważniejsze bo dzieciaki do Gdańska muszą dojeżdzać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
Radni mają podjąć decyzję czy w starej szkole będzie gimnazjum, czy będzie przeniesiony ośrodek zdrowia. Obecny Ośrodek Zdrowia nie spełnia wymogów i jeżeli chcemy w Baninie mieć dostęp do lekarza to trzeba coś z tym fantem zrobić. Trudno sobie wyobrazić takiej dużej miejscowości bez lekarza pierwszego kontaktu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, czy może coś się wyjaśniło w sprawie gimnazjum?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super, jakby miała Pani jakieś nowe informacje w tej sprawie, to proszę dać znać, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzwoniłam do Gminy - do końca stycznia ma być podjęta decyzja dot. ewentualnego utworzenia gimnazjum. Podobno szanse są duże, budynek jest ciągle ogrzewany, kwestia kasy na remont.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry