Widok

ginekolog Artur Jankowski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was jest jego pacjentką bo zastanawiam się nad wyborem gina.
Lekarz ten przyjmuje w przychodni "Świętokrzyskiej " na Orunii.
Proszę o opinię.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIE POLECAM, to rzeźnik a nie lekarz przez niego straciłam dziecko, gdyż uszkodził płód podczas badania!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bylam u niego raz jak nie bylo mojego lekarza i moge powiedziec tylko tyle ze stara sie byc mily ale do konca nie bylam zadowolona z jego podejscia.Jak go zapytalam o wazna dla mnie sprawe to powiedzial zebym sie nie martwila i jakos tak szybko mnie skwitowal kiedy moj lekarz prowadzacy zrobil mi na ten temat wyklad prawie polgodzinny.
Cóż, ja chodziłam do niego na Żabim Kruku i średnio jestem zadowolona, choć były to tylko wizyty kontrolne, to zawsze mnie zbywał.
dzięki bardzo za odpowiedź
nie bede sie wiec zastanawiac i wybiore sie do niego

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
on przyjmuje też na Stogach. Powiem tak: życzliwy i stara się, jak sobie nie mógł ze mną poradzić wysłał do szpitala. Byłam u niego 3 razy i było ok, wysłał mnie na wymazy z kan.szyjki żeby bez sensu nie dawać antybiotyków skoro nie było wiadomo co tam siedzi. Mogę go polecić

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry