Widok
Ja uważam że dr Dębniak od kiedy odszedł ze Swissmedu to się bardziej pasjonuje przeprowadzaniem zabiegów zamiast leczeniem farmakologicznym. Jak już się trafi do szpitala na Klinicznej to odrazu otwiera mu się skalpel w rękach i chce rozpruwac nasze brzuszki, a nie daj boże jak się pacjentka zapyta w trakcie badań - wprost "czy to konieczne" to wstępuje w niego furjat i tak wypis ze szpitala wysmaruje że w razie czego to on umywa rączki np. "Pacjenta nie wyraża zgodny na interwencję chirurgiczną" dodajmy że nic takiego nie podpisywałaś. Zdecydowanie - nie polecam.
A ja nie zgadzam się z tą opinią,polecam doktora Dębniaka wszystkim pacjentkom,zwłaszcza tym,które przez długi czas leczą się nieskutecznie farmakologicznie.Minął rok od zabiegu,odzyskałam normalną jakość życia,po latach anemii mam bardzo dobrą morfologię i nie biorę żadnych leków.To świetny fachowiec,odważny profesjonalista.Przeprowadza pacjentkę miło i spokojnie przez całe szpitalne zamieszanie.
Ten jeden wpis to chyba dodal jakis jego zazdrosny kolega.Leczy mnie od lat i nie spotkalam wczesniej zadnego tak profsjonalnego ginekologa .Jest nie tylko super lekarzem,ale i czlowiekiem wrazliwym na bol i cierpienie.Poswieca zawsze duzo czasu pacjentce i wszystko dokladnie tlumaczy.Nie tnie jak nie potrzeba,a operatorem jest doskonalym.
Polecam to naprawde super lekarz.
Polecam to naprawde super lekarz.
Dr Dębniak wspaniały lekarz przyjmuje tutaj http://www.victoriaclinic.pl/oferta.html