Widok

ginekolog Jarosław Dębniak

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy orientujecie się czy dr Dębniak wykonuje Usg, czy tylko badanie?
i jakie są teraz ceny za wizytę u niego,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja płaciłam 200 zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też 200 zł nie ma usg w gabinecie
Piilne!
Proszę o informację gdzie przyjmuje doktor Dębniak/
Jak się do niego zarejestrować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, czy udalo Ci się znaleźć kontakt do Dr. Dębniaka?
ma gabinet prywatny w Oliwie na Kaprów w takim nowo otwartym budynku koło pętli tranwajowej, kurcze zapomnialam jaki to numer
ale moge sie dowiedziec,
Byłabym wdzięczna, nie mogę znaleźć adresu lub telefonu nigdzie. Dziękuję.
nr telefonu 604-804-296
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dziękuję!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepsze usg robi dr grzybowski, kolega dr dębniaka i pracownik ze szpitala położniczego na ul. Klinicznej, przyjmuje prywatnie na ul. Rogalińskiej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja uważam że dr Dębniak od kiedy odszedł ze Swissmedu to się bardziej pasjonuje przeprowadzaniem zabiegów zamiast leczeniem farmakologicznym. Jak już się trafi do szpitala na Klinicznej to odrazu otwiera mu się skalpel w rękach i chce rozpruwac nasze brzuszki, a nie daj boże jak się pacjentka zapyta w trakcie badań - wprost "czy to konieczne" to wstępuje w niego furjat i tak wypis ze szpitala wysmaruje że w razie czego to on umywa rączki np. "Pacjenta nie wyraża zgodny na interwencję chirurgiczną" dodajmy że nic takiego nie podpisywałaś. Zdecydowanie - nie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
A ja nie zgadzam się z tą opinią,polecam doktora Dębniaka wszystkim pacjentkom,zwłaszcza tym,które przez długi czas leczą się nieskutecznie farmakologicznie.Minął rok od zabiegu,odzyskałam normalną jakość życia,po latach anemii mam bardzo dobrą morfologię i nie biorę żadnych leków.To świetny fachowiec,odważny profesjonalista.Przeprowadza pacjentkę miło i spokojnie przez całe szpitalne zamieszanie.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
super lekarz,naprawdę polecam każdemu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ten jeden wpis to chyba dodal jakis jego zazdrosny kolega.Leczy mnie od lat i nie spotkalam wczesniej zadnego tak profsjonalnego ginekologa .Jest nie tylko super lekarzem,ale i czlowiekiem wrazliwym na bol i cierpienie.Poswieca zawsze duzo czasu pacjentce i wszystko dokladnie tlumaczy.Nie tnie jak nie potrzeba,a operatorem jest doskonalym.
Polecam to naprawde super lekarz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
potwierdzam, polecam! byłam u niego w na jaśkowej (bo teraz przyjmuje jeszcze w tej klinice którą reklamuje nergal i gruchała) i nie spotkałam jeszcze tak konkretnego a jednocześnie miłego lekarza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
.. i na jaśkowej płaciłam 170.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wspaniały lekarz.Wysoka kultura.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
pilnie potrzebuję informacji gdzie teraz przyjmuje doktor dębniak? namiary na prywatny gabinet? Będę wdzięczna za info!
Dr Dębniak uratował mi skórę kilkukrotnie,jeden raz praktycznie ściągnął mnie ze stołu na który pokierował mnie inny lekarz.Zeecydowanie najlepszy lekarz na jakiego mogłam trafić.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam, a czy wiadomo, gdzie ma obecnie swój gabinet?

Dr Dębniak wspaniały lekarz przyjmuje tutaj http://www.victoriaclinic.pl/oferta.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

do góry