Widok

ginekolog Rumia i okolice

dziewczyny chcialabym zapytac czy znacie jakiegos ginekologa ( ale koniecznie kobiete) godnego zaufania w Rumi lub okolicach? wolalabym panstwowo niz prywatnie...Chcialabym porozmawiac i przebadac sie kompleksowo zanim w ogole zaczniemy sie starac o dzidzie..jakby mialy byc nie daj Boze jakies problemy czy choroby wolalabym je wykryc szybciej i wyleczyc..no a poza tym mam wiele pytan odnosnie ciazy itd :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja Pani doktor Cerek Kozakiewicz dużo zawdzięczam, bo odkryła małego guzka, którego inny lekarz zlekceważył i tak pokierowała badaniami, że w pore trafiłam na stół, bo to był rak.
Tak Pan dr Sieg bardzo bobry lekarz prowadził moją ciąże z cukrzycą ciążową skupiony na patatajce i dziecku, bardzo dobry diagnosta
no pierwsze słysze ze bezinteresownie cos komus zrobił, brednie!!!
Polecam gorąco Pana Dr.Onichimowskiego z "Białej Rzeki".Świetny lekarz i bardzo dobry specjalista.Bardzo dobry w USG.Byłam ze swoją chorobą u paru "znanych ,kasowych lekarzy" ,którzy nie umieli mnie zdiagnozować ,aż trafiłam do doktora,który zdiagnozował prawidłowo i to bezinteresownie.Świetny lekarz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
podaj, do kogo nie iść
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez chodze do przychodni BIALA RZEKA do dr Siega - prowadzi moja ciaze, a teraz zorganizowali szkole rodzenia za darmo dla pacjentek - takze bardzo milo, że w koncu cos jest za darmo ;))))

Mialam zagrozona ciaze i na szczescie wszystko sie powiodło - Pan doktor zna sie na swoim fachu :)
Dzięki za informację :)
W przychodni Biała Rzeka przyjmuje min.ginekolog W.Sieg i chodzę do niego od kilku mcy.Plusem dla mnie są krótkie kolejki,nie dłużej niż tydzień czekam na wizytę;)Lekarz młody,miły,wyjasni co trzeba.Póki co jestem zadowolona
Hej dziewczyny!!
już dawno minął maj więc zakładam , ze przychodnia biała rzeka jest już czynna, czy może ktoś ta był, jacy lekarze, do kogo warto iść ??
Ja również polecam P. Doktor Ostrowską-Ciskowską. Pierwszy raz żeby się do niej dostać musiałam odczekać miesiąc ale od tego czasu nie mogę narzekać, kontaktuję się P. Dr telefonicznie i zawsze mnie wciśnie na wizytę. Miałam problemy z wyjałowieniem posiewu z kanału szyjki macicy i dzięki P. Dr wszystko się udało ale tylko dlatego, że jest taka konkretna i dokładnie powiedziała mi jak postępować. Może nie należy do osób głaszczących po główce (w badaniu delikatna) ale przecież głównie chodzi o to, żeby pomogła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy któraś sie orientuje kto przyjmuje w Białej Rzece?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za info :)a możesz podać jakiś namiar do niej ?
dr Ostrowska ma usg w gabinecie i robi przy okazji wizyty.
ja do niej chodzę kilka lat i polecam.
specyficzna babka, ale co najważniejsze wg mnie-bardzo kompetentna!
dziewczyny a czy ta dr Ostrowska - Ciskowska ma aparat usg w gabinecie ? bo poszukuję gina - pana lub pani ;) z okolic Rumi, aby za jedną wizytą wykonali mi usg
dzięki za odp
To wszystko kłamstwa za takie wpisy powinno się scigać
Ja cała poprzednia ciże chodziłam do dr sepioło, bardzo superr dr ale juz nie przyjmuje w rumi, na jej miejsce jest dr chwastek rowniez bardzo fajna dr, wyrozumiała itp...tylko ze to prywatnie, teraz jestem w cizy i szukam jakiegoś dobrego dr na nfz ale okazuje sie ze to jest jakieś nie porozumienie- wszedzie wszytsko pozajmowane, terminy odlegle, i mowia ze najlepiej prywatnie, to ciekae po co te skaldki płacimy. od 1 .07 maja w rumi na baiałej zece otworzyc ginekologa na nfz moze bedzie ktos konkretny.
A ja chodzę do Dr. Sławomira Rembelskiego i jestem z niego zadowolona robi szczegółowe i kompleksowe badania i to z NFZ.. do tego sympatyczny i kawalarz :)
Teraz jestem w ciąży i prowadzi moja ciąże jest super!
witam, polecam doktor Sepioło, kultura i profesjonalizm, Rumia budynek poczty od tyłu, nie wiem czy jeszcze przyjmuje .Bardzo miła pani doktor, pozdrawiam
A jak wygląda Dr. Dubaniewicz, bo z widzenia znam lekarzy z wejherowskiego szpitala, ale nie z nazwiska - to jest brunetka w krótkich włosach?
mam pytanko - może ktos wie , w której poradni / przychodni przyjmuje dr Chmyłko na NFZ lub prywatnie
bede wdzieczna za odpowiedz

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

do góry