Widok
ginekolog Rumia i okolice
dziewczyny chcialabym zapytac czy znacie jakiegos ginekologa ( ale koniecznie kobiete) godnego zaufania w Rumi lub okolicach? wolalabym panstwowo niz prywatnie...Chcialabym porozmawiac i przebadac sie kompleksowo zanim w ogole zaczniemy sie starac o dzidzie..jakby mialy byc nie daj Boze jakies problemy czy choroby wolalabym je wykryc szybciej i wyleczyc..no a poza tym mam wiele pytan odnosnie ciazy itd :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ja tej pani nie polecam okropna jak dla mnie, niestety państwowo to nie pomogę bo nigdy z państwowego ginekologa nie byłam zadowolona, teraz chodze do dr. Butalewicz do Gdyni to ginekolog-endokrynolog, bardzo mi pomogła, jest sympatyczna i przede wszystkim wszystko dokładnie i cierpliwie tłumaczy, a nawet rysuje :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
justi ja tez mam lekarza mezczyzne ale kurcze jakos nie wyobrazam sobie rozmawiac z nim o ciazy...tzn mam takie typowo babskie glupie pytania i nie wiem czy on bedzie w stanie mnie zrozumiec :)
Ja nie wiem jak to jest z tym NFZ, czy ja moge isc do lekarza w innym miescie bez problemu?
Ja nie wiem jak to jest z tym NFZ, czy ja moge isc do lekarza w innym miescie bez problemu?
mozesz isc w innym miesice bez problemu.znajoma mieszka w redzie a chodzi do wejherowa do szpitala.
A co do facetow ginekologow....Teraz dopiero sie przekonalam ze z nimi wlasnie mozna pogadac o wszystkim..zapytac o wszystko....przy badaniach na samolocie sa duzo delikatniejsi niz babki.moja ginka jak mi lape wsadzila to myslalam ze umre a jak lekarz(i to mlody kolo 30 stki hihi:D ) to nic nie bolalo.ten sam mlody lekarz byl przy moim porodzie i jak go zobaczylam ze akurat on ma dyzur i przyszedl to bylam szczesliwa.byl fantastyczny.pracuje w szpitalu w wejherowie.dr.Chmyłko:) Przy porodzie slyszalam tylko"Justynko dasz rade dasz rade"hehe.potem jak mnie zszywał to nic nie bolało.i do tego mialam łyżeczkowanie ktore poodbno boli jak niewiem a ja nic nie czulam zadnego bólu.
Koniec z ginekologami kobietami:D teraz bede chodzic do facetów:)
A co do facetow ginekologow....Teraz dopiero sie przekonalam ze z nimi wlasnie mozna pogadac o wszystkim..zapytac o wszystko....przy badaniach na samolocie sa duzo delikatniejsi niz babki.moja ginka jak mi lape wsadzila to myslalam ze umre a jak lekarz(i to mlody kolo 30 stki hihi:D ) to nic nie bolalo.ten sam mlody lekarz byl przy moim porodzie i jak go zobaczylam ze akurat on ma dyzur i przyszedl to bylam szczesliwa.byl fantastyczny.pracuje w szpitalu w wejherowie.dr.Chmyłko:) Przy porodzie slyszalam tylko"Justynko dasz rade dasz rade"hehe.potem jak mnie zszywał to nic nie bolało.i do tego mialam łyżeczkowanie ktore poodbno boli jak niewiem a ja nic nie czulam zadnego bólu.
Koniec z ginekologami kobietami:D teraz bede chodzic do facetów:)
Ja dłuższy czas nie mogłam się zdecydować...
Chciałam się wybrać do dr dr Ciskowskiej- Ostrowskiej bo blisko i na miejscu ale odstraszyły mnie komentarze...
Do dr Pilarskiej (polecanej) ciężko jest się dostać musiałabym czekać do miesiąca a nawet dłużej...zrezygnowałam
Byłam także u dr Lidii Głuchowskiej-Tokć, bardzo miła , wygadana, sympatyczna ale nie przekonała mnie do siebie...(może wymyślam, wybrzydzam)...
Ostatecznie jestem pacjentką dr Zofii Pankrac w endomedzie. Pani doktor bardzo ok, mogę doczepić się do ceny bo jest dość wysoka i odległość nie opłaca mi się jeździć do gdańska.
Jeśli tylko zajdę w ciąże będę próbowała dostać się do dr. Pilarskiej albo będę szukała kogoś w Wejherowa już na miejscu.
pozdrawiam
Chciałam się wybrać do dr dr Ciskowskiej- Ostrowskiej bo blisko i na miejscu ale odstraszyły mnie komentarze...
Do dr Pilarskiej (polecanej) ciężko jest się dostać musiałabym czekać do miesiąca a nawet dłużej...zrezygnowałam
Byłam także u dr Lidii Głuchowskiej-Tokć, bardzo miła , wygadana, sympatyczna ale nie przekonała mnie do siebie...(może wymyślam, wybrzydzam)...
Ostatecznie jestem pacjentką dr Zofii Pankrac w endomedzie. Pani doktor bardzo ok, mogę doczepić się do ceny bo jest dość wysoka i odległość nie opłaca mi się jeździć do gdańska.
Jeśli tylko zajdę w ciąże będę próbowała dostać się do dr. Pilarskiej albo będę szukała kogoś w Wejherowa już na miejscu.
pozdrawiam
Oj nie doczytałam ze chodzi o NFZ:
W redzie wiem, że przyjmuje dr Kozakiewicz-Cerek Bogusława ale różne opinie słyszałam na jej temat, dr Lidia Głuchowska-Tokć bardzo ja polecała, mówiła ze to jej koleżanka.
Czytałam jeszcze o dr.Aleksandrze Dubaniewicz(przyjmuje w przychodni przyszpitalnej w wejherowie) ale mało opini.
W redzie wiem, że przyjmuje dr Kozakiewicz-Cerek Bogusława ale różne opinie słyszałam na jej temat, dr Lidia Głuchowska-Tokć bardzo ja polecała, mówiła ze to jej koleżanka.
Czytałam jeszcze o dr.Aleksandrze Dubaniewicz(przyjmuje w przychodni przyszpitalnej w wejherowie) ale mało opini.
To jest adres na żwirki i Wigury ale ta przychodnia nie jest koło pogotowia w Gdyni tylko jakbyś jechała Abrahama po lewej stronie. Napewno ją zauważysz. Byłam u dr Pilarskiej miła i sympatyczna kobieta, robiła mi usg w 3D w ciąży ale mojej ciąży nie prowadziła. Ciąże moją prowadziła Ostrowska z Rumii. Można powiedzieć że było OK ale na koniec mnie wkurzyła bo kombinowała żebym jak najczęściej przychodziła na wizyte żeby tylko kase nastukać. Każda wizyta 70 zł a ja miałam zwolnienie np do poniedziałku byłam u niej w piątek i ona do mnie ze jak nie urodze do niedzieli to mam przyjsc dalej w poniedzialek po zwolnienie no i oczywisci znowu kasowala jak za wizyte dlatego to bylo jej minusem.
wystrzegajcie sie dr Cerek!!!!!!!!!
To lekarka ktora ma taka opinie w Redzie i okolicach,ze tylko od niej uciekac.
Zostala wyrzucona ze szpitala w Wejherowie po pewnej przykrej historii,do ktorej sie przyczyniła a teraz przyjmuje w Redzie na przychodni jako jedyny lekarz na NFZ w Redzie.oszukuje pacjentki.mlodym dziewczynom w ciazy wmawia ze urodza chore dziecko...itp itd.
Jesli Zycie Wam miłe ,to nie korzystajcie z jej usług.
To lekarka ktora ma taka opinie w Redzie i okolicach,ze tylko od niej uciekac.
Zostala wyrzucona ze szpitala w Wejherowie po pewnej przykrej historii,do ktorej sie przyczyniła a teraz przyjmuje w Redzie na przychodni jako jedyny lekarz na NFZ w Redzie.oszukuje pacjentki.mlodym dziewczynom w ciazy wmawia ze urodza chore dziecko...itp itd.
Jesli Zycie Wam miłe ,to nie korzystajcie z jej usług.
hehe bo to sa napewno dwie przyjacioleczki to sobie podrzucaja pacjentki.mojej mamie i znajomej szanowna dr Cerek wmowila ze maja do usuniecia jakies tam polipy i odrazu zaznaczyla ze w szpitalu tego nie zrobia bo sie czeka ale ona w swej łaskawosci zrobi to w swoim gabinecie prywatnym za "tylko"300zł hehe.Mama i rowniez znajoma poszly do innego lekarza to sprawdzic i okazalo sie,ze zadnych polipów ani niczego innego nie ma i sa zdrowe jak ryby hehe.Pani doktor jest dosc znana z tego typu historii.
Ja także chodzę do dr Ostrowskiej -Ciskowskiej w Rumi. Fakt, na pierwszy rzut oka jest szorstka ale bardzo konkretna, na każdej wizycie dokładne badania, w tym USG,pobranie próbki do cytologii i obowiązkowo badanie biustu. Odpowiedzi an wszystkie pytania, doskonały kontakt telefoniczny w nagłych sytuacjach. Uważam, że najważniejsze jest podejście do kwestii zdrowotnej a jeśli ma się odczucie że lekarz jest szorstki - trudno, zdrowie najważniejsze.
Ja cała poprzednia ciże chodziłam do dr sepioło, bardzo superr dr ale juz nie przyjmuje w rumi, na jej miejsce jest dr chwastek rowniez bardzo fajna dr, wyrozumiała itp...tylko ze to prywatnie, teraz jestem w cizy i szukam jakiegoś dobrego dr na nfz ale okazuje sie ze to jest jakieś nie porozumienie- wszedzie wszytsko pozajmowane, terminy odlegle, i mowia ze najlepiej prywatnie, to ciekae po co te skaldki płacimy. od 1 .07 maja w rumi na baiałej zece otworzyc ginekologa na nfz moze bedzie ktos konkretny.
Ja również polecam P. Doktor Ostrowską-Ciskowską. Pierwszy raz żeby się do niej dostać musiałam odczekać miesiąc ale od tego czasu nie mogę narzekać, kontaktuję się P. Dr telefonicznie i zawsze mnie wciśnie na wizytę. Miałam problemy z wyjałowieniem posiewu z kanału szyjki macicy i dzięki P. Dr wszystko się udało ale tylko dlatego, że jest taka konkretna i dokładnie powiedziała mi jak postępować. Może nie należy do osób głaszczących po główce (w badaniu delikatna) ale przecież głównie chodzi o to, żeby pomogła.
Polecam gorąco Pana Dr.Onichimowskiego z "Białej Rzeki".Świetny lekarz i bardzo dobry specjalista.Bardzo dobry w USG.Byłam ze swoją chorobą u paru "znanych ,kasowych lekarzy" ,którzy nie umieli mnie zdiagnozować ,aż trafiłam do doktora,który zdiagnozował prawidłowo i to bezinteresownie.Świetny lekarz.