Widok

ginekolog Rumia i okolice

dziewczyny chcialabym zapytac czy znacie jakiegos ginekologa ( ale koniecznie kobiete) godnego zaufania w Rumi lub okolicach? wolalabym panstwowo niz prywatnie...Chcialabym porozmawiac i przebadac sie kompleksowo zanim w ogole zaczniemy sie starac o dzidzie..jakby mialy byc nie daj Boze jakies problemy czy choroby wolalabym je wykryc szybciej i wyleczyc..no a poza tym mam wiele pytan odnosnie ciazy itd :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
justi ja tez mam lekarza mezczyzne ale kurcze jakos nie wyobrazam sobie rozmawiac z nim o ciazy...tzn mam takie typowo babskie glupie pytania i nie wiem czy on bedzie w stanie mnie zrozumiec :)

Ja nie wiem jak to jest z tym NFZ, czy ja moge isc do lekarza w innym miescie bez problemu?

acha-ja cale zycie chodzilam do kobiet.ale dopiero teraz sie przekonalam ze nie ma to jak ginekolog facet:)bez porównania:)
a nie moglabys chodzic na NFZ do jakiegos ginekologa w szpitalu w wejherowie?moja kolezanka chodzi obecnie do dr Marciniaka i jest super zadowolona a jej ciaza nie jest taka standartowa bo ma lozysko przesuniete i urodzi najpozniej w 36 tyg.slyszalam same dobre opinie o tym lekarzu.
ja też chodzę do dr Ostrowskiej. jest to osoba bardzo specyficzna w podejściu i sposobie bycia-albo jest bardzo lubiana albo "nie trawiona" przez pacjentki. mi też bardzo pomogła i jestem zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
niestety zawsze tak będzie:-(
Ja napewno swojej byłej p. ginekolog nie pollece, bo jests świetna gdy ciąża jest wzorowa jak zaczynają się problemy to poprostu tragedia...-niestety

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
(*) (*)-spij córeczko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no właśnie, ile ludzi, tyle opinii :/
ja tej pani nie polecam okropna jak dla mnie, niestety państwowo to nie pomogę bo nigdy z państwowego ginekologa nie byłam zadowolona, teraz chodze do dr. Butalewicz do Gdyni to ginekolog-endokrynolog, bardzo mi pomogła, jest sympatyczna i przede wszystkim wszystko dokładnie i cierpliwie tłumaczy, a nawet rysuje :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe to prawie moja sasiadkaa (z polski :) ona ma bardzo specyficzne podejscie do pacjentek :) bylam u niej raz i byla dosc szorstka i taka jakas...no ale konkretna po prostu :) a ona przyjmuje gdzies panstwowo?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja chodzę prywatnie do dr Ciskowskiej- Ostrowskiej. ma gabinet na Żwirki Wigury. Jesli o mnie chodzi, to złota kobieta, bardzo pomocna, dokladna. Prowadzila moją ciążę i nie zamienilabym jej na zadną inną. Ale czytalam tez sporo roznych opinii o niej. ja jestem bardzo zadowolona !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry