Widok

ginekolog Zinkiewicz

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam.czy któraś z was chodzi do dr Zinkiewicza?przyjmuje na jagiellońskiej w gdańsku.słyszałam ze jest dobry.może wiecie czy przyjmuje tez prywatnie.jesli tak to gdzie.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyjmuje w endomedzie na Żabiance ;-) Moja sis do niego chodziła przez cała ciąże i była BARDZO zadowolona:-)

Ja chodze do Endomedu i jestem bardzo zadowolona :))
Ale lekarz ma urlop od piatku przez 3 tyg jakoś, więc go nie bedzie w najbliższym czasie.

image
image
Ja również bardzo polecam Zinkiewicza. Niestety on teraz robi II stopień specjalizacji i bardzo często go nie ma.
Z jego polecenia trafiłam do dr Marka Molla, który też przyjmuje w Endomedzie i bardzo sobie chwalę. Moll pracuje na co dzień jako zastępca ordynatora w szpitalu w Kościerzynie. W Endomedzie przyjmuje w poniedziałki po południu.
agawa właśnie mnie olśniło;/ Moja sis u Zinkiewicza była tylko raz....była zadowolona, a cała ciąże prowadził jej właśnie Moll i była zachwycona:) zresztą cały czas się u niego leczy...przepraszam za zamieszanie...

Mi ZDr.Zinkiewicz prowadzil cala ciaze a chodzilam na Jagiellonska tylko na usg do niego prywatnie do Endomedu.REwelacyjny lekarz.Teraz tez bede tylko do niego chodzic i do nikogo innego.Bardzo mily no i delikatny.

Inne tematy z forum Żabianka

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry