Widok

ginekolog - antykoncepcja

Przeszukałam forum, nie znalazłam takiego tematu. Jeśli jest - odeślijcie mnie proszę.
Szukam dobrego ginekologa na terenie Gdańska/Pruszcza, który przed zapisaniem anty hormonalnej zleci wykonanie badań w tym kierunku, a nie będzie robił ze mnie królika doświadczalnego. Najlepiej na nfz, ale nie wiem, czy nie wymagam za dużo :/
Możecie kogoś polecić? Kogoś, kto będzie miał czas dla pacjentki i nie zakończy wizyty po 5 minutach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

> Możecie kogoś polecić? Kogoś, kto będzie miał czas dla pacjentki i nie zakończy wizyty po 5 minutach.
> Najlepiej na nfz, ale nie wiem, czy nie wymagam za dużo

Absolutnie nie.
Ale jak już się obudzisz, to wszystko zniknie ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wiesz co ja tez długo szukałam dobrego ginekologa tu w Gdyni i w końcu zapisałam się z polecenia znajomej z pracy do doktora Łukasza Pakuła prywatnie. W zeszłym roku zakładałam u Pana doktora wkładkę levosert ponieważ zajmuje się on między innymi nowoczesną antykoncepcją i robi bardzo szczegółowe badania jeśli chodzi o dobór antykoncepcji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Itka też tam właśnie zakładałam tę wkładkę. Popieram bardzo profesjonalnie i rzetelnie podchodzą do tematu badań i antykoncepcji. Jak dla mnie rewelacja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poszłam normalnie do rejonowej przychodni bo szkoda kasy wydawać na prywatne wizyty, dostałam tabletki vines nieco ponad miesiąc temu ale bez badań żadnych, tylko wywiad i standardowo USG, cytologia. Może dlatego że one mają wyjątkowo niską dawkę hormonów i badań nie trzeba?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba trzeba zrobić badania, ale punkty się oszczędza jak wszędzie na NFZ.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój ginekolog już nie przyjmuje niestety, ale był bardzo uprzejmy i delikatny. Zrobił mi wszystkie badania i przepisał tabletki belara. Miałam szczęście, że jeszcze mi je przepisał, bo żadna wcześniejsza metoda była tak skuteczna a zarazem przyjemna :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wszędzie ten sam wpis. Wieje reklama i nic poza tym... W kilku wątkach, gdzie sie tylko dało to samo wpisane...Żenada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

Mój facet szybko dochodzi (4 odpowiedzi)

Nie wiem czy powinnam się z tego śmiać czy nie, ale u mnie problem jest taki, że mój facet szybko...

do góry