Widok

ginekolog do prowadzenia ciąży

Wesele Temat dostępny też na forum:
Cześć,

poszukuję dobrego ginekologa z Gdańska do prowadzenia ciąży. Najlepiej gdyby pracował w szpitalu na Zaspie, chyba, że polecacie inny szpital.
Bardzo proszę o jakieś namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Pankrac - pani dr w średnim wieku, świetna do prowadzenia ciąży - moim zdaniem, pracowala w szpitalu na Klinicznej (niestety nie wiem czy nadal..)
przyjmuje również prywatnie w kilku prywatnych przychodniach - na Zabiance i na Morenie

w przychodni na Klinicznej pani doktor Pankrac zajmoje sie tylko dziewczetami ale na zabiance napewno przyjmuje prywatnie bardzo mila pani doktor:)

z Gdanska znam tylko "dobrego"Deringa,on pracuje w Wojewodzkim.mialam z nim przyjemnosc i osobiscie nie polece ale opinie o nim podobno kraza dobre.jesli chdzi o szpital Wojewodzki to polecam ale jesli nie masz komplikacji w ciazy,ja mialam wskazania do cesarki a tam nie chcieli mi zrobic bo stwierdzili ze u nich kobiety taki porod maja naturalny.maj swoje zasady i ciezko przekonac ordynatora
Ja rodziłam pod koniec maja w Wojewódzkim i mój poród zakończył sie cesarką i była to 6 cesarka tego dnia, więc jednak w Wojewódzkim robią cesarki. Z wojewódzkiego prywatnie przyjmuje Fiutowski (świetny lekarz i bardzo sympatyczny, szczerze polecam), dr Kardzis (kobieta, podobno dobra robiłam u niej tylko USG) i dr Zygmuntowicz.
dr . Zygmuntowicz szpital wojewódzki

Polecam dr Hannę Olszewską, jest młoda i ambitna, ma świetne podejście do pacjentki i bardzo dobrze wyposażony gabinet. Prywatnie przyjmuje we Wrzeszczu ale wydaje mi się, że również w szpitalu na Klinicznej, choć nie jestem tego pewna na 100 %. Dostaje liczne nagrody i wyróżnienia. Polecam z czystym sumieniem !!
strona int. gab. : www.pro-femina.com

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez polecam dr olszewska
jest i mila, i swietna medycznie
mozna do nie dzwonic o kazdej porze z kazdym niepokojem
rewelacja
chyba przyjmuje tez na nfz w studenckiej, ale nie jestem pewna, bo ja chodze prywatnie
a mogłabys mi napisac na meila ile kosztuje prwatna wizyta???

Ja mam super hiper ginekologa tylko, że z Gdyni. Pan Bednarz, ma super sprzęt, łącznie z monitorem, w którym można wszystko zobaczyć, może to trochę dziwne ale on jest super. Prowadził całą ciążę mojej siostry. Teraz robi także takie badanie( nie pamiętam jak to badanie się nazywa), które bardzo szybko odkrywa komórki rakowe, warto się wybrać do niego choćby na kontrolę.
Wetne sie- wizyta u dr Olszewskiej kosztuje 70 zl. Ale w tym jest full-wypas ;) polecam

Tak, to prawda, dr Olszewska przyjmuje na NFZ w studenckiej przychodni we wtorki i czwartki, ale ja osobiście nie jestem zadowolona z niej (chodziłam do niej jakieś 3 lata, ale nie byłam w ciąży, więc nie wiem jak prowadzi kobiety w ciąży).
Super Hanna Olszewska - do czasu - u mnie nie wykryła torbieli o średnicy 12cm - a chodziłam na wizyty regularnie -prywatnie (za każdą kupa kasy) a potem przeciągała leczenie - ciągłe tabletki itp a natępnie wyciągneła rączkę po łapówkę na operację
a tyle lat do niej chodziłam i prowadziła moją pierwszą ciąże - rodziłam pod jej opieką na klinicznej gdzie wszczepili mi endometriozę

jest miła to fakt - ale na tym jej kompetencja się kończy

ana7
Witamw klubie u mnie Olszewska przez dwa lata wykrywała torbiele, ciągłe wizyty, usg. Na któreś wizycie stwierdziła wczesną ciąże problem w tym że w ciagu ostatnich 3 miesięcy nie współzyłam ;) ( ciąza podobno 2-3tydzień). Zmieniłam lek. i jakoś torbiele nie pojawiają się;) Co do ciąży może byc dobra bo wrazie problemów mozna skonsultować z jej mężem tez pracuje na Klinicznej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
KarMar napisał(a):

> Ja rodziłam pod koniec maja w Wojewódzkim i mój poród zakończył
> sie cesarką i była to 6 cesarka tego dnia, więc jednak w
> Wojewódzkim robią cesarki. Z wojewódzkiego prywatnie przyjmuje
> Fiutowski (świetny lekarz i bardzo sympatyczny, szczerze
> polecam), dr Kardzis (kobieta, podobno dobra robiłam u niej
> tylko USG) i dr Zygmuntowicz.

nie twierdze ze nie robia w ogole cesarek,tylko w moim przypadku i moimi komplikacjami nie robia.mialam przez cala ciaze ulozenie posladkowe malej i kazdy lekarz byl zdania ze pierworodki maja cesarki i powinny(nawet Dearing,u ktorego bylam na pryw wizycie tak twierdzil-pracujac w Wojewodzkim ale jak sam mnie poinformowal w tym szpitalu panuja inne zasady).w takich przypadkach jak moj mecza kobiety az same urodza a jesli cos bedzie nie tak "po drodze"to wtedy cesarka.moja Zuzia byla jeszcze do tego owinieta 2 razy pepowina (ukrywali to do konca i moja intuicja mnie uratowala)i nadal nie kwalifikowalam sie ich zdaniem do cesarki.udalo sie zakonczyc cesarka ale tylko... hmmm tak to juz jest niestety-po znajomosci
a Dr Fiutowski przprzyjmuje w jakimś ośrodku z NFZ, czy tylko prywatnie, proszę o namiar- coś mi się o nim obiło mi się o uszy
w przychodni na aksamitnej w gdańsku-prywatnie i w sopocie w domku
Zgadzam się Doering jest świetnym lekarzem, bardzo dobrym diagnostą zwłaszcza jeśli chodzi o USG. Ja lecze się u niego od lat i pomimo ,że jest drogi to polecam. Mój wujek też ginekolog zawsze powtarza ,że to bardzo dobry lekarz. A w dodatku bardzo miły:))

tez tak o nim myslalam do czasu jak trafilam do szpitala..a fakt ze fachowiec super i jedyny w trojmiescie slynacy z tego ze nigdy sie nie myli co do okreslenia plci:)
co do plci to sie zgadza do 31-eg tygodnia ciazy myslalam ze bede miala dziewczynke bo tak wykazalo 2 razy USG gdzie indziej a marzylam zeby
byl chlopiec dopiero on powiedzial ze bez watpienia urodzi mi sie syn no i od pieciu lat biega po chalupie maly bandzior;)

a co się stało ,że zmieniłaś zdanie?/
Ja zawdzięczam mu wiele. Chodziłam z 5 cm guzem jejniika i mój poprzedni lekarz nawet go nie zauważył a Doering super mnie pokierował i zdiagnozował. Teraz chodze do innego lekarza bo mam bliżej tak co 3 miesiące i do niego raz na pół roku na kontrolę. Jestem zadowolona choć za każdym razem mam wrażenie,że mnie nie pamieta. Ale w końcu tylu pacjentów przyjmuje i wiem z doświadczenia ,że nie wszystkich się kojarzy:))

oj,za duzo pisania.lekarzem jest bardzo dobrym ale lezac na patologi dowiedzialam sie od jego pacjentek duzo niemilych histori.pozniej sama sie przekonalam jak mnie potraktowal gdy miala pierwsza probe wywolania porodu.i jeszcze moja sasiadka ktora poronila miala z nim doczynienia i bylam w szoku jak mi opowiedziala jaki z niego cham.facet rzuca takie teksty ze glowa boli ale moze tylko wtedy jak mam zly dzien.mowia tez o nim:psychopata.no ale nadal twierdze ze lekarzem jest dobrym
ja przez cala ciaze chodzialm do innego ktory tez mialam wrazenie ze mnie nie pamieta,choc bylam u niego co 2 tyg:)
Bierzynski.ale rowniez dobry lekarz
Doering jest świetny, ale trzeba mieć mocną psychikę, żeby go wytrzymać. kiedy diagnozowal mi obumarla ciaze puszczal teksty nie do przyjecia. chyba uwaza to za zabawne. no ale kazdy ma swoj styl, lekarz z niego dobry.
wizyta u pani olszewskiej kosztuje 100 zł. w cenie jest usg i cytologia. ja mialam bardzo powazne problemy, super sie mna zajela w szpitalu, zrobila zabieg, mimo ze to nie jej oddzial, jak delikatnie zapytalam, czy oczekuje jakiegos rewanzu, zarzekala sie ze nie wchodzi w gre - a zasugerowalam, bo znalazlam w necie opinie, ze birze lapowki i okazalo sie, ze to kompletna bzdura
a czy ktoś zna dr piotra Minowskiego, jest ginekologiem - endokrynologiem, jestem u niego pod kontrola w MEDICOVERZE, bo dopiero do ciązy sie przygotowuję,

on mi przepisał Bromergon na obniżenie prolaktyny, letrox na nadczynnośc tarczycy, luteinęi na obniżenie cisnienia Dopegyt. Kwas foliowy tez łykam

no to ladna kombinacja a jesz cos jeszcze po tym wszytkim ;) ja biore bromergon luteine bralam tylko 3 miesiace a i tak ledwo jem bo sie troche zle czuje po bromergonie

ja po bromrgonie źle się czułam tylko 1 dzień, teraz nie narzekam. Ale chyba trochę mi się woda zatrzymuje w organiźmie, bo mi nogi puchły, chociaż były tkie upały i od tego też mogły puchnąć. Jesli chodzi o jedzenie, to żaden problem. Wiem, że bromergon, będe jedła do 20 tyg. ciązy aby nie poronić. bo moja prolaktyna jest tak wysoka, że jest takieryzyko

ja mialam podobnie jeszcze miesiac temu moglam wykarmic trojaczki:) chociaz synka przestalam karmic cztery lata temu za dwa dni ide na badania mam nadzieje ze juz bedzie dobrze tez staramy sie o dziecko ale tych hormonow nie znosze:(

mnie tez przeraża, ta ilośc hormonów, ale cóż, czego sie nie robi,żeby mieć baby. a skoro prowadzi mnie ginekolog - edokrynolog, to uważam, że będzie dobrze. Jedno wiem, żadnego alkoholu przy Bromergonie - po jednym drinku na imprezie myslałam, że odlecę na drugi świat.

ja jeszcze dlugo przed ciaze zbijalam prolaktyne dostinexem, a nie bromergonem - jest potwornie drogi, ale nie daje takich efektow ubocznych i mniej obciaza organizm
bromrgon potwornie drogi???? -mnie kosztuje 6,39 zł - więc chyba to nie fortuna?

na razie po bromergonie, nie mam żadnych ubocznych skutków, nie czuję sie źle, w zasadzie nic mi nie jest.

gdzie kupujesz ja place 10 zł?

na Świętojańskiej, niedaleko empiku i tam ostatnio kupowałam: Letrox, Bromergon i Dopagyt i zapłaciłam 13 zł. Apteka jest taka jakby podwójna, z jednej strony masz kosmetyki a w drugiej części leki, wydaje sie bajońsko droga, a jest jedna z najtańszych. Tanio jest tez w aptece przy szpitalu miejskim, oni tam na okrągło maja różne prmocje i warto tam chodzić. Moja mam bierze leki, za które u nich nic od 3 miesięcy nie płaci, bo mają promocję - jakie leki nie wiem.

dostinex jest potwornie drogi, nie bromergon
wiekszość osób po bromergonie czuje się tragicznie, wiec macie szczescie, ze dobrze go znosicie
w wielu krajach jest wycofany wlasnie ze wzgledu na skutki uboczne
Witam,

"Dzięki Minowskiemu, moja siostrzenica miala zakarzenie krwi po porodzie. Najpierw zakwalifikował moją siostrę do porodu rodzinnego nie badając jej, okazało się ,że nie może urodzić, szyjka za nic się nie rozciągała, więc oxytocynka... młoda męczyła się 13 h... do zmiany lekarza. Przyszedł nowy i trafiła od razu pod skalpel. Inna rzecz, że dwa dni była w szpitalu i miała wysięk wód płodowych i nikt jej nie wywoływał porodu, bo ten stwierdził ,że nie trzeba. Od tego dostały się bakterie do niuńki i ją zakaziło.
Dr Szczepański, który wykonywał CC zapytał jaki konował ją kierował na poród rodzinny siłami natury... oczywiście Minowski - palant.
Mój szwagier jak widział go na korytarzu, to dostawał wścieklizny... palant.

a coś o Sokołowskiej może wiecie lub o dr Kijuć, teraz to ja sama nie wiem co robić, bo mnie się wydaje on dobry.

Co mam zrobić?

Donatella, a gdzie przyjmuje Twój lekarz i ile kosztuje wizyta?

Minolowi mąż dał w łapę w zeszłym roku bo bezczelny typ nie chciał się zająć mną jak należy. Stale szeptał na korytarzu z jakimiś pacjentami. Cham do kwadratu. Co mają zrobić ci biedni pacjenci, którzy nie mają tych kilkuset złotych na kopertówkę?
Ja stosuje bromergon już ponad pół roku i nie miałam żadnych skutków ubocznych, bardzo dobrze się po nim czuję, ale moja koleżanka miała większosć objawów ubocznych wymienionych w ulotce, więc to chyba zależy od organizmu i u każdej kobiety może być inaczej :)
Przyjmnij wyrazy współczucia, Nale. Mam nadzieję, że doszłaś po tym do siebie.
pani Marta Sokołowska - pracuje na Zaspie a namir znajdziesz w panoramie firm. Polecam

nie o Marte, ale o Beate Sokołowską i pracuje ona w Medicoverze, do którego należe, ale ta kobieta do gustu mi nie przypadła, bo nic nie mówi, co ci dolega, co powinnas robic, wyopisuje receptę i pa
moją ciążę prowadzil nitkowski- pracujący w wojewódzkim. z deringiem miałam doczynienia na usg. i mogę powiedzieć że dzięki niemu urodziłam zdrową córeczkę. trochęmiałam skomplikowany przypadek: najpierw mała pchała mi się na świat pod koniec 6 miesiąca, i tak lekarz mi wstrzymał że dwa tygodnie po jeszcze nie chiaała się rodzić , poszłam na patologię, i na drugą dobę była decyzja o cesarce- bardzo szybko, bo małej spadał puls. "kroił ' mnie dering i nitkowski- czyli nad sobą miałam dwie twarze które znałam. ale ich poczucie humoru---- cały czas chcieli mnie rozweselić i zmniejszyć mój stres.
jak będę miała jeszcze dziecko- to znowu do nich pojdę
nie czytałam powyższych wypowiedzi, wiec nie wiem, czy sie nie powtórzę
ale bardzo gorąco polecam pana doktora Fiutowskiego, (to nie jest żart, z tym nazwiskiem)

bekowe nazwisko hahah :) widocznie bylo mu to przeznaczone w zyciu....a z drugiej strony wspolczuje bo (co musial sie za szkolnych lat nasluchac: )

hahahah , sorki , popłakałam się zem śmiechu :D

Moje dwie znajome w różnym czasie rodziły na Zaspie i żadna nie była traktowana z odpowiednim szacunkiem.

Ja nadal szukam dobrego ginekologa w Gdańsku. W piątek jadę do mojego do Miastka (świetny lekarz!), no ale przydałby się taki na miejscu...

Ja byłam dwa razy u Sokolowskiej i bezbadziejnie było. Zbadala i zaczela wypisywać recepty wogle nic nie mówiąć. Zaczęlam z niej wyciągać informacje o co chodzi, odpowiadala pół - słowkami i wyszłam skołowana, wogle nie wiedząc o co chodzi.
ania basterd
Witam Was dziewczyny....a wiecie coś na temat p.dr.Boćkowskiego? byłabym wdzięczna za informacje.... pozdrawiam...
Andzior, uważam, że Sokołowska pomyliła chyba powołania- jest beznadziejnym lekarzem,. Obecnie chodze do Minowskiego w Medicoverze, (mimoiz wyżej była o nim zła opinia), ale jak na razie nie mam mu nic do zarzucenia, bo dobrze mnie leczy, dobre dobrał tabletki i w końcu od dwóch miesięcy 9 u niego leczę sie od 3 mam cykle owulacyjne!!!

Za jakis czas (jak zajde w ciąże pójde do dr Miskiewicza - podobno rewelka (i cenowo również - 100 zł).
ale minowski jest ok

zgadzam sie , co do dr Sokołowskiej,

ja chodziłam do niej dobrych kilka lat temu w Medicoverze , i też byla taka mrukliwa i niechetna do kontaktu z pacjentem, niemiło ja wspominam, w ogóle pomylili moją kartotekę z kimś innym i wmawiali mi ze miałam zabieg w szpitalu jak nie miałam- nigdy- i to jest dbanie o pacjenta.//????
normalnie cyrk... a poza tym ciągkle te same leki przepisywała, i mi nie pomagały... , nie polecam
Ja ide 16go do Miskiewicza w Gdyni na Kilinskiego.
Czy ktoras z Was miala jakies ciezkie przejscia z nim a moze slyszalyscie cos o nim?
Ja nie moge nic zlego powiedziec, moze poza tym ze jest drogi. 100 kosztuje sama wizyta, bez cytologii...

Jest cholernie drogi, ale tez cholernie dobry, ja sie zastanawiam nad całą sytuacja bo Minowski sprawił, że mam cykle owulacyjne i możemy rozpocząc działania i może jednak pozostane przy Medicoverze, tym bardziej, że tam nie płace - zapenia mi to mój pracodawca, a tu kupa szmalu wywalona praktycznie na to samo co mam w Medicoverze

Ja byl siedziala na Twoim miejscu w Medicover. Gdybym miala za darmo, to bym sie nie zastanawiala! Piotr Minowski byl lekarzem mojej mamy, robil jej zabieg. Byla z niego bardzo zadowolona!
Jeden przypadek nie swiadczy o jego niezetelnosci czy niedbalosci o pacjentke.

no własnie dlatego jestem w Medicoverze, i faktycznie mnie równiez minowski pomógł. Al dzieki za pozytywna opinię o lekarzu, to miłe wiedziec, ze ,komus pomógł

a o Boćkowskim nic nie słyszałyście?
up

Tadeusz Szeleziński ginekolog położnik, Sopot, Chmielewskiego 4 tel. 550 30 06

bardzo drogi niestety, w zeszlym roku 100 zl za okolo 20-30 min wizyte.
zapomnialam dodac, ze pracuje na zaspie i chyba nawet jest tam jakas szychą :)
ja poleciła bym również szpital wojewódzki bo pracują tam sami najlepsi specjaliści - wg mnie oczywiście. Ja również rodziłam w tym szpitalu i jestem bardzo zadowolona, mimo iż Julkę urodziłam o 4.55 rano - gdzie słyszałam że nocny dyżyr nie jest zbyt ciekawy bo wszyscy wtedy śpią-obsługa była super. Moją ciąże prowadziła dr Szafran - bardzo dobry specjalista. Przyjmuje prywatnie na Oruni na ul. Platynowej. A moja ciąża nie należała do najłatwiejszych bo w 19 tyg. miałam operację ale mimo to wszystko przebiegło ok! Julka ma dziś rok i 3 m-ce i jest cała, zdrowa i śliczna(jak każda córcia swojej mamy).
Ja w swoim życiu ginekologow zmienialam jak rękawiczki bo co jeden to "lepszy".B.Sokołowska i Majkowska do bani!Najlepszy jest.dr.Irga(przyjmuje w przychodni "Kołobrzeska" oraz na Zaspie)i oczywiscie Bokckowski dzieki któremu zaszłam w ciaże bo miałam problemy a przez 3 lata żaden ginekolog nie wiedział co mi jest to konowały!nerwa mam jak o tym pomysle!!!!
SYLWIĄTKO 2 napisał(a):
> Ja w swoim życiu ginekologow zmienialam jak rękawiczki bo co
> jeden to "lepszy".B.Sokołowska i Majkowska do bani!Najlepszy
> jest.dr.Irga(przyjmuje w przychodni "Kołobrzeska" oraz na
> Zaspie)i oczywiscie Bokckowski dzieki któremu zaszłam w ciaże
> bo miałam problemy a przez 3 lata żaden ginekolog nie wiedział
> co mi jest to konowały!nerwa mam jak o tym pomysle!!!!

"oczywiscie Bokckowski dzieki któremu zaszłam w ciaże bo miałam problemy "

sorki, ale nie moge sie powstrzymac, strasznie smiesznie Ci to wyszlo :)))))))
Macie stare informacje dr Irga zgadzam sie był swietny ale niestety "świec panie nad jego dusza". Pan doktor już nie zyje.
Tak wiem a najlepsze jest to ze mu o tym powiedziałam gdy akurat miałam cesarke.To wszyscy sie smiali na sali operacyjnej...
Dobra ja juz nic lepiej nie pisze... przepraszam
dlaczego masz nic nie pisac pisz
Niewiedziałam ,ze dr.Irga juz nie żyje tak mi przykro.Faktem jest to ,ze ostatni raz widziałam go 2,5 roku temu on prowadził moją ciąże.Teraz chodze do Luxmedu do dr,Januszewskiej jest z tych normalnych.A i uważajcie na pana dr.Szymule!!!To dopiero jest dupek nie dajcie mu zarobic on to wogole przespał swoje studia.
Czy ktoras moze chodzi do ginekologa na Kolobrzeskij (dawniej pracował tam ś.p. dr Irga który był super lekarzem do ktorego chodziłam ) a teraz sa tam nopwi nie wiem czy dobrzy np dr Gaweł.

A czy ktoś miał do czynienia z lekarzami w Invicta?
Chodzę tam na rutynowe badania, ale jak prowadzą ciąże?
Poradziłybyście kogoś konkretnie?

imageimage
Ja chodziłam do Invicty całą ciążę, bardzo polecam. Bardzo sympatyczna no i rzecz jasna profesjonalna pani dr Paszkiewicz. Nawet teraz jak przychodzę na kontrolę to interesuje sie co u mojej córeczki.
Ja też chodze do doktor Januszewskiej tylko że do spółdzielni w Gdyni. Bardzo polecam.

up

Ponawiam pytanie czy którasz Was dziwczyny chodziła do dr Gawła ???

Dr janusz Zalewski pracuje na Zaspie,przyjmuje w Gdyni,namiary w książce tel.polecam
Asiu,
ja leczę się w Inviccie, właściwie u dwóch lekarzy (u Piątkowskiego, a pod jego nieobeność u Czecha; byłam też na Usg u Gniadka i stwierdziłam, że jest tak dobrym specjalistą, że prawdopodobniej nie pójdę więcej do Doeringa) - obu mogę z czystym sumieniem polecić. Jak, zresztą, całą klinikę. Właśnie dziś wybieram się do Piątkowskiego.

pozdrawiam
masz moze numer do lekarza dr Irgi?

Gosia
Co do doktora Gawła to prawie żadnych zastrzeżeń, przy badaniu bardzo delkatny, nie ma problemu ze skierowaniami na badania czy usg czy td.
Aczkolwiek ciezko się z nim sie rozmawia trzeba go samemu o wszystko pytac,ale szczeżemoge go polecić.
a ty masz zle informacje co do tego ze jest dobry! Ja wiem ze dr. Irga namawia mlode dziewczyny do usunięcia ciąży!!!

Gosia
mam prośbę....mogłabyś mi więcej powiedzieć o dr Szafranie...tak się zastanawiam czy się do niego nie wybrać...jestem w 2 m-cu ciąży i byłam u dr Kardzis, jest bardzo miła, ale słyszałam różne opinie na jej temat...może też coś o niej słyszałaś bo wiem że też pracuję w wojewódzkim
mam prośbę....mogłabyś mi więcej powiedzieć o dr Szafranie...tak się zastanawiam czy się do niego nie wybrać...jestem w 2 m-cu ciąży i byłam u dr Kardzis, jest bardzo miła, ale słyszałam różne opinie na jej temat...może też coś o niej słyszałaś bo wiem że też pracuję w wojewódzkim
polecam polecam polecam dr. Fiutowskiego super specjalista!!!!
prowadził moja ciążę i super poród w wojewodzkim
przyjmuje na podbielańskiej i na aksamitnej prywatnie w cenie wszystkie badania polecam!!!!!
WITAM
CZY KTOS SLYSZAL O DR.DAGMARZE KLASA-MAZURKIEWICZ???
PRZYJMOWALA W PRZYCHODNI NA CHELMIE A TERAZ W GABINETACH PRYWATNYCH NA UL.KOWALSKIEJ.
NIE PAMIETAM CZY PRACUJE NA KLINICZNEJ CZY NA ZASPIE
CZY KOMUS PROWADZILA CIAZE???JAKIE WRAZENIA??
POZDRAWIAM
Dr pankrac bym omijała, nie dość ze za wizyte 100 zł to jeszcze w trakcie badania rozmawiała przez telefon komórkowy (sic!),
a znacie doktora Z.Jankowskiego z przychodni na ul. Abrahama w Gdańsku ??
Hej! Ja serdecznie polecam dr Katarzynę Ciach - ma gabinet w Madisonie na ostatnim piętrze (na przeciwko Invicty). Jest niezwykle miła, wizyty to nie udręka, wszystko doskonale tłumaczy i przede wszystkim jest bardzo kompetentna! Świadczy o tym chociażby jej opinia wśród pacjentów (w opiniach na trojmiescie.pl nie ma ani jednej złej! wszystkie pacjetki w pełni zadowolone). Cena za wizytę nie jest niska - 150 zł wizyta kontrolna w tym: usg dopochowe, bafanie piersi, cytologia), ale ja na pewno jej nie zmienię.
Jeśli chodzi o prowadzenie ciąży, to słyszałam, że też godna polecenia.
Witam.
Chodziłam do dr Mazurkiewicz-Klasy jak przyjmowała na Zaspie w Polmedzie i byłam bardzo zadowolona.
Obecnie jestem w ciąży, mieszkam w Gdańsku na Oruni i chodzę do dr PIOTRA MIELCARKA. Gorąco polecam. Pan doktor bardzo kompetentny, wciąż podnosi swoje kwalifikacje (pomimo, iż w zawodzie już długo i same pozytywy o nim słyszałam), no i jeszcze jedna ważna rzecz...można zawsze dzwonić na kom.(jeśli nie odbiera, bo np. operuje, to oddzwania).
Wiem, że przyjmuje prywatnie na Oruni, a dodatkowo w Baltimedzie, Swissmedzie i na Klinicznej.
mogę polecic dr.Raszczyka prowadził ciążę mojej kolezanki. Mały urodził się zdrowy, silny...:) Kolezanka mowila ze wizyty tez przyjemne, nie ma problemu z umowieniem się, ostatnio nawet o 22 do niego dzwonila. przyjmuje na Klinicznej i w Swissmedzie. Dodatkowo jest pomorskim konsultantem do spraw poloznictwa czy jakos tak ;)
a wie ktoś coś o dr Barbarze Frankowskiej - Konopie?
ja nie wiem ale mogę wam wszystkim polecić ubezpieczenie w POLMED w PZU za 43 zł miesięcznie i masz dostęp do 16-tu specjalistów w całym trójmieście między innymi do ginekologów.W ramach tych 43 zł są wszystkie badania za które trzeba płacić prywatnie jest bardzo miła obsługa i zniżka na dentystę
ja byłam u niej raz - jakis czas temu zmieniałam lekarza i poszłam do niej. bardzo sympatyczna ogolnie jestem zadowolona i nastepnym razem tez do niej pojde. Aczkolwiek słyszałam ze do prowadzeia ciązy nie jest taka super. dziewczyny z forum miały jakies zastrzeżenia, bodajże ze poswięcała im tyle czasu ile oczekiwały. i jedna z forumek która miała ciąze zagrożoną też zrezygnowała z wizyt u dr konopy
ja jakieś 2 m-ce temu trafiłam do dr Beaty Olszak-Sokołowskiej do Endomedu :)
może faktycznie nie jest zbyt "wylewna" - ale sympatyczna :) nigdy w życiu nie byłam tak dokładnie przebadana :) w ciągu 1,5 m-ca byłam u niej ok 5 razy - w tym raz bez zapisania na wizytę i nie było problemu z przyjęciem :)

póki co nie jestem w ciąży, ale wierzę, że dzięki Niej uda mi się :)

http://starogardgdanski.naszemiasto.pl/wydarzenia/175055.html

dr Beatę Olszak polecały mi koleżanki z pracy mojego Męża :)
Ja polecam z Gdanska dr piotra mielcarka.Lepszego lekarza nie ma.Pracuje na klinicznej w szpitalu w swissmedzie.w przychodni na Oruni gornej i ma prywatny gabinet
Ja polecam z Gdanska dr piotra mielcarka.Lepszego lekarza nie ma.Pracuje na klinicznej w szpitalu w swissmedzie.w przychodni na Oruni gornej i ma prywatny gabinet
Ja uwielbiam swoją ginekolog panią Mastalerz, ale nie wiem czy do prowadzenia ciąży, chociaż dużo u niej cieżarnych widziałam.
świetny jest mój ginekolog dr Marcin Liro, przyjmuje w Swissmedzie.
Wcześniej chodziłam do kobiet i nie byłam zadowolona, a to diagnozowały coś czego nie ma, a to były obcesowe. Obecnie jestem zadowolona, bo mam lekarza, który jest ludzki i zna się na rzeczy. Nie moge polecić go do prowadzenia ciąży z własnego doświadczenia,
ale czytałam na forach same pozytywy na jego temat. Z resztą o ile mi wiadomo właśnie w zakresie prowadzenia ciężarnych się specjalizuje.
Może pomogłam :)
a czy ktoś zna dr Musiała??
nie znam
hej czy któraś z Pań słyszała coś o dr.szczepańskim?
do góry