Widok

ginekolog-endokrynolog

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dobrego gin-endokrynologa może macie jakiegoś godnego polecenia.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moge polecic lek. med. Janina Ratnicka-Klimaszewska

Normalna wizyta ginekologiczna trwa prawie godzinę, babka ciagle jezdzi na jakies konferencje, dokształca się, zna nowinki itd
Mimo ze przyjmuje codziennie po 6-7 godzin to jest do niej dosc dluga kolejka ale mysle ze warto spróbowac

Specjalistyczny gabinet ginekologiczno-endokrynologiczny

Adres
Grunwaldzka 212
80-266 Gdańsk, woj. pomorskie

Telefony
(58)3412979

A możesz podać cenę wizyty?Proszę.

cena mała nie jest bynajmniej. 100zł za pierwszym razem, o ile dobrze pamietam nastepnym razem chyba 70zł, nie jestem pewna.Duzo:( z tym ze zaden inny lekarz mi tyle uwagi nie poswiecil

A jeżeli mogę wiedzieć jej leczenie przyniosło rezultaty?Ja borykam sie z zespołem policystycznych janików i niemogę zajśc w ciążę.

napisze Ci na mejla

Narazie nic nie dostałam bardzo cię prosze o mejla i jestem wdzięczna za pomoc.

Jezeli masz PCO to proponuje udac sie do Invicty w Madisonie (wejscie z boku) do docenta Łukaszuka (tylko nie do jego mlodszego brata, tez Łukaszuka, ktory jest zwyklym lekarzem!) On sie zajmuje nieplodnoscia zwiazana z roznymi okolicznosciami i jest rewelacyjny!!!!, wiem bo tam pracowalam. Ma po prostu intuicje i niesamowita wiedze. Wizyta to chyba koszt 100 zl.
Zycze powodzenia, bedzie ok, wystko da sie ustawic, zobaczysz:)
Wiktoria z 10.09.2005?
A jeśli chodzi o PCO to polecam dr. Bierżyńskiego z Orłowa - mi udało się po pół roku leczenia :))) Usg i cytologia na miejscu. Koszt "pełnej" wizyty - 70,-
Ja polecam dr Ewę Stefanowicz-Kujawę. Namiary znajdziesz w katalogu trójmiasto. Jestem bardzo zadowolona i pomimo, że jestem z Gdyni to od 5 lat dojeżdżam do Gdańska do samego centrum by z Panią doktor sie spotkać. Próbowałam zmieniać lekarzy, by mieć bliżej. Niestety nigdy nie trafiłam właściwie.
krasińska, dostałam numer od kosmetyczki z jaśkowej doliny IGA też dobrej, mam to samo i pomogło 605 184 142

do góry