Widok

ginekolog

witam dzisiaj jestem po wizycie u ginekologa wszystko ok do momentu kiedy poprosiłam o zwolnienia pracuje w sklepie 8 -10 h na nogach dzwiganie skrzynek ...można sie domysleć jak wyglada praca w sklepie i co lekarz odmówił załozenie ciąza to nie choroba pracować można oczywiśćie zgadzam sie ....w 1 ciąży pracowałam 9 miesiecy ale byłam troche młodsza i ciąża mi nie dokuczała jak teraz czuję sie fatalnie puchną nogi zgaga wymioty 24 h na dobę może znacie namiary na lekarza który podejdzie do pacjentki normalniei wystawi zwolnienie a nie potraktuje jak zwierzaka ciekawe czy taki doktorek wytrzymał by 9 miesiecy za lada 10 h i zero siedzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja przyjaciólka miała taką samą sytuację. Chodziła non stop do dr.Rembelskiego i nie chciał jej dać zwolnienia w 4/5 miesiącu ciąży , a pracowała w biedronce i nie dawała rady nosić skrzynek itp.
Poleciłam jej prywatnie dr.Marciniaka i od razu dał zwolnienie.
Nie napisała PAni skąd ma być lekarz, a ten jest z Gdyni.

http://www.znanylekarz.pl/grzegorz-marciniak/ginekolog/wejherowo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś ( za tzw komuny) niepotrzebne było zwolnienie, jeśli ciąża przebiegała bez komplikacji. Wystarczyło zaświadczenie i pracodawca miał obowiązek skierować pracownicę do lżejszej pracy, takiej, która nie zagrażałaby jej i dziecku. Przez to mogłam pracować prawie do rozwiązania, dobrze się czułam, ciąże nie były zagrożone. Teraz pracodawcy narzekają, że kobieta od chwili, gdy się dowie o ciąży, bierze zwolnienie. A jak wynika z powyższych postów, czasami nie ma innego wyjścia.
witam jestem z gdyni

Inne tematy z forum Zdrowie

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (45 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (11 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Atopowe zapalenie skóry (21 odpowiedzi)

Córka cierpi na AZS, a lekarz już dłuższy czas nic nie daje, ktoś może polecić jakiegoś innego...

do góry