Widok

głupia sprawa ;)

przed chwilą dostałam na gg od nieznajomego taki tekst:
"DWA GOZDZIKI I PARA RAJSTOP Z OKAZJI TWEGO KOMUNISTYCZNEGO SWIETA ODE MNIE JEST DO ODEBRANIA W NAJBLIŻSZEJ SIEDZIBIE  MILICJI OBYWATELSKIEJ BĄDZ W KOMITECIE PZPR"
no i oczywiście, w gorącej wodzie kąpana odpisałam:
"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"a ode mnie dla ciebie jest strzał z pięści między oczy, pustaku"

dopiero po chwili sprawdziłam, że to facet mojej koleżanki, którego, fakt, nie lubię. ale chyba się rozpędziłam.

:)
kostka cukru, to chyba jednak stanowczo za mało :)
buhaha. no miał chłop rację. to święto nie zostało ustanowione 8 marca przez kobiety z nowego jorku, jak od rana tvn24 trąbi (one proponowały je w lutym), ale przez samego w.i. uljanowa (ksywa lenin) na prośbę bolszewickiej feminisktki i k***y jakich mało - aleksandry kołłontaj.
mnie w związku z tym świętem najbardziej podoba się modne ostatnio słowo - manifa. poszedłbym na taką manifę, ale niestety wolę przeprowadzić degustę piwa, po której dopadnie mnie jakaś frustra, a wszystko może skończyć się bolesną konfrontą z podłogą. no chyba, że zadzwoni szef i powie, że jutro mam jechać w delegę, to wtedy narzucę sobie żelazną dyscyplę.
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
nie miał chłop racji, bo ja głupich świąt nie celebruję.
nie wiem, po co się wychylał,
ale się wychylił i trafił, jak kulą w płot
Lepiej milczeć niż gadać głupoty. Odpisałabym podobnie, Ćmo, ale z racji na skłonność do mówienia prosto z mostu i pewną dozę wulgarności zaoferowałabym strzał nie między oczy ale... tam gdzie najbardziej boli faceta;p
niee, no mnie to się tak impulsywnie wyrwało.
zwykle staram się być bardziej... ekhm... taktowna ;)

(do momentu, gdy się mnie nie rozjuszy; wtedy już lepiej zejść mi z drogi)
nie ma to jak skróty..delega, manifa;)
nie lubie piwa, ani manif ani tych slow a lenin byl palant.
swieta kobiet sie nie krytykuje z wiadomych powodow.

Inne tematy z forum Hydepark

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

Jakie ciekawe gadżety do biura podróży (8 odpowiedzi)

Witam, Planuje zakup nowej partii gadżetów dla klientów Biura Podrózy. Specjalizujemy sie w...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (73 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

do góry