Widok
głupie sms-y do osób mających swoje ogłoszenie w dziale "Szukam pracy"
Witam!
Mam propozycje, aby osoby, które mają swoje ogłoszenie w dziale "szukam pracy" i które w związku z tym otrzymują dziwne i często głupie sms-y, zamieszczajmy TU treść tych sms wraz z numerem telefonu dowcipnisia, może wtedy oduczą się pisania i zawracania nam głowy. Ja zacznę. Otóż od dłuższego już czasu pisze do mnie ktoś z nr tel 518 71 87 11 a smsy o treści:
"HEJ MAM PYTANIE"
"HEJ MAM PROPOZYCJE"
"HEJ MAM DO PANI PYTANIE"
...może przy 1000 smsie w końcu zada to swoje tajemnicze pytanie???
Ten jest najlepszy nr tel. 516 63 56 02 (raz pyta o pończoszki raz o rajstopki...)
"HEJ:_) KOTKU, JAKIE LUBISZ POŃCZOSZKI? PYTAM BO CHCIAŁBYM CI KUPIĆ SAM JE....:-)JEŚLI NIE BĘDZIESZ MIAŁA NIC PRZECIWKO"
NO I PAN ZMOTORYZOWANY 516 18 32 41, ten jest najlepszy, co kilka dni przesyła mi aktualne info dot. stanu swojego auta.. a to, że je nawoskował, a to, że sprzedaje... jeden z ostatnich to:
"Witaj, kupiłem audi A3 wypasione, a co u Ciebie???"
MOŻE TAKIE UPUBLICZNIANIE ICH NUMERÓW TEL. SKUTECZNIE ZWALCZY ICH CHĘĆ ZAWRACANIA KOMUŚ GŁOWY !!????
P O Z D R A W I A M !!!
Mam propozycje, aby osoby, które mają swoje ogłoszenie w dziale "szukam pracy" i które w związku z tym otrzymują dziwne i często głupie sms-y, zamieszczajmy TU treść tych sms wraz z numerem telefonu dowcipnisia, może wtedy oduczą się pisania i zawracania nam głowy. Ja zacznę. Otóż od dłuższego już czasu pisze do mnie ktoś z nr tel 518 71 87 11 a smsy o treści:
"HEJ MAM PYTANIE"
"HEJ MAM PROPOZYCJE"
"HEJ MAM DO PANI PYTANIE"
...może przy 1000 smsie w końcu zada to swoje tajemnicze pytanie???
Ten jest najlepszy nr tel. 516 63 56 02 (raz pyta o pończoszki raz o rajstopki...)
"HEJ:_) KOTKU, JAKIE LUBISZ POŃCZOSZKI? PYTAM BO CHCIAŁBYM CI KUPIĆ SAM JE....:-)JEŚLI NIE BĘDZIESZ MIAŁA NIC PRZECIWKO"
NO I PAN ZMOTORYZOWANY 516 18 32 41, ten jest najlepszy, co kilka dni przesyła mi aktualne info dot. stanu swojego auta.. a to, że je nawoskował, a to, że sprzedaje... jeden z ostatnich to:
"Witaj, kupiłem audi A3 wypasione, a co u Ciebie???"
MOŻE TAKIE UPUBLICZNIANIE ICH NUMERÓW TEL. SKUTECZNIE ZWALCZY ICH CHĘĆ ZAWRACANIA KOMUŚ GŁOWY !!????
P O Z D R A W I A M !!!
ale powiedz sama, że ludziom nie szkoda czasu i kasy na wypisywanie tych GŁUPOT... mnie to wkurza, kilka razy w tygodniu dostawać sms-y o rajtkach albo o aucie... albo o dziwnym pytaniu... tragedia... nie odpisuje, bo nie chcę wdawać się w głupie dyskusje z tymi ludźmi, ale im to nie przeszkadza, piszą dalej, wytrwali są nie ma co... więc w końcu pomyślałam, że może upublicznienie ich odstraszy i przestaną zawracać głowę!!
P O Z D R A W I A M !!
P O Z D R A W I A M !!