Widok

godding Sopot - jak tam jest?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie, czyli czy Godding w Sopocie to dobre miejsce na organizacje wesela? Czy ktoś tam był na weselu lub innym przyjęciu? I jeśli tak to jak było? Menu przesłali całkiem zachęcające, ale jeszcze nie miałam okazji zobaczyć obiektu na żywo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to polecam się tam wybrać . My tam organizujemy wesele 28 lipca więc opowiem potem. Skusilam się po tym jak byłam tam u znajomych na weselu. Pisałam juz w jakimś wątku , że podoba mi sie lokalizacja(na uboczu , a jednak blisko głównej ulicy, jednak intymnie i w otoczeniu lasu) Jedzenie rzeczywiście było (u znajomych) bardzo dobre.

Jesli robicie wesele do 60ciu osób to polecam jak najbardziej , dla wiekszej ilości proponują duży namiot na zewnątrz przy stawie.
Co by tu jeszcze dodać?? wystrój - bardzo ładnie ustawione i gustownie ozdobione stoly biala organzą. Podczas wesela znajomych nie znalazłam w sumie żadnych minusów dlatego też zdecydowaliśmy się na Goddinga. dla niektórych minusem może być to , ze alkohol zamawia się u nich, napoje również, ale szczerze mówiąc olałam to ponieważ miejsce bardzo mi się spodobało i przy ogólnych wydatkach stwierdziliśmy że wole wiecej za tą wódką zapłacić niz potem biadolić że nie podobało mi sie to czy tamto..

image
image
No to relację wraz z fotosami zamawiam :).
Jak tylko trochę wolnego będe miała to się tam na rekonesans wybiorę oczywiście. A piszesz, ze do 60 osób, my planujemy max 70 i czy to znaczy, że to już za dużo? I czy przy ilości 60 osób parkiet do tańczenia jest?? Czytałam też artykuły, że ta knajpa to tam trochę nielegalnie stoi, ale to było w 2005 r., więc jeśli coś nie tak to chyba by jej już nie było, a stoi i działa nadal?
tak ,niby były tam jakieś kwasy , ale stoi do dziś i chyba miewa sie dobrze. parkiet jest sredniej wielkości , proponuję naprawde na zywo zobaczyć:)
Powiem , tak - jak bylam tam u znajomych to stwierdziliśmy zgodnie że jeśli wesele to tylko tam, a to może tez z tego wzglądu że nie odpowiadają nam totalnie klimaty strojnych i mega eleganckich restauracji

A co do fotek to będziesz musiała mi przypomnieć bo sama z siebie zapomną na stówę:) a wystawiać na forum raczej nie będę.

image
image
względu:)

image
image
ślicznie, wspaniale, cudownie, bosko - wymarzone jak dla mnie miejsce na wesele tylko mieliśmy w planie wydać mniej pieniążków :(((( Mój A jak zobaczył to też mu sie oczka zaświeciły. Polecam pójść tam na spacerek i zobaczyć!

image
oj w planach to ja tez liczyłam na mniej :), ale co tam skoro nie biorę ślubu tam gdzie chciałabym naprawdę ,to chociaz tutaj będzie rekompensata jakaś :)

image
image
Czesc dziewczyny,
mam do was wielka prosbe. Czy moglybyscie podac mi koszt wynajecia Goodingu (sali i przykladowe menu)? Wiem, ze pytanie takiego typu sa bardzo nieeleganckie, a i wiekszosc z nas probuje te cyfry wyrzucic jak najszybciej z pamieci. Prosze jednak o wyrozumialosc. Siedze na dupie w Londynie i ruszyc sie na razie nie moge, a zalatwiac trzeba zaczac, mimo iz rok jeszcze bede czekac na swoj wielki dzien. Zocha
Karolka i Maciek 08.08.2008
image
jak mi się jutro przypomnisz i podasz meila to Ci podeślę

image
image
Dzieki serdeczne!!
Moj adres to karolka21@op.pl
Jeszcze raz dziekuje naprawde duzo mi to ulatwi!! :)))
Karolka i Maciek 08.08.2008
image
nie ma sprawy , w słusznych sprawach moge pomóc:) a godding to słuszna sprawa - jak dla mnie:)

image
image

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry