Widok

godzina

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Bardzo proszę koleżanki o pomoc, to napewno błacha sprawa ale nie mogę się zdecydować!
Ślub mamy w piątek i nie możemy się zdecydować na jego godzinę, już 3 raz zmieniamy u ksiedza!
Bo z jednej strony lepiej później bo to piątek ludzie pracują więc łatwiej się wyrobią na 18 (tak samo goscie jak i ci zawiadomieni)
Ale z drugiej strony, jak na 18 to zanim msza, życzenia, dojazd (choć mamy blisko z kościoła do sali) to wesele sie zacznie ok 20, więc nie wiem czy nie za późno i czy nie będzie za krótko trwało bo orkiestra gra tylko do 3 max 4. więc może 17.?
Napiszcie proszę co sądzicie?
A może są na forum osoby, które mają sluby w piatek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeziorka naucz sie jak sie pisze TEŻ.
Czerwcowa Ty zawsze tym którzy pisza krytyczne uwagi o Was dajesz dobre rady na temat poprawnej pisowni, a tym razem czyżbyś zapomiała poprawić Jeziorka
ja mam slub (wprawdzie w sobote) o 19 - czyli wesele startuje kolo 21. terz mialam obiekcje czy nie za pozno.. ale co tam, w sumie nie to najwazniejsze w tym dniu :) a ze rodzina jest zabawowa, to beda sie bawic do rana!
wg mnie godzina 18 jest idealna tymbardziej jeśli ślub jet w piątek. Na weselu nie chodzi o to aby trwało długo, tylko żeby goście się świetnie bawili i lepiej żeby czuli że impreza kończy się w super momencie, niż mieli by wspominać nidopite 2 pary pląsające o godzinie 7 rano samotnie po parkiecie (nie dające się z tego parkietu przegonić)

Brdzo często wesela i tak kończą się po 12-tej. Goście zaczynają się powoli rozjeżdżać, tak więc o 2 nad ranem już nie ma ponad połowy.
Wszystko oczywiście zależy od gości jakich masz. Może to jakieś dance-maszyny? ;-)
J bym nie wytrzymała do 3 rano :-) i to jeszcze w roli głównej... dlatego mamy obiad :-)

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
do góry