Widok

ogólnie organizacja....

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie....
Zauważyłam, że największy problem jest z salą.
To samo wnoszę po Waszych wypowiedziach.
Następnie zespoł ..... też trzeba się nabiegać i nadzwonić.
Kolejni w kolecje to chyba fotograf i kamera.
Następnie na szarym końcu zostaje wystrój kościoła (firma) i samochód, czyli wizualna oprawa naszych ceremonii.
Zauważyliście to samo, że właśnie na efekty wizualne dotyczące naszych ślubów zwracamy chyba najmniej uwagi?

A tak apropo.... szukałam na innych postach ale nie znalazłam. Jakie macie doświadczenia jeśli chodzi o auta ślubne? Czy możecie coś powiedzieć o tych, które reklamują się tu w Weselniku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja na organizacje swojego wesela mialam niestety tylko 3 miesiace i najgorsza rzecza bylo wynajecie samochodu. do slubu chcialam pojechac starym ,zabytkowym samochodem ale okazalo sie ze te z weselnika sa strasznie zaniedbane(nie maja wycieraczek,odpada im lakier itp) od tego nikt nie gwarantowal ze auto sie nie zepsuje po drodze. jedynym wyjsciem byl "piekny samochod" ale wlasciciel byl tak nieprzyjemna osoba(wywyzszal sie, przechwalal, nie pozwolil przyczepic nawet kokardek do klamek) ze w rezultacie pojechalismy swoja wlasna skoda.
Witaj.
Czy mogłabyś opisać które dokładnie samochody z Weselnika oglądałaś "na żywo"?
Na pewno bardzo trudno jest utrzymać takie auta w świetnym stanie, noa ale żeby lakier odpadał.....???
Podejrzewam, że auta świeżo zarejestrowane czyli na białych tablicach powiiny być w lepszym stanie od tych na czarnych. Zapewne były niedawno remontowane skoro ktoś je kupił po zmianie norm dotyczących tablic a jak kupił to pewnie i remontował....
No niestety ja tez to zauważam że tak jest jak piszesz A wg mnie ogólny wystrój - dodatki, kolorystyka całości (suknia, bukiet, przypinki dla gości, podziękowania, zaproszenia, menu weselne, zawieszki na alkohol, dekoracja kącku młodych, księga weselna) powinny byc przemyslane i dobrze dobrane - wszystko razem, bo wtedy bedzie perfekt i goscie ten efekt na 100% zauważą

do góry