Widok

gosia

i co mame tez do grona jednokomorkowcow chcesz zaliczyc?
hmmm
to taki nizszy rzad :))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Garadiel

Dzieki. Ja dla Ciebie tez przesylam pozdrowionka. To jak, pomagamy im razem ? :)))

7SK

A moze czas sie samookreslic ? :)) Moje qpony do Ciebie w gratce, i w ogole do wszystkich, mialy byc 3 tyg. wczesniej, teraz juz troche po fakcie... ;))) Maja w tej redakcji reflex, nie ma co ;)))

co za pala*t robi ograniczenia do 50 km/h?????

no własnie - co za palant?????
weźmy taki Trakt św. Wojciecha - co kilometr znak ogrnaiczenia do 50 km/h. Czy trakt św. Wojciecha o godz. np. 22:00 tez wymaga takiego znaku???? Zresztą jechac tam 50 na godiznę to znaczy tamować ruch!!!!
niech ktoś się zastanoiw nad głupotą takich rozwiązań!!!
jechałem tam 50-tką wieczorem i żywej duszy nie widziałem....
ech! co za miasto...

TROCHĘ UŚMIECHU!!!

Przez ostatnich kilka dni smutek zapanował w naszym HP. Czy to aby jesienna aura taką szarość nam zafundowała? Uśmiechnijcie się, przecież życie jest tak fantastycznym darem, że za sam fakt iż żyjemy, powinniśmy być wdzięczni naszym protoplastom. Wszyscy mamy mniejsze lub większe zmartwienia, ale przecież i tak w końcu dla każdego zaświeci słońce - i nie ważne, czy będzie świeciło tylko sekunę, czy też dłużej...

Multikino we Wrzeszczu.

W Gdyni budynek Multikina pełni wielorakie funkcje. Można wyskoczyć na tańce , czy posłuchanie dobrej muzyki przy lampce wina . We Wrzeszczu są tyko sale kinowe .W Gdańsku nadal brakuje centrum rozrywowego ,gdzie można w sposób niezobowiązujący spędzić przyjemnie i wesoło czas.

7SK

Piekny cytat, tak ... zyciowy:-)
Pozdrawiam

Cytat z Pratchett'a ku udowodnieniu tezy o przyznaniu temu autorowi nagrody Nobla.

"Całe zycie jest jak oglądanie migawki (...) Tylko zawsze wygląda tak, jakby człowiek przyszedł o 10 min. spóźniony i nikt nie chce mu powiedzieć o co chodzi, więc sam musi się wszystkiego domyślać. I nigdy, ale to nigdy nie zdarza się okazja żeby zostać na drugi pokaz."

Frag. z "Ruchomych obrazków"

Plagiat

Brawo za fajowy cytat z Prachett'a, ja znajde chwile to moze cos tez tu wrzuce z niego :)

LUDZIE......

.... mam pytanie czy myslicie ze smierc jest dobrym lekarstwem na taka chorobe jak zycie?
Często się nad tym zastanawiam i w sumie nie wiem. Z jednej strony razem z jej nadejsciem
skoncza się nasze ziemskie problemy i klopoty ale skad wiedziec ze to co czeka nas po smierci nie jest gorsze? Niby jestem praktykujaca katoliczka ale zawsze sa pewne nie jasnosci. Co o tym sadzicie?

ATMA

Mam watpliwosci.Ja tego nie chce a i tak pogaadc w sumie moge tylko z odbiciem w lustrze:-(
Pozdrawiam

Gosia

z duzej litery zaczynam nazwiska i imiona ludzi na ktorych mi zalezy, ew. ludzi ktorzy cos dla mnie znacza.
a pan walesa mial juz swoje piec minut
a teraz przegral z kretesem i stracil w moich oczach
i wcale nie glosowalem na kwasniewskiego

La Chansone

moze i bym chcial

POZNAM..........

POZNAM DZIEWCZYNĘ .... !!!

Poznam milą ,zgrabną dziewczynę (18-22lata) z Trójmiasta która ma ochotę czasami pojść do kina , pubu , na spacer... ale nie ma z Kim......!!! Jak do Mnie napiszesz to wysle Ci foto .

Przystojny wysoki brunet z Gdańska ( 22lata ) CZEKAM !!

pllagiat (Gratka HP)

Nie bądź taki cholernie złosliwy!
To był cytat, rzeczywiscie zgubiłam cudzysłów.
A "plusy dodatnie i ujemne" oczywicie są.
Poza tym, jesli jestes taki dokładny,
nazwiska pisze się dużą literą!

multikino

dlaczego w multikinie w gdansku sprawdzaja legitymacje??????????????????

plagiat

naprawdę !!! A nie chcesz?

Teczka KUFLA

Galeria - rysunki Kiszczaka
relacje ze spotkań z Olgą Tokarczuk i Cezarym Domarusem
a także:
WOJNA O LAS MIEJSKI
DZIARSKI KRYTYK W CHYBIONYCH TEZACH ZJEŻDŻA HUMORYSTYCZNY WIERSZYK MARZANA I W TEN SPOSÓB SPEŁNIA SWE ZADANIE
-Marzan odpowiada na krytykę Miltedusa ze strony
www.miltedus.hg.pl

Pratchett

-nie zrozumieliscie-odparl zmeczonym glosem jezdziec-boje sie was tak bardzo, ze kregoslup mam jak z galarety. Ale w tej chwili cierpie na przedawkowanie grozy. Kiedy mi to minie, znajde czas aby sie was porzadnie przestraszyc.
Rincewind - Kolor Magii - Świat Dysku -Terry Pratchett

NOBLA DLA TEGO PISARZA

Gosia

szczerze wspolczuje :)))))
piszesz prawie tak jak pan walesa mowi

"nie chcem ale muszem"

no tak

ale pewnie za jaksi czas dodasz
"sa plusy dodatnie i ujemne"

ale tego ci szczerze nie zycze

Niebezpieczne Związki

cos mi sie wydaje ze ktos tu zapomnial o idei malzenstwa
jesli chcesz byc wolny jak ptak to po co ci zona/maz???
zwiazek? jesli nie sa "zwiazani" to zawsze uleca
mimo iz ludzie to nie ptaki a jednak latac potrafia

"bo najwazniejsze w zyciu jest sobie polatac"

taki byl moral filmu ktory ostatnio ogladalem razem z 7sk gdzies w jakiejs szkole nr XV

w kazdym razie jesli ten 20 letni kolega uwaza ze jego matka puscza sie z kazdym napotkanym facetem to ja mu szczerze wspolczuje

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (234 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry