Widok
co za pala*t robi ograniczenia do 50 km/h?????
no własnie - co za palant?????
weźmy taki Trakt św. Wojciecha - co kilometr znak ogrnaiczenia do 50 km/h. Czy trakt św. Wojciecha o godz. np. 22:00 tez wymaga takiego znaku???? Zresztą jechac tam 50 na godiznę to znaczy tamować ruch!!!!
niech ktoś się zastanoiw nad głupotą takich rozwiązań!!!
jechałem tam 50-tką wieczorem i żywej duszy nie widziałem....
ech! co za miasto...
weźmy taki Trakt św. Wojciecha - co kilometr znak ogrnaiczenia do 50 km/h. Czy trakt św. Wojciecha o godz. np. 22:00 tez wymaga takiego znaku???? Zresztą jechac tam 50 na godiznę to znaczy tamować ruch!!!!
niech ktoś się zastanoiw nad głupotą takich rozwiązań!!!
jechałem tam 50-tką wieczorem i żywej duszy nie widziałem....
ech! co za miasto...
TROCHĘ UŚMIECHU!!!
Przez ostatnich kilka dni smutek zapanował w naszym HP. Czy to aby jesienna aura taką szarość nam zafundowała? Uśmiechnijcie się, przecież życie jest tak fantastycznym darem, że za sam fakt iż żyjemy, powinniśmy być wdzięczni naszym protoplastom. Wszyscy mamy mniejsze lub większe zmartwienia, ale przecież i tak w końcu dla każdego zaświeci słońce - i nie ważne, czy będzie świeciło tylko sekunę, czy też dłużej...
Multikino we Wrzeszczu.
W Gdyni budynek Multikina pełni wielorakie funkcje. Można wyskoczyć na tańce , czy posłuchanie dobrej muzyki przy lampce wina . We Wrzeszczu są tyko sale kinowe .W Gdańsku nadal brakuje centrum rozrywowego ,gdzie można w sposób niezobowiązujący spędzić przyjemnie i wesoło czas.
Cytat z Pratchett'a ku udowodnieniu tezy o przyznaniu temu autorowi nagrody Nobla.
"Całe zycie jest jak oglądanie migawki (...) Tylko zawsze wygląda tak, jakby człowiek przyszedł o 10 min. spóźniony i nikt nie chce mu powiedzieć o co chodzi, więc sam musi się wszystkiego domyślać. I nigdy, ale to nigdy nie zdarza się okazja żeby zostać na drugi pokaz."
Frag. z "Ruchomych obrazków"
Frag. z "Ruchomych obrazków"
LUDZIE......
.... mam pytanie czy myslicie ze smierc jest dobrym lekarstwem na taka chorobe jak zycie?
Często się nad tym zastanawiam i w sumie nie wiem. Z jednej strony razem z jej nadejsciem
skoncza się nasze ziemskie problemy i klopoty ale skad wiedziec ze to co czeka nas po smierci nie jest gorsze? Niby jestem praktykujaca katoliczka ale zawsze sa pewne nie jasnosci. Co o tym sadzicie?
Często się nad tym zastanawiam i w sumie nie wiem. Z jednej strony razem z jej nadejsciem
skoncza się nasze ziemskie problemy i klopoty ale skad wiedziec ze to co czeka nas po smierci nie jest gorsze? Niby jestem praktykujaca katoliczka ale zawsze sa pewne nie jasnosci. Co o tym sadzicie?
Pratchett
-nie zrozumieliscie-odparl zmeczonym glosem jezdziec-boje sie was tak bardzo, ze kregoslup mam jak z galarety. Ale w tej chwili cierpie na przedawkowanie grozy. Kiedy mi to minie, znajde czas aby sie was porzadnie przestraszyc.
Rincewind - Kolor Magii - Świat Dysku -Terry Pratchett
NOBLA DLA TEGO PISARZA
Rincewind - Kolor Magii - Świat Dysku -Terry Pratchett
NOBLA DLA TEGO PISARZA
Niebezpieczne Związki
cos mi sie wydaje ze ktos tu zapomnial o idei malzenstwa
jesli chcesz byc wolny jak ptak to po co ci zona/maz???
zwiazek? jesli nie sa "zwiazani" to zawsze uleca
mimo iz ludzie to nie ptaki a jednak latac potrafia
"bo najwazniejsze w zyciu jest sobie polatac"
taki byl moral filmu ktory ostatnio ogladalem razem z 7sk gdzies w jakiejs szkole nr XV
w kazdym razie jesli ten 20 letni kolega uwaza ze jego matka puscza sie z kazdym napotkanym facetem to ja mu szczerze wspolczuje
jesli chcesz byc wolny jak ptak to po co ci zona/maz???
zwiazek? jesli nie sa "zwiazani" to zawsze uleca
mimo iz ludzie to nie ptaki a jednak latac potrafia
"bo najwazniejsze w zyciu jest sobie polatac"
taki byl moral filmu ktory ostatnio ogladalem razem z 7sk gdzies w jakiejs szkole nr XV
w kazdym razie jesli ten 20 letni kolega uwaza ze jego matka puscza sie z kazdym napotkanym facetem to ja mu szczerze wspolczuje