Widok

grupa a'propos

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktokolwiek korzystał z usług fotografów z grupy A'propos? Jestem bardzo ciekawa opinii na temat fotoreportażu w ich wykonaniu. Słynna para z B&W ma już zajęta wszystkie terminy na 2006r. Piszcie co wiecie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aurelka wejdz na moj watek tam jest kilka zdjec z reportazu ktory robila grupa a'propos
ja moge ich szczeze polecic-jesli masz jakies pytania to pisz na maila
a watek jest troche nizej 10.09.2005...... i jak klikniesz w zdjecie to sie powiekszy
Chwileczkę skąd Pani wie jakie terminy są u nas wolne a jakie zajęte? Mozliwe że Pani termin był zajęty, ale prosze sie nie wypowiadac w sprawie naszego kalendarza gdyż nie jest Pani osoba do tego upowaznioną. Kwestie wolnych/zajętych terminów ustalamy prywatnie z zainteresowanymi parami.

Zapraszamy.
Pozdrawiamy Serdecznie.
Ania i Marcin.

To prawda. Przepraszam za niefortunne wyrażenie. Najmocniej za to przepraszam.
Do B&W: nie wystarczyło napisać że pani nie dopowiedziała że jej termin jest zajęty? a wy zaraz walicie z grubej rury. Ktoś się pomylił lub nie pomyślał, natomiast wy o upoważnieniach i tak dalej - oj słoma wam z butów wychodzi i to już taka zdrowo przechodzona.
Zygfryd czytaj ze zrozumieniem.

Pozdrawiamy.
B&W

Tak, czytać ze zrozumieniem, a najbardziej jest zrozumiałe, że firmy obsługujące wesela stale monitują forum, co chwile można natknąć się na ich sprostowania lub reklamę lub zniechęcanie. Zdaje mi się że więcej na forum wszelkiej maści obsługujących, niz prawdziwych forumowiczów wymieniających sie opiniamii. Ale to zrozumiałe...
do góry