Widok

guz tarczycy

Mam 20 lat i od trzech lat choruje na nadczynność tarczycy Kilka miesięcy temu dowiedziałam się że mam 4 cm guza jednak nic ponad to się nie dowiedziałam mieszkam w Kołobrzegu mamy tu dwóch endokrynologów ale na wizytę trzeba czeka miesiącami i ciągle mnie odsyłają.
Nie wiem już co mam robić u mnie nikt w domu nie chorował na nic podobnego boj się że to się zmieni w raka ale nie mogę dostać skierowania na biopsję. Bardzo się boje czy może ktoś potrafi mi coś doradzić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem do jakiego endokrynologa w Trójmieście chodzisz ale ja proponuję ci wizytę u Dr Mizan-Gros - to lokalna sława w naszym regionie. Odpowiada na wszelkie, nawet najbardziej infantylne pytania i na prawde zna się na rzeczy. Znajdziesz do niej namiar w katalogu branżowym w zakładce zdrowie/endokrynolodzy
Oj, wątpię, by udało Ci się do niej dostać - jest bardzo, bardzo oblegana (bo jest dobra). Wiem, że na początku roku znów po przerwie rejestrowała nowych pacjentów, mojej koleżance udało sie i ma termin w marcu, ale zgłosiło się ich tyle, że chyba znów nowych już nie przyjmuje - ale sprawdź 341-59-18. Też polecam!
Cześć Justtyna ja tez mam guz ale dużo dużo większy .Jestem z Trójmiasta i kilka miesięcy temu zaczęłam stosować krople homeopatyczne które bardzo ładnie regulują nadczynnośc i niedoczynność oraz krople które w składzie zawierają ''conium''np.polyporus complex lub mamo -vad .Conium podaje się na guzy po którym ładnie zanikają ale trzeba być cierpliwym i nie odstawiać leku.Apteka mieści się na ul. Wajdeloty w Gdańsku Wrzeszczu podaję tel .do apteki 058 3449059.Jak chciałabyś ze mną pogadać mój nr. tel.511902893.Pozdrawiam .Ps. Leki apteka także przesyła pocztą.
witaj! Jeśli możesz podaj dokładną nazwę kropli. Mam guza 2 cm, był badany przez lekarza rodzinnego aparatem do usg. Dzieci leczyłam tylko homeopatycznie z przeziebień z efektem rewelacyjnym i sama chcę spróbować, ale mieszkam na wsi i tu trudno o homeopatę. Pozdrawiam
bardzo ci dziękuje
Próbowałam sie do ciebie dodzwonić ale nie mogłam
Jakbyś mogła podać mi nawę tego leku
co to za szarlatan podszywa się na tym forum. Broń przed kroplami homeopatycznymi na nadczynność tarczycy ...

trzeba wykonać biopsję zmiany
oznaczyć poziom TSH,FT3, FT4, Anty TPO i TG

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie skuteczne środki na erekcję (6 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Klinika Kurban dr Maciej Ciesielski (4 odpowiedzi)

Czy ktoś się leczył u pana Macieja Ciesielskiego? Czy ma specjalizację z ortodoncji?

Mounjaro sprzedam (8 odpowiedzi)

Mounjaro 0,5 ml / 15 mg / 1 fiolka Produkt z Niemiec 1000zł sangria@onet.pl

do góry