Widok

halewicz cyc i inni....

Nigdy nie miej skrupułów powiedzieć mężczyźnie, co o nim myślisz. Mężczyżni są okropnie zarozumiali. I tak nie uwierzą, jeśli się mówi o nich coś niepochlebnego.....................Agata Christie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czuję się wywołany....wiecie dlaczego w krajach mniej cywilizowanych nie ma tyle zawiści, obłudy, morderstw, oszustw, chełpliwości...bo tam kobiety mało mówią!! Od czasów pandory wszelkie zło ma swoje babskie podłoże...Nie...nie biję kobiet, nie opluwam, potrafię nawet uszanować...warunek ma byc tylko jeden...mam mieć do czynienia z KOBIETĄ! Ba, dopuszczam nawet aby miała swoje zdanie (nawet wolę takie) ale jeden tylko warunek...musi być w nim jakaś logika!! jeżeli chce posłuchać disco polo to włączam sobie Mastersa...Solidarność plemników mnie zobowiązuje..ale czasami mam odmienne od Halewicza zdanie. Ale z Nim można dyskutować a np. z gdańszczanką jedynie się przekomarzać. a czynie to tylko z nudów...niech sobie myśli, że jest poważana..lub, że potrafi zainteresować..Gdybym miał sporządzić jej portret to byłoby to coś co ma przerost ambicji nad możliwościami.. Ale stwórca budując uczynił piękno i jego przeciwieństwo...Dlatego dopuszczam istnienie gdańszczanki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie daj sie halewicz tym rybkom-pipkom. lubie cie czytac i masz chlopie wiedze jak encyklopedia. skad ty to wszystko wiesz? LOL
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
:D beka, gratuluję udanych połowów i składam kondolencję rybce , oj to było dobre he he uderz w stół a...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Kate - zapomniałem dodać, że nie zamierzam być "słodko-pierdzący", to nie damskie forum z psiapsiółeczkami.
Jeśli piszemy na poważne tematy, to na poważnie - jeśli próbujemy się droczyć, z przyjemnością. Jeśli zaczyna się chamska pyskówka, nie zwykłem ustępować pola, tylko w pysk walę, jak na faceta przystało. Mam nadzieję, że wyraziłem się wystarczająco jasno. Chcesz ciuciuruciu, przepraszam ale nie ze mną.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jeśli zwrócisz się do mnie w odpowiedni sposób, uczynię to samo - spróbujesz prostackich teksów, wyleję hektolitry żółci.
Odpowiedź Halewicza zależy wprost od otrzymanego komunikatu - zwróć uwagę, co ktoś do mnie napisał i w jakiej formie - potem mnie oceniaj. Zawiodłaś mnie wybiórczą oceną stanu faktycznego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dużo żółci w Tobie Panie Halewicz.
Nie lubisz siebie (być może wykreowanego na potrzeby tego forum?),a przez to nie akceptujesz innych ludzi.

Czytałam wiele postów Pana i wyraźnie zauważa się wzrost poziomu agresji w stosunku do (tekstów) osób,które mają odmienne zdanie niż Ty,sorry - niż Pan.

Zawiodłam się tym bardziej,że Jesteś inteligentnym osobnikiem,ale niestety poziom kultury spada poniżej średniej.Przykre.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie mam żadnych skrupułów aby powiedzieć, co o Tobie myślę: tępawo piszesz. Nowy wątek? Dobrze, będzie wesoło, Halewicz już się cieszy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
do góry