Widok

halka pod suknię

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hm... moze wiecie, czy pod halka, którą dostaje się wraz z suknią jest na drucie? zamówiłam suknię w Marieccie, ale oczywiście zapomniałam sie o to zapytać i terz nie wiem. W salonie przymierzałam bez drutu i taką chciałabym mieć, a co jeśli dadzą z drutem? Gdzie mozna kupić halkę bez?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ank....to zadzwoń i powiedz ze chcesz mieć taka halke a nie inną, chyba nie bedzie z tym problemu...
ja pamietam, że mierzyłam tam kiecki z halką bez drutu tylko z takim jakby tiulem....
Można wymienić halkę. Ja dostałam z kołem, ale panie powiedziały, że mogę oddać i dostać w zamian taką bez koła.
Ja jednak zamówiłam drugą bez drutu w sklepie internetowym. Wolałam mieć obie wersje, z uwagi na mozliwość zmiany zdania w ostatniej chwili :)

sprawdz czy zapisaly Ci w umowie czy to ma byc halka tiulowa czy "na kole" bo ja mam zapisane
u mnie nie ma słowa o halce :(
to szkoda... jak zobaczylam Twoj temat to odrazu sprawdzilam czy u mnie jest jakas informacja o tym, na szczescie jest... proponuje zadzwon do nich i pogadaj...
jutro tam pójdę, bo bardzo bym nie chciała mieć "na drucie", ale mam nadzije, ze jest tak jak piszecie, ze mozna wymienić.
byłam, pytałam. Okazało się, ze halak bedzie na tiulu, no to uuuuuufffffffffff :)
Kurde , ale masz problem!!! Kopnij się w glowę.
Jak nie jesteś na poziomie godnym zainteresowania swoją osobą i swoimi wypowiedziami to lepiej się nie odzywaj, a widocznie jesteś skoro musisz posuwać się do tego typu wypowiedzi, które zaprezentowałaś.

A admina lub moderatora najwidoczniej brak ...
do góry