Widok

hamax czy ok baby - jaki fotelik rowerowy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zastanawiam się nad zakupem fotelika. niestety nie mogę ich nigdzie znaleźć, żeby obejrzeć z bliska i porównać.

hamax sleepy
hamax siesta
ok baby 10+
ok baby sirius

wcześniej chciałam hamax, bo wszędzie dobre opinie, ale widziałam też ok baby i trochę namąciłam sobie w głowie.
zastanawiam się, w którym będzie najwygodniej dziecku, który najmocniej można odchylić, ma najlepszą wyściółkę itp. podobno w ok baby można regulować wysokość podnóżków, a jak jest w hamaxaxh?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W hamaxie sleepy można znacznie odchylic do tylu oparcie, jak rownież można regulować wysokość podnozkow.
dzięki, bo nigdzie nie znalazłam inf. o tych podnóżkach.
Ja rozważam kupno tego modelu: http://allegro.pl/show_item.php?item=2227714877&msg=Obserwujesz+aukcj%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0D%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=68945115512738b1601bef683b7441d98c4b031b0dacff8bd2d8f4e849d8f130 . Moje dziecię jest już duże i nie śpi podczas jazdy rowerem, więc mogę sobie odpuścić wersję sleepy lub siesta, a poza tym w tym modelu również istnieje funkcja odchylenia fotelika w razie w razie :) Co sądzicie o tym modelu? Czy ktoś go miał i może polecić?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry