Widok

harp....

Halo, Halo :) uwaga dziewczyny z pkt-u 4TP wracają...znowu bedzie to najtrudniejszy pkt i czekolada dla odważnych :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak jest definicja tych ODWAŻNYCH?
To ci, którzy dotrą do PK - 4, czy ci, którzy będą na tyle odważni, aby poprosić o tę czekoladę? ;-)
Pozdrowienia
to, trafic do nas to jedno, drugie to podejsc do nas i poprosic o czekolade :D chociaz niektorzy maja ja juz zagwarantowana jak Joseph z grupy Wszystko za Wino :D
To może zromimy zrzutkę, nech dziewczyny kupią więcej czekolady tak aby każdy mógł ją dostać...
ma_rysia napisał(a):

niektorzy maja ja juz zagwarantowana jak
> Joseph z grupy Wszystko za Wino :D

A jak ktoś nalezy do grupy Wszystko za czekoladę?
to nie jest glupi pomysl, bo jestesmy dokladnie na srodku 1 petli gdzies kolo 30 km kiedy duuuzo osob odpada ;]
ma_rysia napisał(a):

> to nie jest glupi pomysl, bo jestesmy dokladnie na srodku 1
> petli gdzies kolo 30 km kiedy duuuzo osob odpada ;]

Odpadnięci nie piją!
no tak, ale ci ktorzy ida nie maja czasu na picie :(
ma_rysia napisał(a):

> no tak, ale ci ktorzy ida nie maja czasu na picie :(

To nie ma na wynos? ;-(
nie, bo tylko ci ODWAŻNI ( jak bylo wyzej ) dostana w naszych prywatnych kubeczkach :P
ma_rysia napisał(a):

> nie, bo tylko ci ODWAŻNI ( jak bylo wyzej ) dostana w naszych
> prywatnych kubeczkach :P

Ale ci uczciwi oddadzą kubeczek na mecie ;-)
Czy te dziewczyny z pkt 4 to te same dziewczyny co byly na 4 pkt. w Bytowie?:)
dokładnie tak :D
nie pamietam juz czy dostalem tam czekolade.. hmm.. mam nadzieje, ze tym razem sie uda, przekaze Wam tabliczke czekolady dla nastepnych zawodnikow:)
Mam nadzieję, że prognoza odnośnie trudności 4 punktu się niesprawdzi. W Kościerzynie było z nim bowiem sporo problemu a błądzenie w nocy i swoista bezradność mogą zniechęcić do dalszej wędrówki. Poza tym kiedy już wkońcu trafi się do owego - trudnego punktu i jeżeli spotkamy tam miłą obsługę wówczas tym bardziej może odechcieć się ponoszenie dalszego trudu.

Ja jednak staram się w miarę szybko opuszczać każdy punkt. Łatwo bowiem policzyć, że przy założeniu pokonania całej trasy, przez poświęcenie na każdym PK zaledwie 4 minut tracimy całą godzinę w ostatecznym rozrachunku.

Niemniej chociażby gorąca herbata na PK4 będzie niezwykle mile widziana przez utrudzonych piechurów i spotka się z wielką wdziecznością dla obsługi. A tak naprawdę nawet dobre słowo i uśmiech są niezwykle cenne i potrzebne. Pozdrawiam!
dominik napisał(a):

A tak naprawdę nawet dobre słowo i
> uśmiech są niezwykle cenne i potrzebne. Pozdrawiam!

Potwierdzam - niektóre PK są bardzo "oschłe, niemrawe, niesympatyczne". Ale PK 4 z bytowskiego pamiętam, na bagnie, zapalone świeczki i uśmiechnięte pekacztery-wianki :-)
Zapowiada się zatem, że przymajniej na jedynm PK będzie miło.
taa.. bytowski pkt. 4 mial swoj kliamt... szczegolnie jak sie szlo nie od tej strony co trzeba ;)
nawet radio mialysmy, ale cicho gralo, zeby nie bylo za latwo do nas trafic :P zreszta echo mogloby mylic... zobaczymy co bedzie w tym roku :)
ma_rysia napisał(a):

> nawet radio mialysmy, ale cicho gralo, zeby nie bylo za latwo
> do nas trafic :P zreszta echo mogloby mylic... zobaczymy co
> bedzie w tym roku :)

Radio musi grać odpowiedni głośno. Będzie wiadomo, gdzie jest czekolada. Tylko do głośnika trzeba dostawić tubkę kierunkową, aby nie dźwięki nie rozchodziły się na boki, a w kierunku spodziewanego najścia czekoladożerców ;-)
jestem w teamie...Wszystko Za Wino...wiec czy dosatne mały kawałeczek... życiodajnej czekolady która pobudzi moją fizyczna kondycje do osiągniecia sukcesu??? :D