Widok

hemoroidy

Słuchajcie, czy ktoś z Was miał operację na hemoroidy 4 stopnia? Jak to znieśliście? Czy po operacji Wasz stan się poprawił a hemki nie wróciły? Czy mieliście też usuwane fałdy odbytu przerośnięte?
Jestem w trakcie podejmowania decyzji. Wiem że to dobre ale boję się bardzo.
I jeszcze kto Was operował i gdzie.
Z góry Wam dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kiedyś miałem usuwaną fałdę przy odbycie przez dr Dariusza Dymeckiego z kliniki prof. Dobosza - http://www.klinikadobosz.pl/zespol,3,pl.html

Zrobił na mnie dobre wrażenie, więc polecam. Delikatny facet, zna się na rzeczy i rozumie, że pacjent, który robi coś takiego pierwszy raz w życiu może być mocno poddenerwowany (bo dla lekarza to pewnie pestka). Hemoroidami też się zajmuje. Kiedyś pracował też w jakimś szpitalu, więc pewnie trudniejsze przypadki może tam zrobić.

Dzięki! Umówię się zatem do niego:)

Zajrzałam na stronkę. Zachęcająco to wygląda. Dziękuję jeszcze raz bo o nich nie wiedziałam :)

Inne tematy z forum Zdrowie

Hiszpańska mucha czy to działa? (11 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zamówiłem kropelki hiszpańska mucha żeby jeszcze bardziej polepszyć życie...

Dr Krystyna Przybyłowska reumatolog prosze o opinie (10 odpowiedzi)

Witam, proszę o opinie o dr Przybyłowskiej reumatolog, czy to dobry lekarz? Daje skierowania na...

Nawroty trądziku różowatego na twarzy (3 odpowiedzi)

Hej, czy przy trądziku różowatym też macie takie nagłe nawroty? Miałam piękną remisję prawie dwa...

do góry