Widok
herbata
ludzie !
czy ja juz nie dozyje kolejnego spotkania ?
mialo byc tak pieknie, wywiady
wycieczki do zakladow pracy
a nie to nie ten film...
mila byc nowe osoby, starsi bywalcy
padaly deklaracje, slowa, gesty
ale zeby tak jesien nadeszla i nic?
planowalem juz wizyte w ojczyznie na ta okolicznosc
jak rany, do pracy rodacy
czy ja juz nie dozyje kolejnego spotkania ?
mialo byc tak pieknie, wywiady
wycieczki do zakladow pracy
a nie to nie ten film...
mila byc nowe osoby, starsi bywalcy
padaly deklaracje, slowa, gesty
ale zeby tak jesien nadeszla i nic?
planowalem juz wizyte w ojczyznie na ta okolicznosc
jak rany, do pracy rodacy
Przez następne kilka dni jestem zajęty, bo mam taki mały projekcik do wykonania, ale potem to wolny i chętny:)
Ja cały czas myślę o tym ognisku na Morenie:)
Za ogniskami w lato nie przepadam, bo to gorąco wokół a jeszcze od ogniska grzeje. Jesienią i zimą ogień jest prawdziwym przyjacielem, a im zimniej tym lepiej:)
Chociaż herbatka tam gdzie zawsze też jest dobrym sposobem by się rozgrzać;)
Ja cały czas myślę o tym ognisku na Morenie:)
Za ogniskami w lato nie przepadam, bo to gorąco wokół a jeszcze od ogniska grzeje. Jesienią i zimą ogień jest prawdziwym przyjacielem, a im zimniej tym lepiej:)
Chociaż herbatka tam gdzie zawsze też jest dobrym sposobem by się rozgrzać;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
ps. zapomnieliście o skarpetach?
!!!
ps.2 trzeba ekipie wyprać skarpeeeeety
:))) a potem zrobić sernik ;))
ps.3 ale puki co, wszyscy tylko obiecują ;P a sernika jak ni ma, tak ni ma...
To może czekoladka na gorąco, z owocami na przykład, bardzo dobra, polecam. Podgrzewamy czekoladke, a gdy jest już roztopiona i ciepła, można dodać trochę mleczka, żeby nie była zbyt gęsta, a potem pokrojone owoce się moczy w czekoladzie i mmm...pychotka! Najlepsze z bananami, albo winogronami :)
I jest takie fajowe urządzenie, które się stawia na stole, np, podczas imprezki w domu, pod spodem się pali płomyczek a czekolada cały czas ciepła w tym pojemniczku u góry nad płomyczkiem :)
!!!
ps.2 trzeba ekipie wyprać skarpeeeeety
:))) a potem zrobić sernik ;))
ps.3 ale puki co, wszyscy tylko obiecują ;P a sernika jak ni ma, tak ni ma...
To może czekoladka na gorąco, z owocami na przykład, bardzo dobra, polecam. Podgrzewamy czekoladke, a gdy jest już roztopiona i ciepła, można dodać trochę mleczka, żeby nie była zbyt gęsta, a potem pokrojone owoce się moczy w czekoladzie i mmm...pychotka! Najlepsze z bananami, albo winogronami :)
I jest takie fajowe urządzenie, które się stawia na stole, np, podczas imprezki w domu, pod spodem się pali płomyczek a czekolada cały czas ciepła w tym pojemniczku u góry nad płomyczkiem :)