Widok
Martuś
lakoniczna dzis cos jestem.bywa.i nic mi nie przychodzi do glowy.poza tym ze to straszne ze Ci sie nie chce do 3miasta a mi tak bardzo tak.to bylo niegramatyczne?wiesz o co chodzi?ile dni do bazuny?ciekawe czy bede miala wolne czy wykopki czy co...no nic, to ja koncze.list mi napisz koniecznie.
:*
:*
SHAIGAN POZDRAWIA:
LAIBACHA(+), ĆMĘ, AGENTKĘ JO, ADAMA vel adaś (respect), STWORKA, CZŁOWIECZKA, OLĘ22, NICKA CAVE'A, FATE, BLURPA, MARTUŚA, JIMMY WHITE'A(ale dostaleś baty od Pola Huntera), SŁOVEŃSKICH RZEŻNIKÓW, NIEDOSZLEGO KLIENTA Z CHORYM DZIECKIEM, Niestereotypową LENNONKĘ, KISZCZAKA, MIKE'A PATTONA, KOLESI Z Queens on the stone age, ATMĘ, ANONSIARZY, GRATKOWICZY(tych z ktorymi mialem przyjemność "porozmawiać"), SAPKOWSKIEGO, F. NIETZSCHE'GO, ANDREASA(ale dał pan czadu w "zejsciu", choć 'Koziororzec"- lepszy).
ORAZ WSZYSKICH TYCH KTÓRYCH ZAPOMNIAŁEM WYMIENIĆ - WYBACZCIE.
ORAZ WSZYSKICH TYCH KTÓRYCH ZAPOMNIAŁEM WYMIENIĆ - WYBACZCIE.
Czy władze GdaNska pamiętają o Papieżu.
APELUJĘ
O natychmiastowe odwołanie ze stanowiska Prezydenta Miasta GDAŃSKA pana Adamowicza.
Dlaczego?-dlatego że jego brak jakichkolwiek działań w zakresie upamiętnienia odejścia Jana Pawła II zasługuje na potępienie!!!!
Jeżeli nie ma żadnych pomysłów niech kopiuje Kaczyńskiego.
Niech pojedzie do Łodzi lub Krakowa albo bliżej do Gdyni.
O natychmiastowe odwołanie ze stanowiska Prezydenta Miasta GDAŃSKA pana Adamowicza.
Dlaczego?-dlatego że jego brak jakichkolwiek działań w zakresie upamiętnienia odejścia Jana Pawła II zasługuje na potępienie!!!!
Jeżeli nie ma żadnych pomysłów niech kopiuje Kaczyńskiego.
Niech pojedzie do Łodzi lub Krakowa albo bliżej do Gdyni.
Ps. Mi też sie nie podoba
Mi też się nie podoba, że Gdańsk, miejsce kilku pielgrzymek Ojca Świętego a nie ma inicjatywy ze strony władz, ktore powinny Go uczcić w bardzo wyjątkowy sposob. Zapraszam wszystkich dziś na Apel Jasnogorski na Długą. Będzie ognisko, przy ktorym czuwają harcerze a na czas Apelu wyłączone zostanie oświetlenie. Przynieście świece.