Widok

hff

drfhfh
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klient

to że jakiś sklep czytaj market jest czynny 24 godziny nie oznacza wcale, że sklepy na pasażu handlowym też tak pracują.Zazwyczaj mają inne godziny pracy, chociaż apteka powinna mieć jakąś wywieszkę o dyżurach innych placówek - dali plamę i tyle.

Stworek

Przy dołku najlepiej jeszcze bardziej się zdołować i wtedy równanie wychodzi pozytywne.Przynajmniej u mnie.

brak naglowka

haslo:badz towarzyski pusc bonka przy wszystkich!!! w pelni oddaje to co mam do powiedzenia...pozdrawiam.

brak naglowka 2

ludzie!nie badzcie hamami, trzeba oswobodzic bonki!!!! po co bonka trzymac w dopie niech polata po haupie!!!

dolek???

najlepsze lekarstwo na dolek to puscic poteznego bonka!!!poprawi humor jak nic

...

Ave, o Maria, piena di grazia, il Signore e con te. Tu sei benedetta fra le donne e benedetto e il frutto del tuo seno, Gesu. Santa Maria, Madre di Dio, prega per noi peccatori, adesso e nell’ora della nostra morte. Amen.

...

ciepło bije z tych za oknami zapalonych świec...

...dobrze wraca się z nimi do domu...

mimo braku DARU...wiary...

...ale tylko mojego...

Martuś

a Tobie oczywiscie tez :)

blurp

^_^

.............

smutno...

Martuś

lakoniczna dzis cos jestem.bywa.i nic mi nie przychodzi do glowy.poza tym ze to straszne ze Ci sie nie chce do 3miasta a mi tak bardzo tak.to bylo niegramatyczne?wiesz o co chodzi?ile dni do bazuny?ciekawe czy bede miala wolne czy wykopki czy co...no nic, to ja koncze.list mi napisz koniecznie.
:*

Stworek

Nie wiem dlaczego, ale odnoszę wrażenie że ty i Człowieczek to jedna i ta sama osoba. Oczywiście tak pewnie nie jest, a nawet gdyby tak było i tak byś się nie przyznała - mam rację?

SHAIGAN POZDRAWIA:

LAIBACHA(+), ĆMĘ, AGENTKĘ JO, ADAMA vel adaś (respect), STWORKA, CZŁOWIECZKA, OLĘ22, NICKA CAVE'A, FATE, BLURPA, MARTUŚA, JIMMY WHITE'A(ale dostaleś baty od Pola Huntera), SŁOVEŃSKICH RZEŻNIKÓW, NIEDOSZLEGO KLIENTA Z CHORYM DZIECKIEM, Niestereotypową LENNONKĘ, KISZCZAKA, MIKE'A PATTONA, KOLESI Z Queens on the stone age, ATMĘ, ANONSIARZY, GRATKOWICZY(tych z ktorymi mialem przyjemność "porozmawiać"), SAPKOWSKIEGO, F. NIETZSCHE'GO, ANDREASA(ale dał pan czadu w "zejsciu", choć 'Koziororzec"- lepszy).
ORAZ WSZYSKICH TYCH KTÓRYCH ZAPOMNIAŁEM WYMIENIĆ - WYBACZCIE.

Szukam

Witam jestem obecnie w Angli. Szukam osob z ktorymi moglbym pogadac powysylac maile itd itp.

Czy władze GdaNska pamiętają o Papieżu.

APELUJĘ

O natychmiastowe odwołanie ze stanowiska Prezydenta Miasta GDAŃSKA pana Adamowicza.
Dlaczego?-dlatego że jego brak jakichkolwiek działań w zakresie upamiętnienia odejścia Jana Pawła II zasługuje na potępienie!!!!

Jeżeli nie ma żadnych pomysłów niech kopiuje Kaczyńskiego.
Niech pojedzie do Łodzi lub Krakowa albo bliżej do Gdyni.

Laibach

Może bym się i przyznała, zależy od motywów jakie bym miała rozdwajając się. Tylko że ja się nie lubię rozdwajać, jest mi z tym niewygodnie. Tak więc Człowieczek to Człowieczek a Stworek to Stworek.

Shaigannie, nie Laibachu

a widzisz? Ty też mi się z kimś kojarzysz ;)

Odstąpię Bilet do Wawy na ten piątek

Z powodu pogrzebu Ojca Świętego zrezygnowałem z podroży do Wawy i mam do odstąpienia bilet na pociąg do WARSZAWY na ten piątek na 11:35 z Gdańska Głownego.
Oddam... co ma sie marnować.

Ps. Mi też sie nie podoba

Mi też się nie podoba, że Gdańsk, miejsce kilku pielgrzymek Ojca Świętego a nie ma inicjatywy ze strony władz, ktore powinny Go uczcić w bardzo wyjątkowy sposob. Zapraszam wszystkich dziś na Apel Jasnogorski na Długą. Będzie ognisko, przy ktorym czuwają harcerze a na czas Apelu wyłączone zostanie oświetlenie. Przynieście świece.

........

są tu jacyś starzy gratkowicze??? byłoby miło znów pogadać z kimś znajomym :))))))

Inne tematy z forum Hydepark

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry