Widok
hipoalergiczny proszek do prania
mam teraz zagwostke
jaki jest dobry, jakie wasze doswiadczenie?
nie chodzi mi o pranie ciuchow niemowlecych, tylko o wszystkich, bo okazuje sie ze wszyscy jestesmy wyczuleni, najgorszy jest moment suszenia,ale synek i ja to zaraz z kichawy cieknie
chcialam tansze, bo wiem ze JELP jest najlepszy ale i nie jest tani,(pozatym zastanawiam sie jak to jest czy nadal trzyma jakosc? ew ktory rodzaj?)
odpadaja proszki - lista wszystkich sprawdzanych - vizir,dreft, rex, ariel, weise reise,
puki co persil teoretycznie byl nieszkodliwy - ale czy na pewno? syn chodzi z nonstop spuchnieta sluzowka-ale bez kataru i dlatego zaczelam szukac zamiennika dla persilu soft,nie dodaje plynow do plukania .
macie doswiadczenie z bialym jeleniem? - chodzi mi o proszek ktory mi dopierze plamy, bo lovela to srednio i do tego kolory sie nie trzymaja...(kolor i biale)
i czy lepiej dopieraja plyny/zele do prania czy jednak proszek(i tak wrzucam odrazu do bebna)
jaki jest dobry, jakie wasze doswiadczenie?
nie chodzi mi o pranie ciuchow niemowlecych, tylko o wszystkich, bo okazuje sie ze wszyscy jestesmy wyczuleni, najgorszy jest moment suszenia,ale synek i ja to zaraz z kichawy cieknie
chcialam tansze, bo wiem ze JELP jest najlepszy ale i nie jest tani,(pozatym zastanawiam sie jak to jest czy nadal trzyma jakosc? ew ktory rodzaj?)
odpadaja proszki - lista wszystkich sprawdzanych - vizir,dreft, rex, ariel, weise reise,
puki co persil teoretycznie byl nieszkodliwy - ale czy na pewno? syn chodzi z nonstop spuchnieta sluzowka-ale bez kataru i dlatego zaczelam szukac zamiennika dla persilu soft,nie dodaje plynow do plukania .
macie doswiadczenie z bialym jeleniem? - chodzi mi o proszek ktory mi dopierze plamy, bo lovela to srednio i do tego kolory sie nie trzymaja...(kolor i biale)
i czy lepiej dopieraja plyny/zele do prania czy jednak proszek(i tak wrzucam odrazu do bebna)
my używamy do ubrań młodego tylko Jelpa, jest bardzo dobry i nie uczula. Kupiłam ostatnio w http://www.multishop24.pl/, 9,4 kg (120 prań) za 123,41 zł. Proszek jest super wydajny, sypię na pralkę malutki kubeczek.
[url=www.nawieszaczku.pl]
[/url]

Wydaje mi sie, ze albo dobry srodek, ktory nie uczula, albo dobry, ktory dopiera plamy-probowalam juz chyba wszystkiego i nie ma dobrego proszku hipoalerg. dopierajacego bardzo dobrze. W koncu doszlam do poziomu prania w orzechach indyjskich i raz na 4-5 pran piore rzeczy w dobrym zwyklym proszku, aby plamy zeszly i potem jeszcze raz w orzechach :/
od orzechów to mi strasznie kanalizacja śmierdzi, a o dopieraniu to nie mam co marzyc, no i kolory strasznie blakna...- takie moje doswiadczenie,gdyby tylko jego ciuchy w tym prac to bym przezyla, ale tylko w tym to masakra.
ariel tez odpada nie bede probowac, jak zwykly uczula , bo persil niby tez nie uczula a jednak sa oznaki jakiegos stanu,
no nic sprobuje z jelpem albo bialym jeleniem jak dostane, bo musze wszystko oprac i dopiero sie przekonam czy to od proszku. czy jeszcze cos-np roztocza, ale i do alergologa idziemy...
dzieki
ariel tez odpada nie bede probowac, jak zwykly uczula , bo persil niby tez nie uczula a jednak sa oznaki jakiegos stanu,
no nic sprobuje z jelpem albo bialym jeleniem jak dostane, bo musze wszystko oprac i dopiero sie przekonam czy to od proszku. czy jeszcze cos-np roztocza, ale i do alergologa idziemy...
dzieki
Dobry, hipoalergiczny proszek do prania kupisz na https://hipoalergiczny24.pl - mają bardzo duży wybór, wszystkie skuteczne bo to znane marki :).
Kupuje od lat http://bestmap.pl/skuteczny-proszek-vizir/ każda plama puszcza bez problemu.