Widok

hmmmmm....

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mamy pytanko co sadzice o tym zeby po ceremoni w kosciele para młoda udał sie na cmetarz na grob ojca panny młodej i czesc kwiatów taz zaostawić?
bo wpadliśmy na taki pomysł ale czy on jest dobry ?? prosimy o pomoc nawt pan kamerzysta powiedzał ze znami pojedzie na cmetarz i tez bedzie kamerował !! niewiemy co robić POMOCY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm.....
trudne pytanie.Wydaje mi się, że to tylko od was zależy. jesli uważacie że zalezy wam na tym to tylko wasza prywatna sprawa. Ja bym tylko na waszym miejscu nie informowała o tym zbyt wielu osób i gości weselnych (jesli je robicie?) bo to może wprawic w zakłopotanie nnych. Wiecie, ludzie w takich sytuacjach nie wiedzą jak sie zachować. Z jednej strony mają sie cieszyć waszym ślubem a z drugiej zachować powage sytuacji....?
Wiec jeśli macie na to ochote i taką duchową potrzebę to raczej zachowajcie do dla siebie.
takie jest moje zdanie tylko.
pozdrawiam

salema
a dla mnie to dobry pomysl, bo przeciez to jest Ojciec!!!
Mam podobną sytuacje - zastanawialismy się czy nie pojechać na grób mojego Tatulka. Doszlismy do wniosku ze pojedziemy do niego w dniu slubu z samego rana - jeszcze nie ubrani w ślubne stroje, a potem następnego dnia i wtedy zostawimy troszke kwiatów.

Aguszka :)
Ja mam ten sam problem.... i sama nie wiem... ale raczej pojedziemy do Rodziców po kościele... Tylko rzeczywiście chyba wymkniemy sie gościom nic nie mówiąc żeby nie robić zamieszania....

To Wasz dzien i Wasza sprawa. Jesli odczuwacie potrzebe odwiedzenia niezyjacego Rodzica w tym wyjatkowym dniu, a tym samym poproszenia o wstawiennictwo i podziekowania, to chyba jest to dobry moment.
U nas czesc kwiatow zawieziemy nast. dnia na grob dziadkow.
Goscie na pewno poczekaja...
W zeszłym roku byłam na weselu i właśnie po ceremonii zaślubin w kościele para młoda pojechała na cmentarz na grób matki panny młodej(nawet było po drodze do restauracji).
Moja przyjaciółka pojechała w dniu ślubu na grób swojej ukochanej Babci, i zostawiła kwiaty. Żeby nie robić zamieszania, młodzi pojechali na cmentarz tuż po zdjęciach, tak że goście nawet nie wiedzieli.

image
Hejka - pewnie nie wniosę już niczego nowego - bo powiele jedną z poprzednich wypowiedzi - mój brat i bratowa pojechali na grób ojca rano (dopołudnia) w trakcie zdjęć, ale przed mszą w kościele, tak ze większość gości w ogóle o tym nie wiedziała. Gdybym była w takiej sytuacji postąpiłabym tak samo, ale decyzja należy do Was.
Każda którą podejmiecie będzie bardzo dobra
Pozdrawiam
isc na cmentarz dobry pomysl ale niebierzcie kamerzysty

hmmmmm....

Dzięki za poinie.
juz wiemy jak postapimy tego dnia!
do góry