Widok
hmmmmm....
mamy pytanko co sadzice o tym zeby po ceremoni w kosciele para młoda udał sie na cmetarz na grob ojca panny młodej i czesc kwiatów taz zaostawić?
bo wpadliśmy na taki pomysł ale czy on jest dobry ?? prosimy o pomoc nawt pan kamerzysta powiedzał ze znami pojedzie na cmetarz i tez bedzie kamerował !! niewiemy co robić POMOCY
bo wpadliśmy na taki pomysł ale czy on jest dobry ?? prosimy o pomoc nawt pan kamerzysta powiedzał ze znami pojedzie na cmetarz i tez bedzie kamerował !! niewiemy co robić POMOCY
hmmm.....
trudne pytanie.Wydaje mi się, że to tylko od was zależy. jesli uważacie że zalezy wam na tym to tylko wasza prywatna sprawa. Ja bym tylko na waszym miejscu nie informowała o tym zbyt wielu osób i gości weselnych (jesli je robicie?) bo to może wprawic w zakłopotanie nnych. Wiecie, ludzie w takich sytuacjach nie wiedzą jak sie zachować. Z jednej strony mają sie cieszyć waszym ślubem a z drugiej zachować powage sytuacji....?
Wiec jeśli macie na to ochote i taką duchową potrzebę to raczej zachowajcie do dla siebie.
takie jest moje zdanie tylko.
pozdrawiam
trudne pytanie.Wydaje mi się, że to tylko od was zależy. jesli uważacie że zalezy wam na tym to tylko wasza prywatna sprawa. Ja bym tylko na waszym miejscu nie informowała o tym zbyt wielu osób i gości weselnych (jesli je robicie?) bo to może wprawic w zakłopotanie nnych. Wiecie, ludzie w takich sytuacjach nie wiedzą jak sie zachować. Z jednej strony mają sie cieszyć waszym ślubem a z drugiej zachować powage sytuacji....?
Wiec jeśli macie na to ochote i taką duchową potrzebę to raczej zachowajcie do dla siebie.
takie jest moje zdanie tylko.
pozdrawiam
salema
Hejka - pewnie nie wniosę już niczego nowego - bo powiele jedną z poprzednich wypowiedzi - mój brat i bratowa pojechali na grób ojca rano (dopołudnia) w trakcie zdjęć, ale przed mszą w kościele, tak ze większość gości w ogóle o tym nie wiedziała. Gdybym była w takiej sytuacji postąpiłabym tak samo, ale decyzja należy do Was.
Każda którą podejmiecie będzie bardzo dobra
Pozdrawiam
Każda którą podejmiecie będzie bardzo dobra
Pozdrawiam