Widok
Sprawdzalas w MOSIRZE w Rumii? Poza tym spokojnie mozna sie dogadac z Faltomem, ze i tak dadza Ci znizke jezeli robisz u nich wesele (pomimo sezonu). Ja tak mialam, ale ostatecznie znalazlam inne wyjscie. Musisz rozmawiac z kierownikiem recepcji i zaznaczyc, ze chodzi o gosci weselnych, bedzie obowiazywac tzw. znizka konferencyjna dot. grup powyzej 10 osob.
Generalnie jest tak, ze zalatwia sie nocleg z soboty na niedziele reszta nie powinna Cie interesowac.
Nie wiem gdzie probowalas zalatwiac noclegi bo mi sie nie udalo zrobic rezerwacji w zadnym hotelu czy pensjonacie w Rumi i okolicach, oprocz Faltomu (na czerwiec) i Hotelu MOSIR, generalnie mnie wysmiali, ze to za odlegly okres, i dopiero mam dzwonic w maju. Jezeli sie zajmiesz tym na wiosne nie bedziesz miala problemow. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
Generalnie jest tak, ze zalatwia sie nocleg z soboty na niedziele reszta nie powinna Cie interesowac.
Nie wiem gdzie probowalas zalatwiac noclegi bo mi sie nie udalo zrobic rezerwacji w zadnym hotelu czy pensjonacie w Rumi i okolicach, oprocz Faltomu (na czerwiec) i Hotelu MOSIR, generalnie mnie wysmiali, ze to za odlegly okres, i dopiero mam dzwonic w maju. Jezeli sie zajmiesz tym na wiosne nie bedziesz miala problemow. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
my też w Faltomie robimy i jest problem ze znalezieniem noclegów Rumi w pełni lata. Oczywiście pozostaje możliwość, że w tym właśnie hotelu ale ceny noclegów mają dość wygórowane. Czy uważacie ,że wypada zaproszonym gościom powiedzieć, że to ich zmartwienie, albo zaproponować zapłacenie połowy należności? Mam pewne wątpliwości, polska tradycja karze wszystko zapewnić i troszczyć się o szampańską zabawę gości. Nie wiemy co robić :((((((
ja mialam tam studniowke (fakt ze dawno) a potem bylam na kilku balach, bo firma z ktora wspolpracuje ma jakis deal z tym hotelem i rabaty. generalnie wszystko na tak i pozytywnie, ale zespol lepiej sobie samemu wybrac niz brac ten ktory polecaja (nie pamietam nazwy, nigdy nie bylam bezposrednio przy organizacji) i uwazac na zimne przekaski - uwielbiaja atm zalac wszystko galareta - po pierwsze nie kazdy lubi, po drugie na mnie to robi - byc moze nieslusznie - wrazenie ukrywania ze to starocie i zniecheca do jedzenia. ale takie rzeczy mozna spokojnie ustalic przed i bedzie bardzo dobrze