Widok
hejka pytałaś o hotel janta - w dziemianach? moji rodzice mieli tam 30 lecie małżeństwa- pyszne jedzenie i wogole wszystko super-polecam- w lipcu mam tam wesele- nie wyobrazam sobie innego miejsca- jestem z kościerzyny-na dzien dzisiejszy ufam i wierze tylko temu lokalowi- jezeli słyszalam jakies opinie to tylko pozytywne
jezeli chcesz zrobic sobie naprawde piekne wesele za nie duze pieniadze to tylko tam- tylko musisz sie spieszyc bo ja z narzeczonym zarezerwowałam sobie termin w ubiegłym roku - takze powodzonka i życze pieknego weselicha:)
jezeli chcesz zrobic sobie naprawde piekne wesele za nie duze pieniadze to tylko tam- tylko musisz sie spieszyc bo ja z narzeczonym zarezerwowałam sobie termin w ubiegłym roku - takze powodzonka i życze pieknego weselicha:)
Miałem tam imprezę firmową (taki integracyjno-szkoleniowy weekend) w zeszłym roku.
O tym miejscu mogę się wypowiedzieć tylko w samych superlatywach. Bardzo dobre jedzenie, przemiła obsługa i przy tym ceny bardzo przyzwoite.
Pokoje może nie 5* ale jest schludnie i czysto. :)
O tym miejscu mogę się wypowiedzieć tylko w samych superlatywach. Bardzo dobre jedzenie, przemiła obsługa i przy tym ceny bardzo przyzwoite.
Pokoje może nie 5* ale jest schludnie i czysto. :)
[url]www.slubnefotki.pl[/url]