Widok

hotel Niedźwiadek - opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam Dziewczyny! Czy któraś z Was bylła z dzieckeim/dziećmi w tym hotelu w ostatnim czasie? czy możecie wypowiedzieć się na temat standardu pokoi, jedzenia i generalnie oferty- czy jest co robić z dziećmi? czy basen jest tylko odkryty czy w środku również? za wszystkie informacje będę bardzo wdzięczna, pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam, ktoś był?
cześć. ja byłam teraz w Lipcu. rewelacja dla dzieci i dorosłych. Pieknie mołozony - las, woda, spiew ptaków. W srodku mnóstwo atrakcji - spa, quady, park linowy, basen, kino i najważniejsze KLUBIK DLA DZIECI. Do tego rózne boiska i zajęcia. bardzo dobre jedzenie i dużo z róznymi rodzajami kuchni - chyba nawet codziennie inna. Ceny umiarkowane. ja wynajęłam domek, pokoiki dla rodzinki są chyba za małe. Ale w tym hotelu się nie mieszka tylko nocuje - tak wiele jest tam atrakcji.

pozdrowionka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie totalna porażka - byliśmy z mężem w podróży poślubnej, w apartamencie było około 60 pająków, 3 godziny prosiliśmy o ich usunięcie, dopiero po tym, jak powiedziliśmy, że zaczniemy je wybijać kapciem i zostaną im ślady na ścianach ktoś się zainteresował.
Restauracja - porażka. Ja nie jem grzybów, więc z założenia dopytuję, co jest w daniach, jeśli coś dla mnie nie jest jasne w menu. Na moje pytanie o kurczaka ..... nie pamiętam nazwy, dowiedziałam się, że to pierś w cieście francuskim, a jak otrzymałam, to "gratis" były grzyby, o których kelnerka wcześniej nie wspomniała. Na obiad z mężem czekaliśmy 45 minut i dostałam coś, czego nie mogłam zjeść. Frytki były chyba z 2 dni w oleju, ociekały i były ciemne, przesmażone. Ja poprosiłam o wymianę dania, gdyż nie były to to, co zamówiłam, czekałam kolejne 30 minut - jedyny plus - frytki były świeżutkie.
Jajecznicę na śniadanie dostaliśmy zimną.
Cóż, muszę przyznać, mamy co wspominać z podróży poślubnej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Madziu ty chyba o zupełnie innym hotelu piszesz.
Jeśli chodzi o ten we Wdzydzach to polecam z czystym sumieniem. Mam troje dzieci i zawsze mają tam co robić. Jedzenie super. Ale tak jak ktoś tu napisał - z dziećmi lepiej wynająć domek.
Muszę przyznać, że jeździmy z mężem jak się tylko da raz do roku na wakacje.... To nasze dzieci nas namawiają, żeby tam jeździć. Więc jeśli chodzi o to to naprawde nie ma się co martwić. Pełno rozrywek i cudowne okolice. Już sam spacer po okolicach robi co trzeba. A dla zmęczonych codziennymi obowiązkami mam polecam relaks w spa:) Polecam w imieniu całej rodziny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja także zawsze mam stamtąd miłe wspomnienia. Przynajmniej raz latem staramy się tam być kilka dni. Tam jest naprawde mnóstwo atrakcji - zawsze korzystam ze spa. Zdziwiona jestem, że tam ktoś narzekał na kuchnię. Ja mam stamtąd pyszne wspomnienia - ale ja akurat grzyby lubię:) Generalnie polecam to miejsce - rozrywki nie zabraknie, zwłaszcza dzieciom ale dorosłym też. I okolica czarująca. Jest romantycznie, śpiewają ptaki, to strefa ciszy więc na wodzie nie ma motorów, tylko żagle. Jestem w centrum turystycznego kurortu ale jakby na uboczu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie również hotel rewelacja. Świetnie położony, dla dzieci i dla dorosłych rewelka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

do góry