Widok
Osobiście poleca, wyprawialiśmy tam z mężem 30-tkę, chrzciny a potem roczek synka 4 lat temu, Pierwszą Komunię starszego syna w zeszłym roku, a w lipcu planujemy kolejną imprezę i nawet nie szukam innego miejsca.
Wszystko jest super, jeszcze ani razu nie było z niczym problemu, zawsze wg wcześniejszych ustaleń, miła obsługa, fajny ogród do zabawy gdy pogoda dopisuje!!!!
Wszystko jest super, jeszcze ani razu nie było z niczym problemu, zawsze wg wcześniejszych ustaleń, miła obsługa, fajny ogród do zabawy gdy pogoda dopisuje!!!!
ja nie miałam tam wesela i nie zamierzam mieć. Miałam okazję być w tym hotelu służbowo. COŚ STRASZNEGO. musiałam być w Gd o 6:00 poprosiłam w recepcji o możliwość wydania wcześniejszego śniadania. Pani stwierdziła "Kucharz zamknął kuchnię, zabrał klucz do domu niestety nic Pani nie dostanie" po czym poszłam do pokoju: poduszka brudna od tuszu do rzęs i podkładu, zeszłam do tej samej Pani po czym znowu stwierdziła "O tej porze nie ma już pokojówki, ja nie wiem gdzie ona trzyma czystą pościel, musi się Pani przemęczyć do rana "
Następnego dnia zabrałam swoje rzeczy i firma dostała zwrot za tę noc, Pan kierownik stwierdził, iż czasami zdarzają się przeoczenia typu: niesposprzątany pokój, nieświeże wędliny i wytłumaczył się tym, iż muszą ciąć koszty i mają mało osób w sezonie więc hotel mało zarobiłł!!!!!!!!!!!!
Już nigdy tam nie wrócę
POzdrowienia dla Pani z recepcji ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Następnego dnia zabrałam swoje rzeczy i firma dostała zwrot za tę noc, Pan kierownik stwierdził, iż czasami zdarzają się przeoczenia typu: niesposprzątany pokój, nieświeże wędliny i wytłumaczył się tym, iż muszą ciąć koszty i mają mało osób w sezonie więc hotel mało zarobiłł!!!!!!!!!!!!
Już nigdy tam nie wrócę
POzdrowienia dla Pani z recepcji ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wesele 20 sierpnia 2011
Witam!
Bez przekonania zdecydowaliśmy się z mężem na wyprawienie naszego wesela w Hotelu 4 Pory Roku. Muszę przyznać, że jesteśmy ogromnie zaskoczeni.. i ogromnie zadowoleni! Pełen profesjonalizm! Nie tylko organizacja samego przyjęcia, lecz przede wszystkim podejście do klienta, dbałość o wszystkie szczegóły (dopilnowano nawet tego, o czym my w ferworze przygotowań i w stresie zapomnieliśmy). Urzekające miejsce, wspaniała obsługa, pyszne jedzenie. Jeśli ktoś myśli, że wesele w takim miejscu kosztuje majątek, bardzo się myli. Podliczyliśmy wszystkie koszty i porównaliśmy z różnymi znajomymi - wyszło tyle samo, co organizacja wszystkiego na własną rękę. Tyle, że stresu dużo mniej - bo Pani manager nad wszystkim czuwała, służyła dobrą i uczciwą radą.
Podsumowując - MEGA POLECAMY!
Szczególnie tym, którzy tak jak my są marudami i wymagającymi klientami.
Marta i Michał :)
Bez przekonania zdecydowaliśmy się z mężem na wyprawienie naszego wesela w Hotelu 4 Pory Roku. Muszę przyznać, że jesteśmy ogromnie zaskoczeni.. i ogromnie zadowoleni! Pełen profesjonalizm! Nie tylko organizacja samego przyjęcia, lecz przede wszystkim podejście do klienta, dbałość o wszystkie szczegóły (dopilnowano nawet tego, o czym my w ferworze przygotowań i w stresie zapomnieliśmy). Urzekające miejsce, wspaniała obsługa, pyszne jedzenie. Jeśli ktoś myśli, że wesele w takim miejscu kosztuje majątek, bardzo się myli. Podliczyliśmy wszystkie koszty i porównaliśmy z różnymi znajomymi - wyszło tyle samo, co organizacja wszystkiego na własną rękę. Tyle, że stresu dużo mniej - bo Pani manager nad wszystkim czuwała, służyła dobrą i uczciwą radą.
Podsumowując - MEGA POLECAMY!
Szczególnie tym, którzy tak jak my są marudami i wymagającymi klientami.
Marta i Michał :)
Hmm - myślę, że faktycznie miałaś pecha. My również wynajmowaliśmy pokoje na nasze wesele - wszyscy goście byli zadowoleni. Nie było problemu z domówieniem noclegu, ani z czystością, czy z posiłkiem. Może faktycznie trafiłaś na jakąś niekumatą panią z recepcji...u nas wszystkiego dopilnowała managerka. Wiem, że pokoje były ok, bo sama nocowałam. Śniadanie też było ok, bo sama jadłam (choć zeszliśmy na nie z mężem parę minut po godzinie, do której miało ono być serwowane).
pozdrawiam
pozdrawiam
Ja zawsze będę polecać, mieliśmy tam wesele i było super. Gościom się bardzo podobało. Wiadomo niektórym się nie dogodzi, np jedna ciocia była zdziwiona że na poprawinach była za cicho muzyka bo mieliśmy w chacie w ogrodzie i tam nie było głośników na zewnątrz. Tyle że takich marudnych gości to trzeba traktowac z przymrużeniem oka. A niech sobie marudza ich strata.