Widok
Twoje obawy są nieuzasadnione.
Filmowałem tam kilka wesel - ostatnie w święta.
To, że odbywały się 2 wesela jednocześnie nie miało żadnego wpływu na jakość obsługi lub cokolwiek innego, a bliskość kolejki nie ma żadnego znaczenia.
Wesele należało do udanych.
Kadry z 2 wesel w Muracie znajdziesz na mojej stronie: www.filmart.end.pl
Posiadam też filmy DEMO z tych wesel.
Wideofilmowanie FILMART
Filmowałem tam kilka wesel - ostatnie w święta.
To, że odbywały się 2 wesela jednocześnie nie miało żadnego wpływu na jakość obsługi lub cokolwiek innego, a bliskość kolejki nie ma żadnego znaczenia.
Wesele należało do udanych.
Kadry z 2 wesel w Muracie znajdziesz na mojej stronie: www.filmart.end.pl
Posiadam też filmy DEMO z tych wesel.
Wideofilmowanie FILMART
Ja byłam tam w czerwcu 2003 roku na weselu u kuzyna i gościom sie nie podobało, przede wszystkim obsługa. Wesele było na dolnej sali tuż przy night clubie, gdzie większą część wesela spędziliśmy bo zespół się nie spisał.Drugie wesele było u góry ale nawet było niezauważalne-także nie ma znaczenia czy są dwa jednocześnie-chyba że jak pamietam obsługi na początku było z 5 osób a później gdzieś wsiąkli i chyba 2 nas obsługiwało. Właśnie kuzyn mówił że coś nie tak było z kuchnią mimo wcześniejszych ustalaleń. I musieliśmy trzymać talerze bo ledwo zaczeliśmy coś jeść a oni już zabierali-to już słowa mojej mamy. Co do poprawin to miały być gdzieś na zewnątrz i mimo ładnej pogody mieliśmy w środku. Pozdrawiam
maarta napisał(a):
Wesele było na
> dolnej sali tuż przy night clubie, gdzie większą część wesela
> spędziliśmy bo zespół się nie spisał.Drugie wesele było u góry
> ale nawet było niezauważalne-także nie ma znaczenia czy są dwa
> jednocześnie-chyba że jak pamietam obsługi na początku było z 5
> osób a później gdzieś wsiąkli i chyba 2 nas obsługiwało.
Z całym szacunkiem ale jeśli większość wesela spędziliście w night clubie obok to nie wiem co mam myśleć o samym weselu.
Sama bylam na weselu w Muracie zeszłego lata. Było super, obsługa była znakomiat kelnerów było bardzo wielu a jedzenie wyśmienite. Też bawiliśmy się na dolnej sali i ani night club nam nie przeszkadzał a czy było u góry wesele to naprawdę nie wiem. W związku z naszymi wrażeniami postanowiliśmy tam urządzić nasze wesele. Moja przyjaciólka u której bylismy poradziła mi tylko by dokladnie wszystko omówic bo ona jej szczególiki nie pasowały ale ona naprawdę miała wymagania bo chciała, żeby każdy stolik miał swojego kelnera a kelnerzy obsługiwali wszystkich a nie każdy jeden konkretny stolik. A po zapoznaniu sie z oferta innych miejsc to z tych lepszych murat ma najfajniesza chyba oferte.
Aha mag oni pozwalaja ogladac sale przed innymi weselami wiec zawsze mozna sie dogadac co ci pasuje a co nie. Pdobno babka jest bardzo pomocna i do rany przyloz. Ja tez odnioslam takie wrazenie chociaz rozmawialam z nia tylko dwa razy przez telefon jak na razie. Na poczatku lutego jedziemy wplacic zaliczke.
Pozdrawiam
Wesele było na
> dolnej sali tuż przy night clubie, gdzie większą część wesela
> spędziliśmy bo zespół się nie spisał.Drugie wesele było u góry
> ale nawet było niezauważalne-także nie ma znaczenia czy są dwa
> jednocześnie-chyba że jak pamietam obsługi na początku było z 5
> osób a później gdzieś wsiąkli i chyba 2 nas obsługiwało.
Z całym szacunkiem ale jeśli większość wesela spędziliście w night clubie obok to nie wiem co mam myśleć o samym weselu.
Sama bylam na weselu w Muracie zeszłego lata. Było super, obsługa była znakomiat kelnerów było bardzo wielu a jedzenie wyśmienite. Też bawiliśmy się na dolnej sali i ani night club nam nie przeszkadzał a czy było u góry wesele to naprawdę nie wiem. W związku z naszymi wrażeniami postanowiliśmy tam urządzić nasze wesele. Moja przyjaciólka u której bylismy poradziła mi tylko by dokladnie wszystko omówic bo ona jej szczególiki nie pasowały ale ona naprawdę miała wymagania bo chciała, żeby każdy stolik miał swojego kelnera a kelnerzy obsługiwali wszystkich a nie każdy jeden konkretny stolik. A po zapoznaniu sie z oferta innych miejsc to z tych lepszych murat ma najfajniesza chyba oferte.
Aha mag oni pozwalaja ogladac sale przed innymi weselami wiec zawsze mozna sie dogadac co ci pasuje a co nie. Pdobno babka jest bardzo pomocna i do rany przyloz. Ja tez odnioslam takie wrazenie chociaz rozmawialam z nia tylko dwa razy przez telefon jak na razie. Na poczatku lutego jedziemy wplacic zaliczke.
Pozdrawiam
część taneczną raczej musieliśmy sobie urozmaicić w night clubie, a co do obsługi wolałam to omówić z moją rodzinką-tą nieco starszą częścią, która też była obecna na tym weselu i streściłam ich opinie jak i moje spostrzeżenia w mojej wypowiedzi. Ale może jak się dopilnuje wszystkiego i oczywiście wszystko będzie na umowie a nie tylko ustnie to może będzie ok, w przypadku kuzyna nie było wszystko dograne. Pozdrawiam
Nie zgadzam się z opinią maarty.w sierpniu miałam wesele w Muracie i było super.Wesele odbyło się w sali restauracyjnej,kelnerzy byli OK!jedzenie także.Słuszna jest opinia FILMARTU, o to właśnie z jego usług korzystałam na swym ślubie. Co do tej sali przy night clubie to bawiłam się tam na weselu w pażdzierniku i też byłam zadowolona.Nie spotkałam się wśród gości z negatywną opinią odnośnie hotelu.Pozdrawiam
Alice
na moim weselu koszt od osobywyniósł 130 zł. ceny wahają się tak pomiędzy 90-130, w zależności od menu.Ustala się je samemu wraz z organizatorem wesela.Wcześniej dostaje się listę z potrawami, przykładowe menu itp.U mnie za tą cenę było naprawdę dużo dobrego jedzenia i jeszcze wiele zostało( to co pozostaje można zabrać ). Za 150 zł można mieć żywe kwiaty na sali. Wybiera się ponadto kolor dekoracji, rodzaj itp.Wart tam mieć wesele!!!
Alice napisał(a):
> na moim weselu koszt od osobywyniósł 130 zł. ceny wahają się
> tak pomiędzy 90-130, w zależności od menu.Ustala się je samemu
> wraz z organizatorem wesela.Wcześniej dostaje się listę z
> potrawami, przykładowe menu itp.U mnie za tą cenę było naprawdę
> dużo dobrego jedzenia i jeszcze wiele zostało( to co pozostaje
> można zabrać ). Za 150 zł można mieć żywe kwiaty na sali.
> Wybiera się ponadto kolor dekoracji, rodzaj itp.Wart tam mieć
> wesele!!!
mam pytanie jeszcze apropo klimatyzacji bo słyszałam ze nieciekawie w upały.
> na moim weselu koszt od osobywyniósł 130 zł. ceny wahają się
> tak pomiędzy 90-130, w zależności od menu.Ustala się je samemu
> wraz z organizatorem wesela.Wcześniej dostaje się listę z
> potrawami, przykładowe menu itp.U mnie za tą cenę było naprawdę
> dużo dobrego jedzenia i jeszcze wiele zostało( to co pozostaje
> można zabrać ). Za 150 zł można mieć żywe kwiaty na sali.
> Wybiera się ponadto kolor dekoracji, rodzaj itp.Wart tam mieć
> wesele!!!
mam pytanie jeszcze apropo klimatyzacji bo słyszałam ze nieciekawie w upały.