Widok
jedzonko całkiem dobre (tylko na obiad trzeba czekać wieki - ale na weselu może ciut krócej), My braliśmy menu za 145zł (albo 140 nie pamiętam), ale co do szczegółów się nie umawialiśmy jeszcze. A jak jedno jest nie dobre to się nie martw jest dla każdego chyba 3 porcje to sobie każdy wybierze co lubi. Zartuje, ale szczegóły co do menu tak 1.5m-ca przed weselem. pozdrawiam
A jeszcze miikka mi się przypomniało coś, słyszałam od wielu znajomych ze nawet to menu za 125 jest zupełnie wystarczające i niczego nie brakuje. Nie musisz się bać, ze czegoś zabraknie itd. Wogóle słyszałam wiele pozytywnego więc pewnie będzie ok. Jakby co ja mam pierwsza to będę miała czas odradzić ;)
Mamy kapelę ale nie bedę reklamować są trochę drodzy ale uważam, że warto. Muzyka na weselu to podstawa. Byłam na weselu w Warszawie gdzie była kapela z Białegostoku. Byli rewelkacyjni. Nie widziałam takiego wesela. nie było typowych zabaw otrzepinowych, których nie znoszę i u nas napewno ich nie będzie. Za to były zabawy muzyczne. (nie ze śpiewem). Cenę też mają rewelacyjną 5 tyś+nocleg i jedzonko. Nam na początku wyszło 120 osób ale jak na spokojnie policzyliśmy to wyszło ok 90 os.