Widok

hotel orle

Wesele Sobieszewo Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam zdjęcia wystroju sali Hotelu Orle w Sobieszewie. Planuje tan wesele i zastanawiam się jak można ją ustroić. Możecie wysyłać na maila: gpieniek@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje ci bardzo za fotki sa ladne

poszukam i podeślę ci jutro

dziekuje a masz moze pare fotek dekoracji lub sali?

miałam wesele w orle. Dekoracjami się nie zajmowałam, zrobili je super. Wogóle świetne miejsce, nie pożałujesz!

dziekuje ci wiper za odpowiedz juz jestem prawie zdecydowana na to miesce. moze ktos jeszcze tam byl na weselu lub bedzie tam mnial? Powiedzcie jeszcze cos?

oj, byłam tam 2 lata temu na weselu, ale zdjęć chyba już nie znajde
za to mogę powiedzieć że miejsce bardzo fajne, jedzenie nikczego sobie obsługa też, przytulne pokoiki no i fajna sala

czy ktos ma jeszcze zdjecia z sali? bo na tej stronie na gorze juz bylam. a bardzo mnie interesuje bo bylam w poniedzialek w hotel orle i mi sie spodobalo. to jak by ktos mnial to prosze na maila Lucky22071986@yahoo.de lub wkleic tutaj. z gory dziekuje wam bardzo :)

w Mikołaju w Gdańsku

Anulka
a w ktorym kociele macie slub?
my mamy 02.09 tam i tez nie martwimy się o dekorację, trzeba tylko zatroszczyć sie o krzesła dla pary młodej - tzn. przyozdobic je.

Anulka
czesc:)ja za 3 miesiace mam tam wesele.i wystrojemy sie nie martwie poniewaz oni go robia i maja kilka wariantow.wiec tak z miesiac przed wybierzemy sie do nich obejrzec fotki i wybrac cos.pani powiedziala ze oni z reguly nie stroja balonami -poprzestaja na ustrojeniu stolow plus dekoracje tematyczne na dodatkowym stoliku(np w stylu morskim-ktorego raczej nie chce-sa na syoliku szkatuly z muszlami i sieci oraz jakies dzbany itp).beata
zerknij tu:
http://republika.pl/avanti_kapela/sobieszewo.html
...ze trzy fotki coś tam ci powiedzą....