Widok

hurtownia kwiatów na Morenie

Morena Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dowiedziałam się, że na Morenie w okolicach carrefoura jest hurtownia z kwiatami (mi chodzi o balkonowe)

wiecie cokolwiek o niej? adres, nazwę, telefon, godziny otwarcia?? :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Beatko, koło Carrefoura to nie kojarzę, ale na Rakoczego (przy skrzyżowaniu z ul. Potokową) są dwa takie punkty, ogrodnictwa, ja tam zawsze kupuje kwiaty na balkon. Bardzo duży wybór i ceny nieco niższe niż gdzieś indziej. Otwarte jest długo, na pewno do 19tej, też w soboty i niedziele.

image
jeżeli do 19 to super :) wyciągnę męża dzisiaj i jedziemy na zakupy!!!

Dziękuję :*

Beatko, wydaje mi sie że do 19tej bo my byliśmy tam późno i było otwarte. Ale nie ma tam jakiejś informacji do której. Na pewno znajdziesz gdzie to jest, bo widać szklarnie i tunele z kwiatami. Jadąc od strony Moreny w stronę Niedźwiednika po prawej stronie, zaraz za nieczynna stacja benzynową.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
aaaa to ja chyba nawet ostatnio widziałam te szklarnie jak jechałam potokową ;) ale ja, głupolek, nie wpadłam na to, że tam może być takie ciekawe miejsce

Beatko ja również polecam, sama tam kupuję, kwiaty są piękne i nie drogie. Możesz odrazu kupić np odżywkę do roślin :)
buziaki
:-)))) Naprawdę warto!!!:-) Zobaczysz, będziesz zadowolona i polecam tamtejsze surfinie, moje rosną jak szalone!!!

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
ja tez mam surfinie, ale ostatnio wiatr i deszcz mi je tak wymłócił, że pewnie sporo czasu minie zanim odżyją :(
no to super :)

dziękuję i również przesyłam buziaki :)

Ja jak pada, zdejmuję je z balkonu...bo rzeczywiście mają b. delikatne kwiatki...ostatnio jak tak lało to całą noc stały w kuchni...strasznie mocny mają zapach, aż trudno to wytrzymać...przynajmiej mi...

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
faktycznie mogłam je pozbierać...ech moze jeszcz wypięknieją:(
Rybcia, wypięknieją!!

A mój komentarz z tym "super" niefortunnie wydał pod Twoim postem. Ja się cieszyłam z tego, że znalazłam tą hurtownię :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dom samotnej matki Matemblewo (14 odpowiedzi)

Jestem mama rocznego dziecka. Mieszkam z mężem który mnie bije. Codziennie są jakieś awantury, co...

dr Kiełkowski- opinie? (17 odpowiedzi)

Witajcie, dużo tu różnych opini o lekarzach, ale ciągle przewijają się te same nazwiska. Macie...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

do góry