Widok

hurtownia kwiatów na Morenie

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dowiedziałam się, że na Morenie w okolicach carrefoura jest hurtownia z kwiatami (mi chodzi o balkonowe)

wiecie cokolwiek o niej? adres, nazwę, telefon, godziny otwarcia?? :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Beatko, koło Carrefoura to nie kojarzę, ale na Rakoczego (przy skrzyżowaniu z ul. Potokową) są dwa takie punkty, ogrodnictwa, ja tam zawsze kupuje kwiaty na balkon. Bardzo duży wybór i ceny nieco niższe niż gdzieś indziej. Otwarte jest długo, na pewno do 19tej, też w soboty i niedziele.

image
jeżeli do 19 to super :) wyciągnę męża dzisiaj i jedziemy na zakupy!!!

Dziękuję :*

Beatko, wydaje mi sie że do 19tej bo my byliśmy tam późno i było otwarte. Ale nie ma tam jakiejś informacji do której. Na pewno znajdziesz gdzie to jest, bo widać szklarnie i tunele z kwiatami. Jadąc od strony Moreny w stronę Niedźwiednika po prawej stronie, zaraz za nieczynna stacja benzynową.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
aaaa to ja chyba nawet ostatnio widziałam te szklarnie jak jechałam potokową ;) ale ja, głupolek, nie wpadłam na to, że tam może być takie ciekawe miejsce

Beatko ja również polecam, sama tam kupuję, kwiaty są piękne i nie drogie. Możesz odrazu kupić np odżywkę do roślin :)
buziaki
:-)))) Naprawdę warto!!!:-) Zobaczysz, będziesz zadowolona i polecam tamtejsze surfinie, moje rosną jak szalone!!!

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
ja tez mam surfinie, ale ostatnio wiatr i deszcz mi je tak wymłócił, że pewnie sporo czasu minie zanim odżyją :(
no to super :)

dziękuję i również przesyłam buziaki :)

Ja jak pada, zdejmuję je z balkonu...bo rzeczywiście mają b. delikatne kwiatki...ostatnio jak tak lało to całą noc stały w kuchni...strasznie mocny mają zapach, aż trudno to wytrzymać...przynajmiej mi...

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
faktycznie mogłam je pozbierać...ech moze jeszcz wypięknieją:(
Rybcia, wypięknieją!!

A mój komentarz z tym "super" niefortunnie wydał pod Twoim postem. Ja się cieszyłam z tego, że znalazłam tą hurtownię :)

Inne tematy z forum Morena

Leśna Dolina (38 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Bieganie zimą (21 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

do góry