Widok
bino odbior hehe
kumaj jak mnie wszystko boli , ( jednak troche sobie poszalalem wczoraj na parkiecie heheh ) i jeszcze do tego mialem wf 2 godziny intensywnej gry w pilke halowa i wycisk w postaci sadystycznej rozgrzewki pana wuefisty ehuehuehue, i jak tam pracka z rana ? bo ja nie moglem sie odkleic od poduszki. i jestem dzisiaj jakis taki zdenerwowany caly dzien .. ehh ..
PRACA Z RANA panie buka !!
jak smietan, po za tym ze spale 4 godz. to spoko, a teraz jeszcze kawal nocy przedemna. co tam, aaa i jutro tez.
mysle ze twoj podly nastroj wynikal nikajo z tego iz twoja glowa za dlugo byla przyklejona do poduszki.
a to ze wszystko cie boli hm ?? wf ?? NIE !! opisalbym to jako bol po wtorkowy, wynikajacy z naduzywania, w doslownym slowa znaczeniu, miesni pracujcych w skokach tudziez takich tam roznych wygibasach. uwazam to jako glowna przyczyne twojego zlego samopoczucia WSZYSTKO !!
hihi !!
mysle ze twoj podly nastroj wynikal nikajo z tego iz twoja glowa za dlugo byla przyklejona do poduszki.
a to ze wszystko cie boli hm ?? wf ?? NIE !! opisalbym to jako bol po wtorkowy, wynikajacy z naduzywania, w doslownym slowa znaczeniu, miesni pracujcych w skokach tudziez takich tam roznych wygibasach. uwazam to jako glowna przyczyne twojego zlego samopoczucia WSZYSTKO !!
hihi !!
Bino & Buka
Otoz widzicie to jest strasznie wkoorzajace gdy czytajac codziennie HP widze w kolko ten sam debilny txt !!!! Nie wiem czy innych to nie denerwuje ale mnie tak !!! Ten HP i tak juz nie sluzy temu czemu mial sluzyc (wymiana opinii o 3miescie) a skoro wymozecie pisac co chcecie to ja moge napisac ze mo sie to nie podoba !!!
Do Buki i Bina
Oto do czego mial sluzyc HP: Zapraszamy do zamieszczania swojej wypowiedzi na temat tego co nas w Trójmieście cieszy, denerwuje, przeszkadza, zaskakuje, wkurza, irytuje, zachwyca, dołuje, oburza, frustruje.
Wiec zauwazcie ze wasze Buka Buka i Bino Bino tu cholernie nie pasuja !!! (zreszta jak i prawie 100% innych wiadomosci, ale tamte hcociaz mozna poczytac). Pozatym sa debilnie glupie i osoba ktora chciala pisac do HP bardzo sie zrazila czytajac tak debilne txty jak wasze (czyli Buki i Bina)
Wiec zauwazcie ze wasze Buka Buka i Bino Bino tu cholernie nie pasuja !!! (zreszta jak i prawie 100% innych wiadomosci, ale tamte hcociaz mozna poczytac). Pozatym sa debilnie glupie i osoba ktora chciala pisac do HP bardzo sie zrazila czytajac tak debilne txty jak wasze (czyli Buki i Bina)
powazny z kolei TEMAT
A WIEC SZANOWNI HAJDARKOWICZE !
JAKIEMU ZDZIWIENIU ULEGLEM KIEDY TO WROCILEM ZE SZKOLY I ZAUWAZYLEM ZE NIBY BEDAC W SZKOLE NA MATEMATYCE ZAMIESCILELM TEKST DO MOJEGO SZANOWNEGO KOLEGI BINA.
co oczywiscie prawda byc nie moze !!!
wiec KTOS sie osmielil podszyc pode mnie i NAPISAL obrazliwa rymowanke do BINA !
i popelnil olbrzymi BLAD !! JA SIE NIGDY NIE PODPISUJE W WIELKIEJ LITERY !!!
SKANDAL ! SMIERC OSZUSTOM !!
JAKIEMU ZDZIWIENIU ULEGLEM KIEDY TO WROCILEM ZE SZKOLY I ZAUWAZYLEM ZE NIBY BEDAC W SZKOLE NA MATEMATYCE ZAMIESCILELM TEKST DO MOJEGO SZANOWNEGO KOLEGI BINA.
co oczywiscie prawda byc nie moze !!!
wiec KTOS sie osmielil podszyc pode mnie i NAPISAL obrazliwa rymowanke do BINA !
i popelnil olbrzymi BLAD !! JA SIE NIGDY NIE PODPISUJE W WIELKIEJ LITERY !!!
SKANDAL ! SMIERC OSZUSTOM !!
Rincewind wporzo z Ciebie koles
i nie mam do Ciebie o nic pretensji - moze masz racje - chyba tak . no ale coz - moze to co pisze bino do mnie i ja do bina to element jakiegos tajnego KODU ? moze to dla nas bardzo wazna informacja ? prosze o zrozumienie . ja nie czepiam sie do nikogo o wypowiedzi zwiazane z tym ze BOJOWNIK z MARSA jest lepszy niz ten z JOWISZA.
Bilety
Atmo. Wydaje sie to dobrym pomyslem ale zauwaz ze teraz bilet na kolejke np. z Redlowa na Zaspe ulgowy kosztuje 1,25 zl.... a po ujednoliceniu bedzie kosztowal iles tam za jakis czas jazdy zalozmy 60 gr, jedzie sie ok 25 min i trzeba bedzie skasowac za conajmniej 1,20 czyli tu sie nic nie zmieni ale np. czy 30 min jazdy autobusem = 30min jazdy tramwajem = 30min jazdy pociagiem = 30min jazdy trolejbusem ??? Otoz nie wiem czy nie bedzie tak ze za kazdy pojazd bedzie osobna oplata ;) ale z wyzej wymienionego rpzykladu wynika ze zdrozeja przejazdy autobusem po to aby utrzymac w miare dobre ceny na pociag
ZERO........
Mieszkam w okolicach Gdyni i dośc dlugo bywam na czatach ale takiego halu jak znalazlam w hadyde parku jeszcze nie widzialam...Czy rejon trojmiasta nie stac na jakis porzadny sensowny czat... no tak tworza go ludzie a ludzi mądrze myslacych w naszym rejonie pewnie nie ma... ZERO wiadomosci jakies bzdety i binko i buko ... wstyd mi ze mieszkam pomiedzy wami...
huehuehuehue MAJKA
kolejna z frontu wyzwolenia Hajdparku ?
a co Ty powiesz sensownego szanowna Maju ?
widzisz - do prawdziwych i sensownych rozmow to ja mam ZYCIE i KONTAKT bezposredni a nie ULOMNY sposob komunikacji jakim jest klepanie w klawiature i wlepianie w monitor SLEPI. hajdpark traktuje sie jako zabawe. owszem czasem cos madrego sie napisze. mysle ze za powaznie do tego podchodzicie .
a co Ty powiesz sensownego szanowna Maju ?
widzisz - do prawdziwych i sensownych rozmow to ja mam ZYCIE i KONTAKT bezposredni a nie ULOMNY sposob komunikacji jakim jest klepanie w klawiature i wlepianie w monitor SLEPI. hajdpark traktuje sie jako zabawe. owszem czasem cos madrego sie napisze. mysle ze za powaznie do tego podchodzicie .
cześć wszystkim !
Jestem tu nowy...właśnie staram się wprowadzić w wasz świat i oczekuję ciepłego przyjęcia.mam nadzieję że będzie mi dane odwiedzać tę strone w miarę często.Pozdrowienia dla wszystkich którzy dobrze się bawią korzystając z HYDE - Park-u...w razie gdyby ksywa którą się obdarzę ktoś się posługiwał proszę o zrozumienie ; a szybko ją zmienię......
123 Atelier w kinie Gemini :-(
Odradzam !
Byłem tam w ostatnią sobote ze znajmomymi.
Knajpa byla w 50 % zajeta. Przy zajmowaniu stolika grzecznym 3 krotnym przepraszam staramy się zwrócić uwagę kelnera na siebie. Bez skutku. Po 15 min czekania pytamy się w barze czy tu jest samoobsługa? "Zaraz ktoś do państwa podejdzie". Czekamy kolejne 10 min, silą zatrzymuje kelnera i proszę o menu. "Niestesty, menu się skończyły" !?!? Po kolejnych 3 min kelner wyrywa ze stolika obok Menu. OK. Zamawiamy 4 Żywce. Mija 10 min, nic, 20 nic, po 25 min przychodzi ten kelenr ( w sumie po godzinie od przyjścia do knajpy !!! ) i mówi : "Niestety Żywca już nie ma".....
Pozostało nam tylko jedno ... wyjść !!!
Byłem tam w ostatnią sobote ze znajmomymi.
Knajpa byla w 50 % zajeta. Przy zajmowaniu stolika grzecznym 3 krotnym przepraszam staramy się zwrócić uwagę kelnera na siebie. Bez skutku. Po 15 min czekania pytamy się w barze czy tu jest samoobsługa? "Zaraz ktoś do państwa podejdzie". Czekamy kolejne 10 min, silą zatrzymuje kelnera i proszę o menu. "Niestesty, menu się skończyły" !?!? Po kolejnych 3 min kelner wyrywa ze stolika obok Menu. OK. Zamawiamy 4 Żywce. Mija 10 min, nic, 20 nic, po 25 min przychodzi ten kelenr ( w sumie po godzinie od przyjścia do knajpy !!! ) i mówi : "Niestety Żywca już nie ma".....
Pozostało nam tylko jedno ... wyjść !!!
Strona Gratki HP w internecie
mogła by być alternatywą dla tego wszystkiego, na co nie ma miejsca w papierowym, celulozowym wydaniu. Nie chodzi mi tutaj naturalnie o samo zamieszczanie kuponów raz na tydzień, bo to byłoby pozbawione jakiegokolwiek sensu. Ale czy ta strona nie mogłaby zamieszczać artykuły i dłuższe wypowiedzi gratkowiczów, zdjęcia, grafiki i cokolwiek jeszcze w stanie są wytworzyć? Prezentacja faktu dawnej niezwykłości HP. Prezentacja ludzi, którzy mają jeszcze coś do powiedzenia. Pozbawiona limitu.
Nie zmienia to faktu, że mój list do Gazety Wyborczej zostanie wysłany.
I jeszcze jedno. HP jest wolnym forum wymiany myśli, więc jakiekolwiek cenzurowanie czy klasyfikowanie treści jest nie na miejscu. Jednak wydaje się, że zamieszczanie tutaj pustych sloganów wyborczych to przejaw mantalnego kretynizmu i zaangażowanego pustosłowia tendencyjnego, które świadczy dużo o zamieszczających takie treści.
Nie zmienia to faktu, że mój list do Gazety Wyborczej zostanie wysłany.
I jeszcze jedno. HP jest wolnym forum wymiany myśli, więc jakiekolwiek cenzurowanie czy klasyfikowanie treści jest nie na miejscu. Jednak wydaje się, że zamieszczanie tutaj pustych sloganów wyborczych to przejaw mantalnego kretynizmu i zaangażowanego pustosłowia tendencyjnego, które świadczy dużo o zamieszczających takie treści.
RE: Strona Gratki HP w internecie
Zeby nie byc gołosłownym o tym moderowaniu.
Oto dwie wypowiedzi "osławionych aktywnych wypowiadaczy"
Bino Bino jestes glupi jak domino
Buka
Wypowiedz z dnia 15 Września 2000
Buka buka zaraz ci ktos nastuka
bino
Konkluzja z tego jest jedna i zgadzam się z przedmówc, że wypowiedzi powyższe to: "przejaw mantalnego kretynizmu i zaangażowanego pustosłowia tendencyjnego"
Oto dwie wypowiedzi "osławionych aktywnych wypowiadaczy"
Bino Bino jestes glupi jak domino
Buka
Wypowiedz z dnia 15 Września 2000
Buka buka zaraz ci ktos nastuka
bino
Konkluzja z tego jest jedna i zgadzam się z przedmówc, że wypowiedzi powyższe to: "przejaw mantalnego kretynizmu i zaangażowanego pustosłowia tendencyjnego"
Ad. Atelier w kinie od Yedi
Tyz piknie panie. Ja to byłem w piątek w hotelu Murat (nie wiem czy Reda się łapie na trójmiasto ale mnbiejsza z tym)
było to wesele, i tak niemiłej obsługi to się w życiu nie spodziewałem: poprosiłem o herbatę bo przynieśli tylko kawę,
kelner odpowiedział standartowe : ZARAZ!(tu należy dodać akcent człowieka bardzo zapracowanego któremu ktoś głupotami
gitarę zawraca), po kilkunastu minutach przyniósł dzbanek ostentacyjnie postawił go przede mną i
grzecznie zapytał (tonem jw): STARCZY?! - nie ma co , moim zdaniem mistrzostwo świata.....
było to wesele, i tak niemiłej obsługi to się w życiu nie spodziewałem: poprosiłem o herbatę bo przynieśli tylko kawę,
kelner odpowiedział standartowe : ZARAZ!(tu należy dodać akcent człowieka bardzo zapracowanego któremu ktoś głupotami
gitarę zawraca), po kilkunastu minutach przyniósł dzbanek ostentacyjnie postawił go przede mną i
grzecznie zapytał (tonem jw): STARCZY?! - nie ma co , moim zdaniem mistrzostwo świata.....
Strona Gratki HP
ZAj***Y Pomysl !!!!
Jest tu paru internautow a strony mozna zlaozyc na darmowym serwerze hogi - 25 MB !!!! (i mozliwosc uzasadnionego powiekszenia). Niestety tym musialby sie zajac ktos ze stalym laczem. Ale sam znam pare osob ktore moglyby zaprojektowac ogolny wyglad strony.
Sluchajcie na czo czekac ?? DO DIZELA /11111
Jest tu paru internautow a strony mozna zlaozyc na darmowym serwerze hogi - 25 MB !!!! (i mozliwosc uzasadnionego powiekszenia). Niestety tym musialby sie zajac ktos ze stalym laczem. Ale sam znam pare osob ktore moglyby zaprojektowac ogolny wyglad strony.
Sluchajcie na czo czekac ?? DO DIZELA /11111