Widok
Rincewind wporzo z Ciebie koles
i nie mam do Ciebie o nic pretensji - moze masz racje - chyba tak . no ale coz - moze to co pisze bino do mnie i ja do bina to element jakiegos tajnego KODU ? moze to dla nas bardzo wazna informacja ? prosze o zrozumienie . ja nie czepiam sie do nikogo o wypowiedzi zwiazane z tym ze BOJOWNIK z MARSA jest lepszy niz ten z JOWISZA.
powazny z kolei TEMAT
A WIEC SZANOWNI HAJDARKOWICZE !
JAKIEMU ZDZIWIENIU ULEGLEM KIEDY TO WROCILEM ZE SZKOLY I ZAUWAZYLEM ZE NIBY BEDAC W SZKOLE NA MATEMATYCE ZAMIESCILELM TEKST DO MOJEGO SZANOWNEGO KOLEGI BINA.
co oczywiscie prawda byc nie moze !!!
wiec KTOS sie osmielil podszyc pode mnie i NAPISAL obrazliwa rymowanke do BINA !
i popelnil olbrzymi BLAD !! JA SIE NIGDY NIE PODPISUJE W WIELKIEJ LITERY !!!
SKANDAL ! SMIERC OSZUSTOM !!
JAKIEMU ZDZIWIENIU ULEGLEM KIEDY TO WROCILEM ZE SZKOLY I ZAUWAZYLEM ZE NIBY BEDAC W SZKOLE NA MATEMATYCE ZAMIESCILELM TEKST DO MOJEGO SZANOWNEGO KOLEGI BINA.
co oczywiscie prawda byc nie moze !!!
wiec KTOS sie osmielil podszyc pode mnie i NAPISAL obrazliwa rymowanke do BINA !
i popelnil olbrzymi BLAD !! JA SIE NIGDY NIE PODPISUJE W WIELKIEJ LITERY !!!
SKANDAL ! SMIERC OSZUSTOM !!
Do Buki i Bina
Oto do czego mial sluzyc HP: Zapraszamy do zamieszczania swojej wypowiedzi na temat tego co nas w Trójmieście cieszy, denerwuje, przeszkadza, zaskakuje, wkurza, irytuje, zachwyca, dołuje, oburza, frustruje.
Wiec zauwazcie ze wasze Buka Buka i Bino Bino tu cholernie nie pasuja !!! (zreszta jak i prawie 100% innych wiadomosci, ale tamte hcociaz mozna poczytac). Pozatym sa debilnie glupie i osoba ktora chciala pisac do HP bardzo sie zrazila czytajac tak debilne txty jak wasze (czyli Buki i Bina)
Wiec zauwazcie ze wasze Buka Buka i Bino Bino tu cholernie nie pasuja !!! (zreszta jak i prawie 100% innych wiadomosci, ale tamte hcociaz mozna poczytac). Pozatym sa debilnie glupie i osoba ktora chciala pisac do HP bardzo sie zrazila czytajac tak debilne txty jak wasze (czyli Buki i Bina)
Bino & Buka
Otoz widzicie to jest strasznie wkoorzajace gdy czytajac codziennie HP widze w kolko ten sam debilny txt !!!! Nie wiem czy innych to nie denerwuje ale mnie tak !!! Ten HP i tak juz nie sluzy temu czemu mial sluzyc (wymiana opinii o 3miescie) a skoro wymozecie pisac co chcecie to ja moge napisac ze mo sie to nie podoba !!!