Widok

i jeszcze

Dzisiaj nie jest juz DOBRY DZIEN. :(((
Dzisiaj jest ponuro. Ciemno. I nie chodzi nawet o pogode. W Duszy mi sie nie chce usmiechac. :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szukam

a tak wogole to szukam powaznej, ciekawej, inteligentnej kobiety, moze byc mezatka, hmm moze nawet wskazana??? na spotkania, mile, pelne rozmow, pelne namietnosci, sexu... kobiety.... tak okolo 30 lat :-))))))

RE: Strona Gratki HP w internecie

Zeby nie byc gołosłownym o tym moderowaniu.

Oto dwie wypowiedzi "osławionych aktywnych wypowiadaczy"

Bino Bino jestes glupi jak domino

Buka

Wypowiedz z dnia 15 Września 2000

Buka buka zaraz ci ktos nastuka

bino

Konkluzja z tego jest jedna i zgadzam się z przedmówc, że wypowiedzi powyższe to: "przejaw mantalnego kretynizmu i zaangażowanego pustosłowia tendencyjnego"

Ad. Atelier w kinie od Yedi

Tyz piknie panie. Ja to byłem w piątek w hotelu Murat (nie wiem czy Reda się łapie na trójmiasto ale mnbiejsza z tym)
było to wesele, i tak niemiłej obsługi to się w życiu nie spodziewałem: poprosiłem o herbatę bo przynieśli tylko kawę,
kelner odpowiedział standartowe : ZARAZ!(tu należy dodać akcent człowieka bardzo zapracowanego któremu ktoś głupotami
gitarę zawraca), po kilkunastu minutach przyniósł dzbanek ostentacyjnie postawił go przede mną i
grzecznie zapytał (tonem jw): STARCZY?! - nie ma co , moim zdaniem mistrzostwo świata.....

SKRZYZOWANIE

CZY KTOS WYJEZDZAL KIEDYS W SOPOCIE Z ULICY ABRAHAMA NA ARMII KRAJOWEJ??? PASKUDNE SKRZYZOWANIE!!! BARDZO NIEBEZPIECZNE, CZEMU WLADZE MIASTA NIE USTAWILY TAM JESZCZE SWIATEL NIE WIEM... MAM NADZIEJE ZE DO NICH DOTRZE W KONCU ZE NALEZY ZATROSZCZYC SIE O BEZPIECZENSTWO LUDZI!!!!!!

DLA TUŁACZA

Czy może być czarna 30, albo chinka?

???

Czy ktoś widział NITKĘ W GROCHY ???

Ciri

jak wrócę... chyba, że jutro...
miłego dnia

buka widziales ??

ktos na posadza o cos czego nie zrobilismy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strona Gratki HP

ZAj***Y Pomysl !!!!
Jest tu paru internautow a strony mozna zlaozyc na darmowym serwerze hogi - 25 MB !!!! (i mozliwosc uzasadnionego powiekszenia). Niestety tym musialby sie zajac ktos ze stalym laczem. Ale sam znam pare osob ktore moglyby zaprojektowac ogolny wyglad strony.
Sluchajcie na czo czekac ?? DO DIZELA /11111

JEZU !!!

O CO TU WŁAŚCIWIE CHODZI ?...Żadnych odpowiedzi...?piszę , piszę i nic...czy ktoś w ogóle czyta nasze wypowiedzi...? Ludzie ! OBUDŻCIE SIĘ w końcu... nie ma sensu produkować się dla nikogo...

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (67 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Hotel w Raciborzu (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Własna firma? (53 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry