Widok
> Oczywiście Kaju, że ulżymy Twoim cierpieniom i przygarniemy Cię jeszcze mocniej :)
Kaju. Nie będę obwijał w bawełnę. Ja ludzki czlowiek jestem i każdemu pomogę na miarę ich potrzeb i swoich możliwości.
Obiecałem Halowi, że nie umrze ze starości. Jakby potrzebował - pomogę.
Tobie równiez pomogę, jeśli bedzie taka potrzeba. O ile tego momentu dożyję... bo GUS-owska tabela dalszego trwania życia jest niestety przeciw Nam :)
A wcześniej - jak pisał Wezenek - bęziemy Cie gremialnie tulić :)
Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
Kaju. Nie będę obwijał w bawełnę. Ja ludzki czlowiek jestem i każdemu pomogę na miarę ich potrzeb i swoich możliwości.
Obiecałem Halowi, że nie umrze ze starości. Jakby potrzebował - pomogę.
Tobie równiez pomogę, jeśli bedzie taka potrzeba. O ile tego momentu dożyję... bo GUS-owska tabela dalszego trwania życia jest niestety przeciw Nam :)
A wcześniej - jak pisał Wezenek - bęziemy Cie gremialnie tulić :)

Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
~Ale rozumiem, że jak zgłupieję do końca:) to jako zaprzyjaźnione bractwo forumowe ulżycie moim cierpieniom ;)))) i odstrzelicie ? :))))
Raczej Ci to Kaju, nie grozi.
Oczywiście Kaju, że ulżymy Twoim cierpieniom i przygarniemy Cię jeszcze mocniej :)
Raczej Ci to Kaju, nie grozi.
Oczywiście Kaju, że ulżymy Twoim cierpieniom i przygarniemy Cię jeszcze mocniej :)
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
Ta Japonka to nie moje zdjęcia:) Zresztą pisałam w tekście czyje to;) Ale mogę Wam zdradzić, że na podstawie tych zdjęć razem z córą piszemy bajkę;)
A na bloga ostatnio weny nie mam, a zdjęć dużo....
Za to mam czaderskie zdjęcie mojej małej flądry, ale nie bardzo chce wstawiać tutaj jej zdjęcie;)
A na bloga ostatnio weny nie mam, a zdjęć dużo....
Za to mam czaderskie zdjęcie mojej małej flądry, ale nie bardzo chce wstawiać tutaj jej zdjęcie;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)