Widok
idziemy lasku na nauki => 15-19 luty w Okragaku
Natchniona topikiem o umawianiu się na targi i licznymi pytaniami o nauki, pomyślałam sobie, że może zbierze się większa ekipa na nauki w Gdańsku. Cały czas nie ma informacji, kiedy będą u nas w Sopocie, ale tyle dobrego nasłuchałam się o Okrąglaku, że wolimy dojechać właśnie tam:)
Z tego co wyczytałam na forum nauki rozpoczynają się po drugiej niedzieli miesiąca i trwają 4 dni od poniedziałku do czwartku o godz. 19:00 - salka przy dolnym kościele. Można mieć papiery ze swojej Parafii albo przyjść "z ulicy".
To co, idziemy? :)
Z tego co wyczytałam na forum nauki rozpoczynają się po drugiej niedzieli miesiąca i trwają 4 dni od poniedziałku do czwartku o godz. 19:00 - salka przy dolnym kościele. Można mieć papiery ze swojej Parafii albo przyjść "z ulicy".
To co, idziemy? :)
mam literówkę w temacie, wydłużyłam nauki do 19-ego, a przecież 4 dni kończą się 18-ego, dlatego byłam przygotowana na to, że mogłam nie napisać również godziny;) Po prostu w pierwszym poście napisałam, że są na godz. 19:00 i że nie trzeba mieć ze sobą dokumentów, dlatego tak zgłupiałam, że o to pytasz:) ja też tam nigdy nie byłam, właśnie wyszukałam Okrąglaka dzięki zumi.
Pozdrawiam!:)
Pozdrawiam!:)
z tego wynika, że w okrąglaku jest poradnia:)
a co do nauk, to dobrze, że trwają godzinę, ponieważ to oświetlenie powoduje, że odpływam:) póki co, same ciekawostki, więc na plus i tak jak dziewczyny mówiły - można przyjść bez papierów z własnej Parafii i dostaje się stamtąd jakieś - jakie, okaże się jutro;)
a co do nauk, to dobrze, że trwają godzinę, ponieważ to oświetlenie powoduje, że odpływam:) póki co, same ciekawostki, więc na plus i tak jak dziewczyny mówiły - można przyjść bez papierów z własnej Parafii i dostaje się stamtąd jakieś - jakie, okaże się jutro;)
Modra, rozglądałam się (choć to nie ładnie tak w Kościele:P) i było kilku chłopaków w czerwonej kurtce ;P
Ale tak się zapytam, czy wczoraj usiedliście z boku, spóźniliście się chwile, weszliście podczas modlitwy, pomodliliście się w pierwszym rzędzie, później poszliście trochę do tyłu, aż wybraliście miejsce z boku? :>
Ale tak się zapytam, czy wczoraj usiedliście z boku, spóźniliście się chwile, weszliście podczas modlitwy, pomodliliście się w pierwszym rzędzie, później poszliście trochę do tyłu, aż wybraliście miejsce z boku? :>