Widok
A ja z doświadczenia wiem, że jak nie ma winietek, to goście nie tyle rzucają się na hurrrra do stołów, ile stoją i gapią się jak sroka w gnat, nie mogąc się zdecydować, gdzie usiąść.
Dlatego, mimo że początkowo byłam przeciwna winietkom, zmieniłam zdanie. Może butnie, ale zakładam, że znam na tyle swoich gości, że jestem w stanie usadzić ich tak, żeby czuli się swobodnie i byli zadowoleni.
Winietkom 3xTAK!!!
Dlatego, mimo że początkowo byłam przeciwna winietkom, zmieniłam zdanie. Może butnie, ale zakładam, że znam na tyle swoich gości, że jestem w stanie usadzić ich tak, żeby czuli się swobodnie i byli zadowoleni.
Winietkom 3xTAK!!!

Jestem równiez za winietkami
Nie tylko nie ma zamieszania ale tez zdobię pięknie całośc wystroju sali, a można je np. dopasowac do zaproszeń i w tym samym stylu zrobic zawieszki na alkohol i podziękowania dla gości z aprzybycie na ślub i zabawe weselną
Jak komuś potrzba to mam dużo fajnych fotek rózniastych winietek Może przydadza się do zgapienia
Nie tylko nie ma zamieszania ale tez zdobię pięknie całośc wystroju sali, a można je np. dopasowac do zaproszeń i w tym samym stylu zrobic zawieszki na alkohol i podziękowania dla gości z aprzybycie na ślub i zabawe weselną
Jak komuś potrzba to mam dużo fajnych fotek rózniastych winietek Może przydadza się do zgapienia
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Halloo Forumki!! U nas na weselu nie było winietek mimo, że ja byłam za! Jakoś tak wyszło, że w końcu ich nie zrobilismy ;)) Martwiłam się, że będzie wielkie zamieszanie bez nich ale okazało się, że obydwie rodzinki i przyjaciele świetnie się zgrali!!Nie było żadnego problemu także w naszym przypadku nie były potrzebne, goście sami dali sobie świetnie radę!papatki ;)