Widok
Witam interesują mnie nieruchomości. Police nowe mieszkania szczególnie zwróciły moją uwagę. Dużo czasu spędziłem na czytaniu artykułów na temat nieruchomości. Jednak jakieś rady z życia wdzięczne nadal by mi się przydały. Myślicie, że pakowanie się w kredyt to dobry pomysł ?
O 6 rano są już wszystkie podjazdy odśnieżone?? Nie sądzę. Poza tym to nie są jakieś duże pieniądze żeby to wyłączać. Po to zostało to zainstalowane żeby ułatwiać życie, ale jak widać co sprytniejsi muszą je ponownie utrudnić. Druga sprawa to jeśli podjazd będzie odśnieżony to pomimo włączonego ogrzewania nie powinno się ono uruchomić.
A wiecie co mi przeszkadza...to że ludzie wpadają na genialny pomysł wylaczania ogrzewania podjazdu i nie mysla o tym ze ktos moze miec problem z wyjechaniem z hali, zawiezieniem dzieci do szkoly, moze uszkodzic sobie samochód, poniewaz pod warstwa sniegu zrobi sie lod....kto wtedy bedzie odpowiedzialny za szkody pytam - geniusze
O nowym bloku z płotem, o progach (w końcu będą), o tym, że jak nie ma prądu to nie trzeba bramy rozkręcać tylko wajhę odchylić, o tym, że ludzie nie sprzątają po psach i dzwonią do pani Kierzkowskiej ze skargą na sąsiadkę, o tym, żeby dzieci nie kopały pilkę po ścianach i żeby nie chodzić na skróty po tujach. Pozdrawiam
Oj michal nie stresuj się za bardzo. Życie utrudniają sobie internetowi spinacze bo stresuje ich opinia innych na forach. Zgoda jest na to że nowe osiedle może zakłócić nasz spokój ale ja bym szukal raczej pozytywów bo co mi pozostało.? Może będzie bezpieczniej przez łąki iść, może bedzie jakieś boisko, może fajni sąsiedzi? Będzie osiedle to będzie nikt na to nic nie poradzi.