Widok

mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
napewno warto kupic przed poswyzka vatu lepsza jest aleja dębowa od osiedla królewskiego z tym ze osiedle królewskie ma drozej mieszkania ale ma centralne ogrzewanie jedyny minus tych dwóch inwestycji ze brak jest komunikacji miejskiej bodajże 2 autobusy na krzyz tam jezdza masakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiekszosc mieszkan sprzedanych
ja podpisałem i sadze ze warto aczkolwiek duzo podrozało garaze kosztuja 15 000 ja kupowałem jak garaze byłt bezplatne. który budynek ciw interesuje i ile metrów??
czy warto i bezpiecznie podpisać umowę z mat -budem odnośnie kupna mieszkania na AL.Dębowej poproszę o wszelkie informacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wyslij potem te fotki maila ci juz podałem
ja kupiłam na dąbrowskiego i tam za metr wyszło ok 4600
a co do komórki to nie wiem bo nie widziałam
jak jakieś pytania to pisz przy dąbrowskiego bo ja tu już nie zaglądam :)
ilu metrowe mieszkanie kupiłas i ile kosztował cie m2?? bo ja 4200 50 metrów
a jak Ci sie podoba komórka lokatorska?? dobrze wykonczona??
nic niestety nie wiem, z tego co pamiętam z umowy to oni chyba zarządzają do momentu ustanowienia wspólnoty, ale konkretów nie pamiętam bo umowę podpisywałam już kilka ładnych miesięcy temu
jak sprawdzę to napiszę
dobrze dziekuje czekam na odpowiedz. a wiesz cos na temat jak bedziedzie ze wspolnota ile sie bedzie płaciło??
ja wiem, ale tak jak wspomniałam jestem teraz w pracy, a myślałam że Tobie zależy szybko więc wizualnie poszukałam i jest to któryś z nich :)
jak wrócę do domu i nie zapomnę to napiszę
a Ty nie wiesz konkretnie jaki bo z tego co widzę to piec WA24 jest gorszy od WA19??
nie dostałem własnie ulotki odnosnie pieca
piec to któryś z tych
Kocioł gazowy Ulrich FUTURA WA24
Kocioł gazowy Ulrich FUTURA WA19
z resztą przy umowie powinieneś dostać ulotkę z informację o parametrach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
widze ze to twoja wina a nie mat-buda
bardzo proszę o dodanie informacji dotyczących parametrów pieca :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie chcę Wam mieszać więc idę pisać we właściwym wątku, przepraszam ale wcześniej z nerwów się pomyliłam
moje mieszkanie dotyczy budynku na dąbrowskiego, jak by co to tam mnie szukajcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no niestety mało na razie mogę się wykłócić, gdyż wg umowy odbiór jest na koniec roku, a o sierpniu mówiła a raczej zapewniała Pani Justyna, wiem że co nie na papierze to nic nie warte, jednak nie mnie wkurzyłam się :/
a co do pieca to tak, jest to piec urlicha, ale nie znam parametrów mam w domu dane najwyżej później napiszę, ale orientowałam się że koszt ogrzewania np. przy mieszkaniu 50m przy ok 20-22 stopniach jest jakieś 200zł miesięcznie, a ile w tym prawdy to się okaże później
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
dziwne ze tak zwlekaja z odbiorem chaty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
to bedą Ci płacić za to ze sie nie wywiązali z umowy?? ile maja czasu na zniwelowanie ewntualnych usterek?? masz tam piec urlicha w mieszkaniu?? jak tak to powiedz jakiej mocy i parametry. oriientujesz sie ile kosztuje miesieczny koszt takiego pieca za ogrzewanie wody i grzejników??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry