Widok

mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
pierwszy budynek niedługo bedzie miał daszek w koncu zenada nic nie idzie do przodu budowa tylko 2 budynki żenada nie wyrobią sie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Juz sie doczekac niemoge odbioru mieszkania dzisiaj byłem na budowie
Artur, my przenosimy się z Rumi, teraz mieszkamy jakieś 1000 metrów stamtąd. No i dlatego tak się mądrzę w sprawie rur gazowych, bo teraz je mam;)

No i tez się dziwię, że tak mało nas tu pisze. Tak naprawdę to kto? Ty, ja, Gosia i Artur 99 - strasznie nas dużo:)))))) Mam jednak nadzieję, że więcej sąsiadów tu trafi.
tak apropo sądziłem że będzie więcej osób wymieniających się opiniami na temat Alei Dębowej. Już się nie mogę z żoną doczekać mieszkanka naszego ale ja mam dopiero odbiór styczeń 2012 :( ale warto czekać Ty prajs szybciej już się będziesz meblowała zawsze będziesz mogła coś podpowiedzieć skoro szybciej odbierzesz swoje m3 fotki bedziesz mogła pokazać jak to bedzie wygladało itd. itp.
prajs a skad sie przenosisz bo ja z gdyni??
dokładnie potem parapetówki sie posypią hehe tak sądze że te forum długo przeżyje ważne ze jest dyskusja na tematy które nas nurtują odnośnie naszych mieszkań.
Wiem Artur, że będzie dobrze!!!!!! Przecież to będą nasze ukochane, wymarzone, wyczekane mieszkanka to musi być dobrze i ślicznie:)))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
bedzie dobrze
nie ta rura bedzie ale w małym stopniu widoczna reszte mówie które sa w mieszkaniu
Aaaaaaa, teraz to ja już wszystko rozumiem - czyli MatBud jest tak z*******ą firmą, że nie liczy się z Rozporządzeniami i naszym bezpieczeństwem i rurę, która doprowadza gaz do pieca wkuje w ścianę.
ciekawe czy szopen czy upc bedzie osobiscie wole upc szopen to gowno ciekawe jak ludzie beda zakladali tv i neta??
to samo co Ina pisała rury beda pochowane tylko od pieca widoczne i koniec.
wspolnota zeby drogo niebyło
Artur, a powiedz co dokładnie napisała Ci Justyna? Bo z tego by wynikało, że Justysia każdemu mówi co innego - chyba tak na odczepnego. I nie pisz, że mówię bzdury, bo takie info uzyskałam.
A co do wspólnoty to nie wiem jak to będzie, ale chyba tak jak wszędzie czyli trzeba będzie się spotkać, wybrać Anioła i jego wspólników, znaleźć firmę zarządzającą, założyć firmę i się będzie kręcić i płacić:)

Wspólnota MIESZKANIOWA RUMIA ALEJA dębowa

CIEKAWE JAK TO BEDZIE WYGLĄDAŁO KTOŚ WIE??
prajs trzeba z justyna sie umówic i ztoba pojedzie na budowe tak to wyglada ale teraz nic tamniema do ogladania wiec lepiej na wiosne jak beda budynki zamykane
masz racje Aneta bzdury o tych rurach pisała jakas dziewczyna Justyna to potwiedziła mi w mailu czekam na fotki wyslij na maila ciekawy jestem Twojego mieszkanka pozdrawiam
dzieki Aneta
Kochani nie wykłócajcie się, do grzejników idzie rura ze ściany i tak samo od pieca te rury co widać na mojej fotce po jakiś 20cm wchodzą w ścianę i to tyle, w mieszkaniu nie ma żadnych rur ciągnących się Bóg wie gdzie
w łazience rura od wc, prysznica i umywalki oraz pralki (wystają po dosłownie kilka cm ze ściany) i w kuchni od zlewu to tyle

Artur będę w niedzielę porobię więcej fotek i Wam pokażę że nie ma rur w mieszkaniu poza tymi co wypisałam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no tak ale jest to tylko jedna rura która nie idzie przez cała chate pomysl Ty
Artur99, pomyśl proszę, masz piec w łazience i wychodzi od niego 7 rur - 6 idzie w podłogę, a jedną dopływa gaz. Ta rura nie może być zabudowana to powiedz mi jakim cudem może być jej nie widać?????? No chyba, że piec będziesz mieć blisko wyjścia.
A z resztą, ja już dalej tematu rur od gazu nie ciągnę, bo co wiedziałam to powiedziałam;)
Powiedzcie mi czy byliście już na budowie? Jeśli tak to czy prawdą jest, że Justyna musi "przepustkę" wystawić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry