Widok
Artur, my przenosimy się z Rumi, teraz mieszkamy jakieś 1000 metrów stamtąd. No i dlatego tak się mądrzę w sprawie rur gazowych, bo teraz je mam;)
No i tez się dziwię, że tak mało nas tu pisze. Tak naprawdę to kto? Ty, ja, Gosia i Artur 99 - strasznie nas dużo:)))))) Mam jednak nadzieję, że więcej sąsiadów tu trafi.
No i tez się dziwię, że tak mało nas tu pisze. Tak naprawdę to kto? Ty, ja, Gosia i Artur 99 - strasznie nas dużo:)))))) Mam jednak nadzieję, że więcej sąsiadów tu trafi.
tak apropo sądziłem że będzie więcej osób wymieniających się opiniami na temat Alei Dębowej. Już się nie mogę z żoną doczekać mieszkanka naszego ale ja mam dopiero odbiór styczeń 2012 :( ale warto czekać Ty prajs szybciej już się będziesz meblowała zawsze będziesz mogła coś podpowiedzieć skoro szybciej odbierzesz swoje m3 fotki bedziesz mogła pokazać jak to bedzie wygladało itd. itp.
Artur, a powiedz co dokładnie napisała Ci Justyna? Bo z tego by wynikało, że Justysia każdemu mówi co innego - chyba tak na odczepnego. I nie pisz, że mówię bzdury, bo takie info uzyskałam.
A co do wspólnoty to nie wiem jak to będzie, ale chyba tak jak wszędzie czyli trzeba będzie się spotkać, wybrać Anioła i jego wspólników, znaleźć firmę zarządzającą, założyć firmę i się będzie kręcić i płacić:)
A co do wspólnoty to nie wiem jak to będzie, ale chyba tak jak wszędzie czyli trzeba będzie się spotkać, wybrać Anioła i jego wspólników, znaleźć firmę zarządzającą, założyć firmę i się będzie kręcić i płacić:)
Kochani nie wykłócajcie się, do grzejników idzie rura ze ściany i tak samo od pieca te rury co widać na mojej fotce po jakiś 20cm wchodzą w ścianę i to tyle, w mieszkaniu nie ma żadnych rur ciągnących się Bóg wie gdzie
w łazience rura od wc, prysznica i umywalki oraz pralki (wystają po dosłownie kilka cm ze ściany) i w kuchni od zlewu to tyle
Artur będę w niedzielę porobię więcej fotek i Wam pokażę że nie ma rur w mieszkaniu poza tymi co wypisałam :)
w łazience rura od wc, prysznica i umywalki oraz pralki (wystają po dosłownie kilka cm ze ściany) i w kuchni od zlewu to tyle
Artur będę w niedzielę porobię więcej fotek i Wam pokażę że nie ma rur w mieszkaniu poza tymi co wypisałam :)
Artur99, pomyśl proszę, masz piec w łazience i wychodzi od niego 7 rur - 6 idzie w podłogę, a jedną dopływa gaz. Ta rura nie może być zabudowana to powiedz mi jakim cudem może być jej nie widać?????? No chyba, że piec będziesz mieć blisko wyjścia.
A z resztą, ja już dalej tematu rur od gazu nie ciągnę, bo co wiedziałam to powiedziałam;)
Powiedzcie mi czy byliście już na budowie? Jeśli tak to czy prawdą jest, że Justyna musi "przepustkę" wystawić?
A z resztą, ja już dalej tematu rur od gazu nie ciągnę, bo co wiedziałam to powiedziałam;)
Powiedzcie mi czy byliście już na budowie? Jeśli tak to czy prawdą jest, że Justyna musi "przepustkę" wystawić?