Widok

mieszkania z Rot-Dom ul. Sasankowa

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
szukam opinii którzy zamieszkali w bloku nowym oddanym przez firme Rot-Dom przy ul. Sasankowej kupiłam mieszkanie w bloku obok który własnie jest wykańczany proszę o opinie i spostrzeżenia dziekuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
troche kiepsko z parkowaniem jest
Dzieki :))a cos wiecej jak mieszkania sie prezentuja ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co do mieszkań, my mieliśmy szczęście ale u wiekszości sąsaidów albo prąd się psuł, albo ściany pękały tuz po oddaniu, tak więc dokładnie sprawdzcie wszystko i nie dajcie sie tlko walczcie o swoje jak budynek bedzie na gwarancji :)
co prawda jeszcze tam nie mieszkam, ponieważ mieszkanie jest ciągle w trakcie remontu ;) ale co do parkingu to faktycznie nie jest za różowo i trochę mnie to drażni, bo w umowie jak wół jest, że do każdego mieszkania przypisane jest jedno miejsce przed blokiem i wypadałoby coś z tym fantem zrobić...
A z technicznych spraw to u nas np ciekł komin (mieszkanie poddaszowe) i mieliśmy zacieki, ale ponoć coś już tam naprawili. Reszta ok póki co :) Ale może inne kwiatki wyjdą dopiero jak tam zamieszkamy..
aaa i ściany też nam popękały, ale na szczęście przed malowaniem
Witam kurcze trochę sie boje ale myślę ze nie będzie tak zle podobno w maju mam otrzymać klucze wiec okaże sie . Mysle ze mili sąsiedzi tez tam mieszkaja pozdrawiam wszystkich :))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Będzie dobrze, mieszkanka są bardzo fajne :) No i oczywiście, że sami mili sąsiedzi :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Super tez tak myślę ze będzie fajnie pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To bedziemy sasiadami, bo tez odbieram mieszkanie w maju;p niestety bede strasznie upierdliwym sasiadem... no dobra zartowalem ;p
Witam

Ludzie mieszkam tam od 6lat i to stolec nie osiedle. Miejsc Parkingowych nie ma i nie bedzie a juz napewno nie wtedy kiedy Wy wszyscy jak świete krowy będziecie parkowac!!!!! Miejsc bedzie jeszcze mniej i to nie jest tak ze kazdy blok ma swoj parking bo to nie prawda!!!! Zobaczcie swoje akty notarialne to może bedziecie mądrzejsi!! Ogólnie to wielkie g....!!! A ludzie pozbierani chyba nie wiadomo skąd s****ą we własne gniazdo, syf i brud w każdym miejscu bo wszyscy są jak świnie!! Nie potrafią utzrymac czystości na klatkach a juz tym bardziej na zewnątrz. Ogródki są wszystkich i każdy ma prawo z nich korzystac, a część z nich jest już tak zaniedbana ze brak slów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15
Ha ha a ja spokojna wiec będziemy sie równoważyć i tez odbieram w maju srodkowa klatka a Ty ?
ja w klatce skrajnie prawej...
To bedziemy sasiadami z bloku :))))) pozdrawiam
jak ogórki są wszystkich i mogą z nich korzystać ?? bo nie rozumiem, mówili, że ci co mieszkają na parterze płacą za ogródek i nikt inny nie ma tam wstępu... więc czegoś nie rozumiem....
A wiecie może czy jest dojazd do Gdańska chodzi mi o autobus lub bus nie cierpię jazdy samochodem :( a pracuje w Gdańsku . Pozdrawiam
szalu nie ma z komunikacja... ale cos tam jezdzi http://www.rotmanka.pl/busy.php
Witam ...

Ja tez przyszła sasiadka na sasankowe :)
coraz więcej nas się zbiera ;)
dla mnie najśmieszniejsze jest to, że ta Sasankowa to niby Rotmanka, w adresie jest Juszkowo ;) czy w ogóle jest do nas jakiś wjazd od Juszkowa??
nie ma wjazdu od juszkowa i chyba predko nie bedzie... moj brat mieszka w juszkowie za torami i najsmieszniejsze jest to ze bedziemy mieszkali w jednej wiosce, a do niego bede mial okolo 7km(piechota trche mniej przez pola) ;p ale chyba i tak z grilli bedzie trzeba grzecznie autkiem wracac ;(
do góry