Widok
Elektryk
BAZYLISZEK napisał(a):
> Muszę przeprowadzić remont mieszkania 96 m w Gdyni. Poszukuję
> wykonawców: elektryka, tynkarza, malarza, stolarza. Mam gotowy
> projekt do zrealizowania. Wszystko musi się zakończyć przed
> sylwestrem.
Jeżeli jest Pan zainteresowany - polecam ELEKTRYKA. Szybki i bardzo solidny. Jestem bardzo zadowolona z jego pracy. Wykonał wszystko zgodnie z umową, ponadto udzielił gwarancji na wykonaną instalację. Nie wiem czy ma wolne terminy, ale naprawdę warto poczekać. Z pewnością się Pan nie zawiedzie efektami jego pracy, śmię twierdzić że usatysfakcjonują one Pana. Podaje kontakt: biuro.puh.kris@wp.pl
Mam jeszcze namiary na malarza (cekoluje ściany). W razie zainteresowania proszę o kontakt.
> Muszę przeprowadzić remont mieszkania 96 m w Gdyni. Poszukuję
> wykonawców: elektryka, tynkarza, malarza, stolarza. Mam gotowy
> projekt do zrealizowania. Wszystko musi się zakończyć przed
> sylwestrem.
Jeżeli jest Pan zainteresowany - polecam ELEKTRYKA. Szybki i bardzo solidny. Jestem bardzo zadowolona z jego pracy. Wykonał wszystko zgodnie z umową, ponadto udzielił gwarancji na wykonaną instalację. Nie wiem czy ma wolne terminy, ale naprawdę warto poczekać. Z pewnością się Pan nie zawiedzie efektami jego pracy, śmię twierdzić że usatysfakcjonują one Pana. Podaje kontakt: biuro.puh.kris@wp.pl
Mam jeszcze namiary na malarza (cekoluje ściany). W razie zainteresowania proszę o kontakt.
Jestem zawiedziony chęcią do pracy ludzi. Na moje ogłoszenie w prasie zgłosiło sie kilka ekip, ale żadna nie określiła terminu kiedy może rozpocząć pracę. Pracuje w spedycji i nie rozumię jak można mieć takie podejście do pracy, przecież terminy są bardzo istotne.
Poproszę o namiary na Pani elektryka. Mam nadzieję, że okaże się godny pochwał, które Pani wygłasza na jego temat.
Poproszę o namiary na Pani elektryka. Mam nadzieję, że okaże się godny pochwał, które Pani wygłasza na jego temat.
Witam
Jestem zainteresowany podjęciem remontu .Obecnie kończę mieszkanie na karwinach ( zabudowy gk, kamień na ścianach , szpachlowanie , malowanie , elektryka , + aranżacja )
Zapraszam do oglądnięcia moich prac. Jakby co mogę wysłać zdjęcia.
ekipa jest czteroosobowa , solidna , słowna i niepijąca.
Leszek Oficjał Firma Remontowo-Budowlana Interior
660-400-112
Jestem zainteresowany podjęciem remontu .Obecnie kończę mieszkanie na karwinach ( zabudowy gk, kamień na ścianach , szpachlowanie , malowanie , elektryka , + aranżacja )
Zapraszam do oglądnięcia moich prac. Jakby co mogę wysłać zdjęcia.
ekipa jest czteroosobowa , solidna , słowna i niepijąca.
Leszek Oficjał Firma Remontowo-Budowlana Interior
660-400-112