Widok
nysia....
nie mam dzwinego podejscia do mieszkania i nie interesuje mnie w jakim mieszkaniu Ty mieszkasz...
akurat ja nie byłam w mieszkaniu 3 pokojowym które miałoby 60m2,
ja odbieram mieszaknie które bedzie 2 pokojowe i bedzie miała 59m2...
nysia...
nie znasz mnie, nie oceniaj zatem zbyt pochopnie i nie wypowiadaj sie na temat mojego podejscia... bo grubo sie myslisz...
nie mam dzwinego podejscia do mieszkania i nie interesuje mnie w jakim mieszkaniu Ty mieszkasz...
akurat ja nie byłam w mieszkaniu 3 pokojowym które miałoby 60m2,
ja odbieram mieszaknie które bedzie 2 pokojowe i bedzie miała 59m2...
nysia...
nie znasz mnie, nie oceniaj zatem zbyt pochopnie i nie wypowiadaj sie na temat mojego podejscia... bo grubo sie myslisz...
Niestety za mieszkaniem trzeba pochodzić troche. Z tego co wiem (bo sami szukaliśmy) to na Karwinach jest tego troche, ale w starym budownictwie. W nowym np na Starodworcowej lub Nowodworcowej mozna kupić około 50-60m, ale 2 pokoje niestety.Poszukaj w internecie na stronach pośredników nieruchomości no i w gazetach. Ale wiekszość to 2 pokojowe, zależy tez ile chcecie przeznaczyć. My możemy sobie pozwolić na 2 tylko, bo w nowym budownictowe 3 pokoje to juz bardzo drogo :(
meg1 chyba masz dziwne pojecie o mieszkaniach dla mlodych ludzi jesli 60 m to dla ciebie tak malo.....
ciekawe co bys powiedziala na moje malutkie 38 m.....bo my sie cieszymy ze mamy cos wlasnego i nie wazne ze malutkie na razie nam wystarczy
a wnowym budownictwie to wiem ze mieszkania sa racej male i bywa ze 3 pokojowe to tylko 45 m
ciekawe co bys powiedziala na moje malutkie 38 m.....bo my sie cieszymy ze mamy cos wlasnego i nie wazne ze malutkie na razie nam wystarczy
a wnowym budownictwie to wiem ze mieszkania sa racej male i bywa ze 3 pokojowe to tylko 45 m