Widok
figura gruszki lub kobieca jak wolicie ;)
dziewczyny czy wy tez tak macie ?? waska talia , waski tulow, szczuple ramiona , ale dol..:/ no wlasnie , pupa troche wieksza niz mniejsza, udka dosc masywne , bioderka szerokie i szczuple lydki...
przed ciaza bylam mniej okragla ale zawsze szczupla ale teraz to jestem troche bardziej okragla choc dalej szczupla jednakze po ciazy sie nieco poszezylam w talii ktora zawsze wynosila do 65 a teraz prawie 70 :/ biust sie poszerzyl i niestety troche ciuchow odstawilam juz chyba na zawsze w odstawke
waga przecietnie 55, 56 kg przy 170 cm
przed ciaza bylam mniej okragla ale zawsze szczupla ale teraz to jestem troche bardziej okragla choc dalej szczupla jednakze po ciazy sie nieco poszezylam w talii ktora zawsze wynosila do 65 a teraz prawie 70 :/ biust sie poszerzyl i niestety troche ciuchow odstawilam juz chyba na zawsze w odstawke
waga przecietnie 55, 56 kg przy 170 cm
moje kształty po ciąży zmieniły sie na plus. Dupka się zaokrągliła, ale tak pozytywnie. Stałam sie bardzo proporcjonalna. Musze jeszcze nieco poćwiczyć nad brzuchem, bo przy pracy siedzącej "dorobiłam się" oponki. Tylko, że ja szkieletor byłam przed ciążą. Generalnie wszyscy mi mówią, że macierzyństwo mi służy.