Widok

figura gruszki lub kobieca jak wolicie ;)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy wy tez tak macie ?? waska talia , waski tulow, szczuple ramiona , ale dol..:/ no wlasnie , pupa troche wieksza niz mniejsza, udka dosc masywne , bioderka szerokie i szczuple lydki...
przed ciaza bylam mniej okragla ale zawsze szczupla ale teraz to jestem troche bardziej okragla choc dalej szczupla jednakze po ciazy sie nieco poszezylam w talii ktora zawsze wynosila do 65 a teraz prawie 70 :/ biust sie poszerzyl i niestety troche ciuchow odstawilam juz chyba na zawsze w odstawke

waga przecietnie 55, 56 kg przy 170 cm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zawsze byłam "równa"- jak jestem gruba to równo,jak schudłam- też;)

W ciąży też kg rozkładały się równo.
Tak już mam.
image

image

a ja mam odwrotnie
dupa chuda a brzuch bllleee
ja też tak mam...tylek chudy, nogi chude...jak tyję to wszystko w boczki idzie ;)
image
image
ja wlasnie brfzuch mam plaski a dupka sie nie przejmuje ponoc kobiece :) no i sa wieksze jak u J Lo np ;) taa to ma dopiero
moje kształty po ciąży zmieniły sie na plus. Dupka się zaokrągliła, ale tak pozytywnie. Stałam sie bardzo proporcjonalna. Musze jeszcze nieco poćwiczyć nad brzuchem, bo przy pracy siedzącej "dorobiłam się" oponki. Tylko, że ja szkieletor byłam przed ciążą. Generalnie wszyscy mi mówią, że macierzyństwo mi służy.
po ciazy wygladam idealnie tak samo jak przed,a a nawet jeszcze lepiej:)
tyłka duzego nigdy nie mialam .nawet w ciazy.oponka na brzuchu zawsze troche byla i jest.zawsze bylam zadowolona ze swojego wygladu.nigdy sie nie odchudzalam.teraz tez jestem zadowolona.
image
masz talie 70 i panikujesz?
daj spokoj.ja zawsze mialam 76,teraz mam 72 i to wcale nie jest duzo.
image
ale waga 55-56 przy wzroście 170c m jeest ok przeciez , ja mam 165 cm i wagę 55 kg i wyglądam szczupło .....więc z tobą też żle nie jest
:-)
dokladnie tak.ja mam wzrostu 160,waga 59 i wygladam zupelnie normalnie,a nawet ostatnio duzo szczuplej niz jeszcze jakies 2 miesiace temu.
wlasciwie waga 55-56 przy wzroscie 170 to troche niedowaga:)
image
nie , nie panikuje tylko ja jesli tyje to tyje w dupie i udach , jestem szczupla ale okragla :) i troche poszerzona po ciazy ale to chyba normalne no i pewnie wiek po 30 dziestce , iiiii nie odmawiam sobie w zasadzie niczego czyli kolacja po 19 tnastej czekoladka itp ale co tam byle zdrowym byc
zaloze sie,ze wygladasz zupelnie fajnie.poza tym kobiety typu "wieszak"czyli kościste jakos malo kobieco wyglądają prawda:)?
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Wyprawka dla dziecka lato (48 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

do góry